29 Şubat 2012 Çarşamba

Megan Fox'un Taşlı Eteği

Megan'nın üzerindeki Dolce&Gabbana taşlı etek ilkbahar/Yaz 2012 koleksiyonundan.Farklı renk taşlarla süslü bu etek,hem modeli hem de renkleriyle kendi üzerimizde görmek isteyeceğimiz türden.

Eteğin beli yüksek olduğu için üzerine giyeceğiniz şeyi eteğin içine atmakta fayda var.Megan da giydiği beyaz bluzunu o şekilde kombinlemiş ve eteğin belindeki taşları da görünür kılmış.

Kartalkaya'yı Ateşleyenler



Hayalin bir dağın tepesine karlarla kaplı olsa da ateşle iz bırakmak kadar zor bir şey olsa bile peşini bırakma. Önce hayal eder, sonra o hayale inanırsın; nasıl yapabileceğini tasarlar ve denersin, yılmadan. Yeterince denersen, neden olmasın?

Onlar tam da bunu yaptı. Karlarla kaplı Kartalkaya’nın zirvesine ateşle iz bırakabileceklerine inandılar. Burn, sadece ihtiyaç duydukları cesaret ve enerji desteğini sağlayarak bir hayali ateşledi. Onlar da tutkularının peşinde yola çıktılar. Boardlarını hazırladılar, pompalarla modifiye ettiler, rampalarını kurdular ve kaydılar. Olmadı, baştan aldılar, onları amaçlarına ulaştıracak şartları gerçekleştirmeyi başarana kadar, tekrar tekrar.

Ve 3. gün de bitip gece yarısı olduğunda Kartalkaya’da istedikleri ateşi yakmayı başardılar. Çektikleri videoyla da ‘İçindeki kıvılcım nasıl kocaman bir ateşe dönüşür’ü hepimize gösterdiler. Tutku ve cesaretle yanmayacak ateş yoktu, inandık. Burn, gençleri tutkularından başka bir şeye kulak asmadan, istediklerini alana kadar denemeye, vazgeçmeden denemeye çağırıyor. Tutkuları cesaretle besleyen kocaman bir ateş yakmak için Burn gençleri ateşlemeye devam edecek.

İçindeki kıvılcımı farket ve büyüt. Burn ateşler.

http://www.facebook.com/BurnTurkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

27 Şubat 2012 Pazartesi

Oscar Kırmızı Halı 2011 Vs 2012

Uykuya yenik düşerek Oscar Ödül Törenini izleyemedim,tekrarlara kaldım.Sabah ilk iş neler giyilmiş incelemeye başladım.Açıkcası ne bekliyordum bilmiyorum ama o gece giyilen çoğu elbisenden daha güzel bir şeyler beklediğim kesin.

Bugün nerdeyse her blogda törende neler giyilmiş göreceksiniz biliyorum ama biz beraber geçen yıl ve bu yıl giyilenleri birlikte inceleyeceğiz.Hazırsanız başlayalım;)

Maria Menounos geçen yıl Johanna Johnson siyah bir elbise tercih etmişti.Bu yıl renkli bir tercih yaparak,şu sıralar en gözde renklerden yeşil bir Maria Lucia Hohan giymiş.Kırmızı halıya renkli elbiseler daha çok yakışıyor bence,Maria'yı da siyahtan kurtulduğu için tebrik ediyorum.

Gwyneth Paltrow geçen yıl giydiği metalik Calvin Klein elbisesiyle şıklar arasına girmeyi başarmıştı.Kırmızı halıda siyahtan pek hoşlanmadığım gibi beyaz renk de pek sarmaz beni.Ama bu Tom Ford elbise o kadar asil ve düzgün duruyor ki söyleyecek çok da bir şey bırakmıyor.

 Giuliana Rancic'in bu yıl giydiği Tony Ward elbise geçen yıl giydiği elbiseyi döver.Elbisenin omuzlara kadar uzanan yan şeritleri çok güzel,bayıldım.

Natalie Portman geçen yıl hamile olarak bütün sevimliliğiyle kırmızı halıda poz verip,Oscar heykelciğini de kapmıştı.Bu yıl ise kırmızı Christian Dior elbisesiyle karşımızda.Artık karnı burnunda değil ama sevimliliğinden birşey kaybetmemiş değil mi?;)
Michelle Williams da artık renklenme vakti geldi diyenlerden.Geçen yıl giydiği Chanel elbise sıkıcı değil mi?Bu yıl ki peplum trendinden daha önce ki post da bahsetmiştim.Michelle daha önce katıldığı davetlerde de peplum giymişti.Oscar'a da peplumlu kırmızı bir Louis Vuitton ile katılmış.

Emma Stone 2011 de Vanity Fair after partysine asimetrik Chanel bir elbise ile gitmişti.Bu yıl kırmızı halıda giydiği kırmızı Giambattista Valli elbisesinin boynu ve oradaki kocaman fiyonku beni taaa buradan boğdu açıkcası.

26 Şubat 2012 Pazar

Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan VAIO'yu Seçti... Sıra Sende!

sony-vaio

Bana en çok Pembe VAIO yakışıyor!

Ünlü moda ikonu Ece Sükan, Sony VAIO için ilginç bir işe imza attı. Blogların renkli dünyası ile Sony VAIO'nun renkli dünyasını birleştiren Ece Sükan, birçok blog gibi benim blogumu da inceledi ve yakışacak olan rengi belirledi. Ece Sükan, blog içeriği, tasarımı, duruşuna göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana Pembe VAIO'yu seçti.

Ayrıca Facebook üzerinde yapılmış özel bir aplikasyonla Ece Sükan profil fotoğraflarını inceliyor ve sana yakışan Sony VAIO'yu belirliyor. Sen de fotoğrafa tıklayarak Facebook üzerinden VAIO kazanma şansı yakalayabilirsin...

Bir bumads advertorial içeriğidir.

24 Şubat 2012 Cuma

Kabarık Beyaz Elbise

Bele oturup aşağı doğru hafif bollaşan elbiseleri çocukluğumdan beri çok severim.Emma Stone bu müthiş Elie Saab elbisesiyle modern prenseslere benziyor.Elbisenin arka kısmı ise ön kısmından çok daha vurucu.Elie Saab'dan kötü bir şey çıkmaz zaten.Ünlülerin kırmızı halıda onu tercih etmelerinin nedeni çok açık,değil mi?;)

Derin V

Neredeyse göbeğe kadar uzanan V dekolteli kıyafetler Eva Longoria'nın son zamanlardaki favorisi gibi görünüyor.O bölgede herhangi bir aksesuar da kullanmıyor.Herkesin boyu manken uzunluğunda olmadığı için minyon fiziğine uygun dekolteyi orada bulmuş sanırım.Ben V dekolteyi sırtta daha çok seviyorum.Siz ne dersiniz?

22 Şubat 2012 Çarşamba

Victoria’s Secret 2012 Bikini Modelleri

Daha bahar bile gelmedi farkındayım ama elimizde soğuk içeceklerimiz,başucumuzda dergimiz ve birbirinden renkli bikinilerimizle sahil kenarında olduğumuzu varsayabilmemiz için gereken tek şey hayal gücümüz;)

 Victoria’s Secret İstanbul Nişantaşından sonra şimdi de Cevahir avm'de açılacak.Hazır buralara kadar gelmişken bu güzel bikini modellerini görmezden gelmek ayıp olur.Benim favorim ilk görseldeki şeftali rengi bikini oldu.Siz hangisini beğendiniz?

21 Şubat 2012 Salı

Baharı Çiçeklerle Karşılayın

 Bir çok ünlü baharı beklemeden çiçekli elbiseler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor.Önümüzdeki günlerde giymeyen kalmayacak gibi.Tiril tiril çiçekli elbiseleri giymek için bizim biraz beklememiz gerekse de,şimdiden dolabımızda onlara yer ayırmaya başlamalıyız.

Markaların çoğu bu sezon çiçek desenlerine yatırım yaparken,biz de bu trendi ister giysi ister aksesuarla kendi stilimize uyarlayarak kenarından köşesinden yakalayabiliriz.

Kolajlar bana aittir.

20 Şubat 2012 Pazartesi

Dekolte Dozu

Derler ya dekolte sadece bir yerde olmalı,öle her yerden açılmaz diye.Aslında bence bunun söylenmesinin tek nedeni çok açınca basit bir görüntü oluşması değil.Kadının bu kadar dekolteye hakim olmasının ne kadar zor olduğu da akla gelmeli.Mesela Rihanna bu elbiseyle otururken göğüs dekoltesine mi yoksa bacak dekoltesine mi hakim olacak?Hem hangisi olursa olsun elbisenin orasını burasını çekiştirmek hiç güzel bir görüntü oluşturmaz.

Elbisenin rengine diyecek bir şeyim yok ve Rihanna o gece bu elbisenin hakkını vermişse ona da bravo demek gerekir değil mi?;)

17 Şubat 2012 Cuma

Mavi Dantel Elbise

Dantelin her rengi artık kırmızı halıda yerini alıyor.Bar Refaeli'nin bu asimetrik Emilio Pucci dantel elbisesinin rengine vuruldum.Nude ayakkabılarıyla da dikkati sadece elbiseye çekmesi akıllıca olmuş,ne dersiniz?;)

16 Şubat 2012 Perşembe

Yves Rocher ile Göster Sevgini ''İşte Bizim Hikayemiz''


Bitkisel kozmetiğin dünya lideri Yves Rocher’nin “İşte Bizim Hikayemiz” kampanyası başladı.
Facebook üzerinden kampanyaya katılarak aşkınızı rengarenk bir fotoroman haline getirebilir, bunu sevdiklerinizin duvarına gönderebilir ve Yves Rocher’den ürün sepeti kazanma şansını yakalayabilirsiniz...
 
Yves Rocher Türkiye sayfasına bu link den ulaşabilirsiniz.
 
Uygulama 1 Mart 2012 Perşembe günü sona erecek,kazananlar da 5 Mart’ta açıklanacaktır.

15 Şubat 2012 Çarşamba

Yeşil Ve Hardal Sarısı

Vera Wang defilesini izlemeye giden Leighton Meester tiril tiril görünen yeşil elbisesini,bu sezonun gözde rengi hardal sarısı olan ayakkabılarıyla tamamlamış.Ben bu iki rengi birbirine yakıştırdım,ya siz?

NOT:Fashiolista yarışması için bugün son gün facebook hesabı olanlar bu linke tıklar fotoğrafı beğenirlerse beni çok mutlu ederler.Şimdiden teşekkürler;)

13 Şubat 2012 Pazartesi

IFW 2012 Nasıl Geçti?

Defile postlarını bitirdiğime göre sıra geldi defile aralarında yaşananlara.Bloggerlar fotoğraf çekilmeden durur mu?Tabii ki hayır=)

  Rebel Takipte ile IFW güzel ama bir o kadar da yorucu geçti.

Trendy Dolap

          Deniz Saatçioğlu         

 
  Fashion Fairytale                        Modagrafya

 
Simay Bülbül'ün After Party'sinde Zülal Kubilay Deniz ve Senem

Kış aylarının verdiği zorluklara rağmen katılım oldukça iyiydi.Kimi zaman organizasyonda ufak tefek sorunlar olsa da blogger arkadaşlarımı gördüğüm,moda severlerle birlikte olduğum ve birbirinden güzel tasarımları yakından inceleme fırsatı bulduğum için mutluyum.

11 Şubat 2012 Cumartesi

IFW 2012 Üçüncü Gün

EROL ALBAYRAK
Üçüncü gün benim için Erol Albayrak ile başladı.Koleksiyonda başrolde kürk ve deri vardı.Aksesuar olarak Oversize çantalar da dikkat çekiciydi.

*********************************
adL+CENGİZ ABAZOĞLU
Defileye ilgi büyüktü.Çok kalabalık olduğu için salona yerleşim biraz uzun sürdü.Koleksiyon yeşil,kırmızı ve siyah ağırlıklıydı.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...