31 Aralık 2011 Cumartesi

Herkese İyi Seneler


2012'yi karşılamaya hazırlanırken,blogumda beni yalnız bırakmayan sevgili blogger arkadaşlarıma ve tüm takipçilerime sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim.Umarım bütün istekleriniz gerçek olur.Hepinizi seviyorum.Mutlu yıllar;)

29 Aralık 2011 Perşembe

Adidas Originals’tan Mutlu Yıllar

adidas Originals, eğlenceli bir Facebook uygulaması ile
yeni yıl dileklerine yepyeni bir boyut kazandırıyor.

adidas Originals’tan yılbaşı sezonunu renklendirecek, yepyeni ve sürprizlerle dolu bir Facebook uygulaması geliyor. adidas Originals’ın Facebook sayfasından erişilebilen uygulama ile adidas tutkunları, Snoop Dogg ve Jeremy Scott’ın yer aldığı ve birbirinden renkli görüntülerden oluşan yılbaşı tebriğini sevdikleriyle paylaşabiliyor. Uygulamayı kullananlar, aynı zamanda ‘Hide and Seek’ oyunu ile, görseller içerisine saklanmış adidas ürün ve logolarını bulmaya çalışarak, adidas Originals’ı ne kadar iyi tanıdıklarına dair kendilerini test edebiliyorlar.

adidas Originals bu uygulamayla, marka elçileri, Snoop Dogg ve tasarımcı Jeremy Scott’tan da sürpriz hediyeler kazandırıyor. Bu yıl, arkadaşlarına ve sevdiklerine bir sürpriz yaparak, farklı bir yeni yıl mesajı göndermek isteyenlerin, isme özel olarak hazırladıkları mesajlar arasından,  en orijinal mesajlar seçilecek. Snoop Dogg ve Jeremy Scott tarafından seslendirilecek bu mesajların, yaratıcıları ve alıcıları, yine kendilerinin belirledikleri bir günde adidas Originals’tan gelen tebrik mesajlarını Facebook duvarlarında görebilecekler.

adidas Originals, en orijinal mesajı sevdiklerine ulaştırmaları için herkesi www.adidas.com/originals/getthegift  adresine davet ediyor.

28 Aralık 2011 Çarşamba

Leoparın Hangi Hali?


Leoparı sarışınlara daha çok yakıştırırdım ama Pretty Little Liars'ın güzel Emily'si Shay Mitchell fikrimi değiştirdi.Baksanıza leoparın üç rengini de ayrı güzel taşımış.Siz hangi rengini tercih edersiniz?

Kırmızı Palto



Kışın kasvetli havasını kırmak için renkli seçimler yapmakda fayda var.Mesela paltolara kırmızı renk çok yakışır,hele bir de Zooey Deschanel'in ki gibi ponponları da varsa bu tatlılığa hayır demek zor olur.
Ayrıca bu Juicy Couture palto hem boyu hem de kullanışlı kapüşonüyle de günlük kullanım için son derece ideal görünüyor.Aniden başlayan yağmurda hemen kapüşonü kapatırken,istediğimizde de tamamen çıkarabiliriz.Daha ne olsun değil mi?=)

27 Aralık 2011 Salı

Çekilişvar.net


Sizlere Çekilişvar.net adlı siteden bahsetmek istiyorum.Neymiş,neler varmış bu sitede göz atmadan önce kendilerini nasıl tanıtmışlar bir göz atalım;)

Tüm blogların çekilişlerini tek bir çatı altında binlerce kişiye ulaştırmayı amaç edinmiş olan bir site Cekilisvar.net
Sürpriz yapmak, hediye vermek, dostluk kurmak ve eğlendirmek…
Aslında amacımızı ve bizi bu kelimelerle anlatmak doğru olur.İnsanların bir araya gelmesinden güç doğacağına inanıyoruz.Bu yüzden ”Cekilisvar.Net‘i sizinle paylaşıyoruz ve bizi destekyeceğinize gönülden inanıyoruz.Cekilisvar.net te süpriz çekilişlere katılabileceğiniz gibi sizde ücretsiz cekiliş düzenleyip yüzlerce kişiye ulaşabilirsiniz.Süpriz çekiliş haberlerini kaçırmamak için bizi sosyal medyada veya mail yoluyla veya sitemize katılılarak takip edebilirsiniz.Sitemiz hakkında düşünceleriniz bizim için önemli, hertürlü öneri ve eleştirilere açığız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Sevimli Panço




Kaban,mont ya da ceketlerden sıkılıp başka bir şey denemek isteyenler için bir alternatif daha var:pançolar. Değişik desen ve renkleriyle farklarını ortaya koyuyorlar.Baksanıza İki göz,bir ağız pançoyu nasıl da değiştirmiş.
Brenda Song bu sarı renkli ve gülen yüzlü pançosuyla içimizi ısıtıyor değil mi?.Beğendiniz mi bakalım?

26 Aralık 2011 Pazartesi

Diamond'ın Tek Taş Yüzük Hediyesi Müthiş!




General Mobile’ın kadın Serisi Diamond Touch, Bar ve Qwerty klavyeli modelleri yılbaşında tek taş yüzük hediyeli.

Eşinizin, nişanlınızın ya da sevgilinizin; kaliteli ve aynı zamanda ‘cool’ bir telefon hayal ettiğini biliyorsunuz. Tüm kadınların aynı zamanda bir tek taş yüzük hayali olduğunu da! Yılbaşı yaklaşıyor ve siz yine ne alsam derdine mi düştünüz? Bir taşla iki kuş vurmaya ne dersiniz?

İşte! Tam da bu noktada Swarovski taşlarla süslenmiş bir telefona gözünüz ilişiyor: General Mobile Diamond... Üstelik tek taş yüzük hediyeli.

Tüm kadınların ilgisini çekecek özellikleri ve cazibesiyle bu ikili kadınların rüyasını süslüyor. Kadınların asla hayır diyemeyeceği ve yanından ayıramayacağı Swarovski taşlı Diamond serisi, Touch, Bar ve Qwerty klavyeli modelleri ile tarzını ortaya koymak isteyen tüm kadınlara hitap ediyor. Aynalı deri kutusu ve şık deri kılıfıyla da tam bir mücevher kutusunu anımsatıyor.

Yeni yıla tarzını ortaya koyarak girmek isteyen kadınların gönüllerini fethedecek Diamond Telefonlar; bu yılbaşında, eşini, nişanlısını ya da sevgilisini mutlu etmek isteyen erkeklerin ilk tercihlerinden olacağa benziyor.

Zor beğenen kadınlar için Diamond Qwerty: Liderlik özelliğini ruhunda barındıran, karar verici olan ve zor beğenen kadınların tercihi...

Özgürlüğüne düşkün kadınlar için Diamond Touch: Şık görünmeyi seven ancak rahatına ve özgürlüğüne düşkün ve sosyal ağlarda da ön planda olmayı seven kadınların tercihi...

Romantik kadınlar için Diamond Bar: Sade ve klasik bir hayatı tercih eden romantik kadınların tercihi...

Daha detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz; http://www.facebook.com/GeneralMobile


Bir bumads advertorial içeriğidir.

Rosie Huntington Whiteley'nin Şalları

Yoksa siz şalları sadece soğuktan korunmak için mi var sanıyorsunuz?Çünkü bizi üşümekten kurtarmasının yanında,bir de şıklığımızı tamamlama gibi bir görevleri de var.Üstelik O kadar çok çeşit var ki kendi tarzınıza göre bir şey bulmanız çok kolay.

Görsellerde gördüğünüz gibi Rosie Huntington Whiteley kombinlerine uygun olarak şallarını boynuna dolamış.Şal takıntınız olmasa da bu cicileri ara sıra kullanın derim.

23 Aralık 2011 Cuma

Christian Dior Garden Party Koleksiyonu

Christian Dior,Garden party İlkbahar 2012 koleksiyonu'nu tanıtmış.Baharı çağrıştıran en güzel renkler bu koleksiyonda mevcut.Mor,yeşil ve pembenin en tatlı tonlarıyla yüzünüzü renklendirmeye hazır olun.
 
 Bu çiçek açmış ve birbirinden güzel renklere sahip farları kullanmaya kıyabilirseniz baharı gözlerinize taşımanız mümkün;)




Eller ve dudaklar da unutulmamış tabii ki.Makyajımızı tamamlayan rujumuzu ve ellerimizi renklendiren bu güzel ojelerimizi de sürdük mü,taa taam partilere hazırız demektir;)

22 Aralık 2011 Perşembe

İki Renkli Elbise


 
Günlük hayatta ve kırmızı halıda sade seçimler yapan Jennifer Morrison'ı bu kez siyah ve lacivertin birlikte kullanıldığı Stella McCartney elbisesiyle görüyoruz.Siyahla kahverengi beraber olmaz ön yargısını aşmışken,siyahla lacivert uyumuna da olumlu yaklaşabiliriz sanırım.Çünkü bu elbise hiç de göz tırmalamıyor ne dersiniz?

20 Aralık 2011 Salı

Bu Etekler Çok Moda

Ashley Tisdale
 
Derinin modası hiç geçmedi belki ama şu sıralar deri çılgınlığı almış başını gidiyor.Deri ceketleri günlük hayatımızın bir parçası haline getirdikten sıra deri pantolon,şort ve eteklere geldi.

Deri plili etekler şu sıralar çok gözde ama herkeste varsa giymenin ne anlamı var demeyin.Kombinlerinizi oluştururken kullandığınız parçalar,eklediğiniz aksesuarlar ve bir de üzerinizdeki duruşu,ortaya bambaşka görüntüler çıkarabiliyor.Ünlüler kendi stillerine göre bu tatlı deri etekleri kombinlemişler.İlham almak serbest;)

Emma Roberts
 
Brenda Song
 
Jenna Dewan
 
Sophia Bush
 
Kristin Cavallari
 
Katharine Mcphee

19 Aralık 2011 Pazartesi

Ashley Benson'ın Yeni Saç Modeli

Pretty Little Liars'ın izleyicileri Ashley'i tanıyacaktır.Biz dizinin yeni bölümlerini beklerken,Ashley de saçlarından sıkılmış olacak ki biraz kısaltmaya karar vermiş.Omuz hizasındaki dalgalı saçlarını ben ona çok yakıştırdım.Deri pantolonu,salaş üstü ve zımbalı çantasıyla da oldukça güzel ve yaşına uygun bir görüntü sergiliyor;)

Angelina Jolie'nin Siyah Elbiseleri


Kırmızı halıda siyah giymeyi seven isimlerden biri de Angelina'dır.Güzelliği dillere destan olan aktris ara sıra renkli giyinmeyi deniyor ama koyu renklerden de vazgeçemiyor.Siyahın cazibesine ve asilliğine gönlünü kaptırdığı belli,onu suçlayamam kaptırmayan varmıdır ki zaten?;)

İşte Angelina'nın kırmızı halıda ki siyah elbiselerinden birkaçı;)

16 Aralık 2011 Cuma

Kırmızı Elbise Modelleri

Kırmızının kadınlara kattığı albeni ve canlılığı görmemek imkansız.Bu yüzden kırmızı halıda kırmızıyı en az bir kez denemeyen ünlü yok gibi.

Hazır yılbaşı da yaklaşıyorken,kırmızı giymek isteyen ama modeline karar veremeyenler bu yazıyı inceleyebilirler.

Cameron Diaz
 Tek omuzlu elbiseleri giymek pek kolay değildir.Vücudunuza iyi oturduğundan emin olun.

Camila Alves
 Elbisenizi sürekli yukarıya doğru çekiştirmeyeceğize eminseniz straplez modelleri de deneyebilirsiniz.

Cheryl
 Sizce de mükemmel bir model değil mi? Elbisenin alt kısmının yanlarındaki plileri,omuz detayları ve kesimi harika.Ama siz rüzgarlı havalar da dikkatli olun;)
 
Olivia Wilde
Diz altında biten modeller bana pek rahat gelmez,arada kalmış gibi bir görüntü oluşturuyor ve elbiseyi biraz yukarı katlama isteği uyandıyor bende.Bacakları da olduğundan kalın gösteriyor sanki.

Courtney Hansen
Bandaj elbiseler vücudu sıkı sıkıya sarıp,hatları ortaya çıkarıyor.Fiziğine güvenenler için yani;) 

Victoria Justice
Alt kısmı katlı katlı olan elbiseler,giyeni biraz toplu göstereceğinden zayıf olanların giymesinde fayda var.

Peki siz  de kırmızı elbise sever misiniz?;)

15 Aralık 2011 Perşembe

Jessica Alba Eskisi Gibi

Jessica Alba ikinci çocuğunu Dünya'ya getireli çok olmadı ama eski güzelliğine şimdiden kavuşmuş gibi görünüyor.Instyle için kamera karşısına geçen Jessica'nın fotoğraflarında,photoshop'un ne kadar etkili olduğu bilinmez ama,ben gördüğümden oldukça memnunum.

Günlük hayatta ki stili abartılı olmayan,şal takıntısı ile bilinen Jessica,bakalım Instyle için neler giymiş;)




D&G İLKBAHAR/YAZ 2012 AYAKKABILARI



D&G İlkbahar/Yaz 2012 ayakkabı modellerinde,çeşit çeşit renkleri  ve desenleri birbirine karıştırmakta sakınca görülmemiş.Yukarıda ki modellere baktığımızda fular desenlerinin ve hatta fularların ayakkabılarda kullanıldığını görüyoruz.Koleksiyonda genelde dolgu topuklar dikkat çekse de,babetler ve sandaletler de kendilerine yer edinmişler.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...