28 Haziran 2011 Salı

Tatil Zamanı


Son 15 yıldır tatil benim için Ayvalık demekti.Orada büyüdüm diyebilirim,yeri apayrıdır benim için.Ama son iki yıldır başımdan dertler eksik olmadı,2 sene önce denizde ayağımın altı kesildi ve 3 dikişle 12 günlük tatilin son 8 gününü yatakta geçirdim.Geçen sene de gıda zehirlenmesi oldu ve midemde bir ağrıyla gecenin bir yarısı uyanmamla sabah kendimi hastanede serum yerken buldum.

Bu yıl nihayet (evet alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor) mekan değişikliği yapıp Bodrum'a gidiyoruz,umarım orası iyi gelir.Bodruma ilk kez gideceğim için biraz heyecan var tabii.Umarım iyi hatıralarla ve güzel postlarla dönerim;)


10 günlük tatil büyunca,bütün yıl başından kalkmadığım pc'den ayrı kalmayı umuyorum.Sizlerden ayrı kalacağım için bir burukluk var tabii ama biraz pc başından kalkmanın zamanı geldi.

Görüşmek üzere...

27 Haziran 2011 Pazartesi

Turuncu Ve Pembe Birlikteliği

Amerikalı oyuncu Katie Cassidy bu turuncu-pembe karışımı Bec & Bridge dantel elbiseyle Monte Carlo filminin New York'da ki galasına katılmış.


Saçlarına yaşına uygun bir topuz yapılarak,hem güzel yüzü ortaya çıkarılmış hem de sırt dekoltesi gösterilmiş.

Elbisesiyle uyumlu ayakkabıları ise Brian Atwood.Ayakkabıların rengine bayıldığımı söylemeliyim.Bronz tende inanılmaz durur değil mi?

24 Haziran 2011 Cuma

Transformers'ın Yeni Bebeği Rosie Huntington-Whiteley


Transformers: Dark of the Moon filminin oyuncusu Rosie,filmde Megan Fox'un yerini doldurabilmiş mi henüz bilmiyorum,ama en az onun kadar güzel bir kadın.

Filmin Moskova'da ki galasına katılan güzel oyuncu Gucci elbise ve ayakkabı giymeyi tercih etmiş. Elbisenin üst kısmı dikkat çekici.Büyük çiçeklerle süslenmiş ve kumaşla oynanarak verilmiş şekiller elbiseyi sıradanlıktan kurtarmış.Alt kısmının renginin farklı olması hoşuma gitti,aynı renkde olsaydı belki bu kadar etkileyeci bir elbise olmazdı.Ya da aslında transparan olması mı elbiseyi etkileyici yapmış siz karar verin;)

23 Haziran 2011 Perşembe

Yazın Vazgeçilmez İki Parçası Bikiniler

Audrina Patridge
 
 Heidi Montag

Megan Fox

Kim Kardashian
 
Selena Gomez

Miley Cyrus
 
Katy Perry
 
Siyah bikinileri bir kenara bırakıp biraz renklenmenin zamanı geldi.İlle de siyah giymek istiyorsanız diğer parçayı renkli tutmakta fayda var.Üçgen bikinilerin her ne kadar yerini kaptırmaya niyeti olmasa da straples bikiniler palajlarda ben de varım diyor.Bize de vücut şeklimize ve zevkimize uygun bikinimizi seçip plajlarda salınmak düşüyor.

21 Haziran 2011 Salı

JLo Baştan Ayağa Bir örnek

Jennifer Lanvin eşarbı geniş tutarak alnından bağlamış ve bohem bir görünüm elde etmiş.

Maxi,uzun kollu Lanvin elbisesi uçuş uçuş,yaz geceleri için ideal görünüyor.

Tabii ki kemer ve ayakkabısı da Lanvin marka.

JLo her zaman ki gibi güzel ve alımlı ama ben markası bu kadar bariz olan ve bu kadar göze sokulan kıyafetleri pek sevmiyorum.Siz ne dersiniz?Beğendiniz mi?

18 Haziran 2011 Cumartesi

Hafta Sonu Kombini:Miranda Ve Reese

Hafta sonları daha rahat takılmak istemekle çok şey istemiyoruz.Özelikle hafta sonunu deniz kenarında geçirecekseniz bu kısa tulumlar tam size göre.Miranda'nın yaptığı gibi uzun saplı çantanızı postacı gibi değilde omzunuzda kullanırsanız bence çok daha iyi durur.Altına topuklu,platform ya da babet giymek size kalmış.

Gömlek elbiseler hafta sonu şıklığınızın en büyük kurtarıcılarından biridir.Bu yaz başımızdan eksik olmayacak fedora şapkamız ve sandaletlerimizle hafta sonumuzu hem rahat hem de şık bir şekilde geçirebiliriz;)

Herkese iyi hafta sonları;)

16 Haziran 2011 Perşembe

Blake Lively'ye Beyaz Da Yakışır

Blake Lively yeni filmi The Green Lantern'ın galasına bacaklarını görünür kılan,altı tüllü beyaz Chanel elbise giymiş.Geçen yıldan beri devam eden örgü trendini saçlarına uygulamış ve kameralara gülümsemeyi ihmal etmemiş.Blake galalarda ya da davetlerde Chanel'den vazgeçecekmiş gibi görünmüyor.

Belki de Blake bu beyaz elbiseyle yeni prensi Leonardo'ya bir mesaj vermeye çalışıyordur ne dersiniz?=)

14 Haziran 2011 Salı

Emma Watson Vogue Kapak Kızı


Üst:Tom Ford 
Etek:Undercover
 Clutch:Louis Vuitton
 
 Elbise:Aquilano.Rimondi 
Yüzükler:Solange Azagury-Partridge
 
Elbise:Prada  
 
 Elbise:Calvin Klein 
Ayakkabılar: Miu Miu  
 
 Elbise:Dolce & Gabbana 
 
Vogue'a kapak kızı olmak bütün kadınların rüyasıdır.Emma Watson'da bu rüyayı yaşayanlardan.
 
Harry Potter'ın güzel yıldızıyla yapılan bu çekimde parıldayan,göz alıcı elbiseler kullanılmış.Moda editörlüğünü ise Camilla Nickerson yapmış.Beğendiniz mi?

13 Haziran 2011 Pazartesi

Takıp Takıştıralım

Kadını gösteren en önemli detaylardan biri de aksesuarlardır.Bütçesini fazla zorlamadan çeşit çeşit takılarla süslenip püslenmek bütün bayanların hakkı.


Sizlere yeni keşfettiğim bir siteyi duyurmak istiyorum http://www.trendiyiz.com/.Peki bu sitede neler var derseniz;kendilerini yurtdışından getirdikleri Accessorize,Alexi Androtti ve Topshop tarzı ürünleri uygun fiyatlar ile son kullanıcıya ulaştırmayı hedefleyen bir bijuteri firması olarak tanımlıyorlar.





Ayrıca facebook sayfasını beğenenlere %10 indirim fırsatı sunuluyor.Facebook sayfasına da http://www.facebook.com/trendiyiz adresinden ulaşabilirsiniz.

Herkese iyi haftalar;)

10 Haziran 2011 Cuma

Pixie Lott Lipsy'nin İlkbahar/Yaz Koleksiyonunu Tanıtıyor














Pixie'nin tanıtımını yaptığı bu koleksiyonun her parçasına bayıldım.Fotoğrafların canlılığı ve renkleri insanı içine çekip orada yaşatıyor sanki.Tulumlar,elbiseler,şapkalar her biri çok iyi kombinlenmiş.Çoğumuzun tatil planları yaptığı şu günlerde valizimize ekleyeceğimiz yeni parçalar bu koleksiyondakilere benzer umarım;)Siz ne dersiniz?Sevdiniz mi?

9 Haziran 2011 Perşembe

Sokaklar Onların Podyumu

Davetlerde şıklık için birbirleriyle yarışan ünlüler bakalım sokakda tarzlarını nasıl konuşturmuşlar;)

Minka Kelly,hepimizin içinde kendini rahat hissettiği ve yazın vazgeçilmez giysisi maxi eteği ve beyazla çok yakışan mor bluzu ile benim beğenimi topladı.

Naomi Watts şapkası,oxfordları ve yazın bir diğer gözdesi tulumu ile hem rahat hem de trendi bir görünüm elde etmiş.

Ashley Tisdale'in skinny jean üstüne giydiği çiçekli bluzunu sevdim.Rengi iç açıcı ve şirin.

Kirsten Dunst'ın elbisesi tiril tiril ama sanki plili olması kalça kısmını olduğundan daha geniş göstermiş.Geniş plili etek ya da elbiseleri giyerken bu riski göze almak gerekiyor. 
 
 Whitney Port salaş görünmek istemiş ama yırtık pantolonun biraz fazla yırtık olduğunu düşünüyorum rahatsız ediyor beni.

Rachel Zoe'nin ispanyol paça pantolonunu sevdiniz mi?Ben hala dar paça jeanlerden yanayım;)

Eva Longoria ufak tefek bir kadın ve genelde topuklu ayakkabı giymeyi tercih eder.Ama parmak arası terliklerin rahatlığına o da karşı koyamamış.

Jessica Alba ikinci hamileliğini yakışıyor.Topuklu ayakkabıdan vazgeçemeyen jessica çareyi dolgu topuklarda buluyor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...