30 Eylül 2011 Cuma

Sonbaharda da Renklerden Korkmayın


 


Sonbahar artık kapımızı çalmış olsa da,böyle iç açıcı,renkli elbiseleri bloglarımız da paylaşmamıza engel olamaz;) 

Pixie Lott'un tarzını beğenirim.Bir kaç kez burada fotoğraflarını paylaşmıştım.Pixie'nin ki gibi renkli elbiseler hem size hem de çevrenize pozitif bir enerji verir,fotoğraflarda daha güzel görünmenize yardımcı olur.O yüzden siz de renkli giyinmekden korkmayın.Sonbahara inat...;)

29 Eylül 2011 Perşembe

Parıldamaya Ayaklardan Başlayın

Biz kadınlar aslında parlak olan her şeye ilgi duyarız.Işıltılı elmaslara,elbiselere ve elbette ayakkabılara hayır diyemeyiz.

Işıltılı ayakkabıları sadece düğünlere giderken giyme zamanı geçti.Bu parıltının keyfini istediğiniz gibi çıkarabilirsiniz.Tabii kombininizi sade tutarak,parıltıyı abartmadan...


Beyonce parlamayı sevenlerden;)



Benim de ayaklarım parıl parıl parlasın ama ayakkabılar topuklu olmasın diyenler.Sizi de düşünmüşler;)Miu miu olanlar da gözüm var ne zamandır.Sizce de çok şık durmuyorlar mı?








Her kadın parıldamak ister,öyleyse önce kendinizi sonra da ayaklarınızı şımartın;)

26 Eylül 2011 Pazartesi

Pudra Rengi Elbise

Pudra rengine karşı çok büyük bir sempatim olduğu için bu elbiseyi es geçemedim.Bar Refaeli zaten beğendiğim modellerden biri,bu Escada elbiseyi de güzel taşımış.
 
Pudra rengi hala çok gözdeyken dolabınıza bir kaç parça eklemeyi unutmayın;)

23 Eylül 2011 Cuma

Kotex Secret İle Modaya Çok Daha Yakın

Kotex'in yeni ürünü Secret'ın tanıtımı için,sabah kahvaltısına El Beso'ya davetliydik.Kotex marketing direktörü Esra Selçuk Dereköylü bize Kotex Secret'in hedef kitlesinde,modaya ilgi duyan,stil sahibi,kendine güveni olan bayanlar olduğunu söyledi.Yani tam benim okuyucularım için diye içimden geçirdim=)

Mekan Kuruçeşme'nin en güzel yerlerinden birindeyken fotoğraf çekilmeden olmaz değil mi?Bakalım mı ortam nasılmış?;)










 


Biliyorsunuz Kotex'in Facebook'ta Arzu Kaprol ile düzenlediği en renkli sıradışı stil yarışması sonuçlandı ve Melis Kıyıcı birinci oldu.Onu buradan kutluyor Paris Fashion Week de bol eğlenceli moda günleri diliyorum.








Çocuğunuz İnternetteyken Gözünüz Arkada Kalmasın!



Hızla dijitalleşen dünyaya çocuğunuzun da ayak uydurmasını ve bilinçli bir internet kullanıcısı olarak yetişmesini isterken, güvenlikli bir site bulamadığınız için gözünüz arkada mı kalıyor? O halde en kısa zamanda Tipeez.com’u keşfetmenizi öneriyoruz. Çünkü 1.000.000 çocuk her gün Tipeez’de buluşuyor!

Güvenlikli alt yapısı, çocuk ve gençlere yönelik birbirinden farklı ve eğlenceli faaliyetleri ile Tipeez.com, Türkiye’nin en çok tercih edilen çocuk ve gençlik portalı. 7-14 yaş arası çocuklar Tipeez.com’da güncel haberleri takip ediyor, birbirinden eğlenceli oyunlar oynuyor, hediyeli yarışmalara katılıyor, kendi makalelerini yazabiliyor, kişisel ajandalarını tutabiliyor.

Tipeez, güçlü güvenlik önlemleri, ebeveyne kontrol yetkisi sağlayan özel sistemi ve çocuklara kişisel bilgilerini açıklamadan veya kaba bir dil kullanmadan kendi yaş grubuyla konuşma özgürlüğü veren patentli programıyla, Türkiye’deki her iki çocuktan birinin ve ebeveynlerinin tek tercihi.

Sizleri de, Tipeez'i çocuklarınızla birlikte keşfetmeye ve sitenin size sunduğu imkanlardan yararlanmaya davet ediyoruz: www.tipeez.com


Bir bumads advertorial içeriğidir.

21 Eylül 2011 Çarşamba

Siyah,Dantel,Transparan


Siyahı severim,dantele bayılırım ama transparandan pek emin değilim.
Candice Swanepoel bu Tom Ford elbiseyle dramatik bir görünüm elde etmiş.Uzun boyu ve güzel fiziği de bu elbiseyi taşımak da ona yardım etmiş.Ama biraz göz yoruyor değil mi?Siz nasıl buldunuz?

20 Eylül 2011 Salı

Hilary Duff'ın İspanyol Paçayla İmtihanı


Evet ispanyol paça pantolonları ünlülerimiz artık daha sık giymeye başladı.Benim kişisel görüşüm, dar paçalar varken bunlara dönüpte bakılmaması gerektiği yönünde.Ama zevkler farklı tabii.Mesela Hilary'nin giydiği tıhaf pantolonu çöpte bulsam almam.Ama dedim ya zevk işte...

Ya da Hilary'nin bu pantolonu kombinleme şekli yanlış olmuş.Mesela belinde ki kemere ne gerek varmış.Altına giydiği ayakkabılara ne demeli.Peki o çantanın rengi?

Siz sevdiniz mi bu pantolonu ya da Hilary'ye yakıştırdınız mı bakalım?;)

19 Eylül 2011 Pazartesi

Adidas All Originals Party

 Cumartesi günü heyecanla beklediğimiz Adidas All Originals Party'e saat 20:00 civarında katıldık.Didem is all in yazan tshirtümü gönderen Adidas'a bir de buradan teşekkür etmek istiyorum.Görenler benim gibi çok beğendiler.
Etrafı şöyle bir dolaşalım derken sizlerle paylaşmak için fotoğraf çekmeye başlamıştım bile.


Bir yandan güzel müzikler çalarken biz de kendimizi çimlere bıraktık.Zaten henüz sahne önü dolmaya başlamamıştı.



Standlara uğramadan olmaz değil mi?Puantiyeli şapka ve altın saplı şeffaf çantayı siz de benim kadar sevdiniz mi acaba?

 



 Adidas'ın benim en çok kullandığım ürünü ayakkabılarıdır.Hem rahatlar,hem de trendy bir görünüm sağlıyorlar.
Görselde ki kemikli ayakkabı ne kadar da trendy duruyor değil mi?



All Originals Party için sabırsızlanmamın en büyük nedeni aslında Sophie Ellis Bextor'ın sahne alacak olmasıydı.Beklediğime değdini söyleyebilirim,bize çok keyifli bir gece yaşattı.Türkçe olarak her teşekkür ettiğinde alkışlar daha da gür geliyordu.

Organizasyon,müzik kısaca her şey çok iyiydi..Adidas'ın gelecek organizasyonlarını büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum.

15 Eylül 2011 Perşembe

Elle Ekim Sayısına 4 Ayrı Kapak

Doutzen Kroes
 
Adriana Lima
 
Miranda Kerr
 
Chanel Iman
 
Victoria’s Secret'in gözde mankenlerinden Doutzen Kroes, Adriana Lima, Miranda Kerr ve Chanel Iman Elle için camera karşısına geçmişler.Ortaya birbirinden güzel kapaklar çıkmış.Bize de en çok beğendimizi almak düşüyor.Sizin favoriniz hangisi?;)

Adidas All Originals Party

Daha önce ki postlarım da sizlere Adidas All Originals Party ile çoşacağımızı yazmıştım.Zaman bu kadar yaklaşmışken tekrar hatırlatmak istedim;)


Merakla beklenen “all Originals Party” 17 Eylül Cumartesi günü Maçka Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilecek.
17 Eylül Cumartesi saat 16.00 itibariyle kapı açılışının gerçekleşeceği “all Originals Party” partide, Indie dans müziğinin Norveç’li temsilcisi Datarock ve pop müziğin en güzel kadınlarından Sophie Ellis-Bextor sahne alacak.

13 Eylül 2011 Salı

İFW 2011 3-4. Gün

Hafta sonu bütünleme sınavı,düğün telaşı derken İfw 3. ve 4. günü için post yapmaya vaktim olmadı.Gecikme için kusura bakmayın;)


İfw 3. gün Karma2 ile başladı.Şafak Tokur/Seda Zoroğlu/Çiğdem Akın defilelerini büyük bir beğeni ile izledik.Seda Zoroğlu defile fotoğrafları için bu linke ve Çiğdem Akın defile fotoğrafları için bu linke  tıklayabilirsiniz.Şafak Tokur defilesinden kendi çektiğim ve ilgimi çeken bazı fotoğrafları paylaşmak istiyorum.Hadi bir göz atalım;)





 En ilginç olanı bana göre buydu.Evet mankenin kafası görünmüyor.


Karma2 defilesi bittikten sonra sıra heyacanla beklediğim Özgür Masur defilesine geldi.Özgür Masur tasarımlarının rengi genel olarak beyazdı ama altın rengi de kullanılmıştı.Elbiselerde ki kafes şeklinde açıklıklar dikkat çekti.Çıkışta rebel ile kendimizi fotoğraflamayı da ihmal etmedik.Defile bayağı kalabalık olduğundan ben çok iyi fotoğraflar alamadım.O yüzden defileyi merak edenler bu link'e tıklayabilirler.




İfw 4. günü Deniz Kaprol ile başladı.Ama Rebel ile bu defileye yetişemedik.Biz de daha sonra ki Rana-Berna Canok defilesinde yerlerimizi aldık.Tasarımlar da canlı renklere yer verilmişti.





İfw Rebel ile benim açımdan,Gamze Saraçoğlu ve Giovane Gentile defilelerine katılamadığımız için Tuvana Büyükçınar ile bitti.Tuvana Büyükçınar tasarımlarından özellikle omuz detaylı gömlekler ilgimi çekti.



Böylece bir İfw'nin sonuna geldik.Ben bu organizasyondan gayet memnun kaldım.Bir sonrakini iple çekiyorum;)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...