27 Haziran 2012 Çarşamba

Rengarenk Bir Kombin

Ben bu kadar renkli giyinmeyi pek beceremesemde böyle canlı renkleri bir arada görmeyi seviyorum.Günlük hayatında Jessica Alba'nın,özellikle son zamanlarda tercihlerini canlı renklerden yana yaptığını görüyoruz.Yazın sıcak havasını siyahla atamayız zaten değil mi?(Kendime de bunu daha sık hatırlatmam gerekiyor sanırım)

Jessica Alba gibi siz de renkli kombinler oluşturmayı seviyor musunuz?

26 Haziran 2012 Salı

Mavi Ve Krem Uyumu

Sevdiğimiz renkleri birlikte kombinlemek isterken bazen birbirlerine uyduramayabiliyoruz.Her renk birbiriyle gitmiyor maalesef.Ama birlikte kombinlenecek bir sürü güzel renk de mevcut.Mesela krem-beyaz ve mavinin birbirine ne kadar yakıştığını kim inkar edebilir ki?

Çoğumuzun yakından takip ettiği Olivia Palermo da bu güzel iki rengi öyle güzel eşleştirmişki bir çok mekana giyebileceğiniz bir kombinasyon oluşturmuş.Beğendiniz mi?

25 Haziran 2012 Pazartesi

Banana Republic Trina Turk Koleksiyonu

Trina Turk'ün Banana Republic için hazırladığı koleksiyonu incelemek için Kanyon'daki mağazasına gittim.Oldukça renkli olan bu yaz koleksiyonu desenlerle dikkat çekiyor.

Koleksiyonda yazın bize lazım olacak elbise,şort,plaj kıyafetleri ve aksesuarlar yer alıyor.Ben kullanılan desen ve renkleri çok sevdim.Yazın o cıvıl cıvıl,renkli havası güzel yakalanmış;)

Bu renkli Koleksiyon haricinde mağazada başka neler varmış birlikte göz atalım;)

22 Haziran 2012 Cuma

Favori Yaz Bilekliklerim

Arm Party trendinin bu yaz popüler olmasına en çok sevinenlerden biri de benimdir.Rengarenk, dolu dolu bileklerin görüntüsünün harika olmadığını kim iddia edebilir ki ;)

Ben de bu yaz favori bilekliklerimi ortaya döküp sizler için ufak bir çekim gerçekleştirdim.Bakalım benim bilekliklerimi beğenecek misiniz?Hadi bu yaz boş bilek kalmasın!





Yeni Keşfim: İşte Lezzet

Artık yemek hazırlayacak vaktim olmuyor ama öğünlerimi geçiştirmek istemiyorum diyorsan, misafirim gelecek ama tek başıma altından kalkamam diyorsan, canım mangal keyfi yapmak istedi ama bu işin bir pratiği, kolaylığı olsaydı diyorsan, sağlıklı beslenmek istiyorum aynı zamanda organik gıdalara güvenilir ve hızlı bir şekilde ulaşmak istiyorum diyorsan bu ve buna benzer tüm isteklerin için seni yönlendirebileceğimiz tek bir yer var artık: www.istelezzet.com


Yemek Siparişi Sepet ile Taşınmaz...:) from Istelezzet on Vimeo.

istelezzet.com sayesinde her türlü menüye, zengin seçeneklere, dilersen diyet yemeklere, dilersen organik ürünlere, hızlı ve güvenilir şekilde ulaşman mümkün. Her siparişinde puan kazanıp biriken puanlarınla ücretsiz yemek de sipariş edebiliyorsun. Üstelik mobil app sipariş özelliği ile hem sipariş vermek çok kolay hem de çok hızlı.

Ayrıca başka hiç bir yerde bulunmayan misafir ağırlama özelliği ile dilediğiniz sayıdaki misafirleriniz için uygun hizmeti de bir kaç tıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. Türk misafirperverliğini kat kat perçinleyecek bu özelliğe kim karşı koyabilir ki?

Bir bumads advertorial içeriğidir.

19 Haziran 2012 Salı

Penti’nin 2012 Plaj Koleksiyonu

Yaz artık tam anlamıyla yakıp kavuruyor.Bizler de kendimizi serin sulara bırakmaya ve elimizde kitabımızla kemiklerimiz ısınana kadar güneşlenmeye fırsat arıyoruz.

Tatillerin vazgeçilmez iki parçası bikinilerde eskiye dönüş var.Penti'nin bu yılki plaj koleksiyonuna 50'li yılların havası hakim.Fırfırlar ve rengarenk modeller dikkat çekici.

Ben son görseldeki bikinin hem şirin fırfırlarına hem de rengine bayıldım.Siz plaj alışverişinizi yaptınız mı bakalım?;)


12 Haziran 2012 Salı

The Marmara Şişli İle Shopping Fest

Cumartesi günü Bebek şenliğine gitmeden önce The Marmara'da bloggerlar için düzenlenen brunch'a davetliydik.Bu brunch Shopping Fest için güzel bir başlangıç oldu.

 9-29 Haziran tarihleri arasında The Marmara Şişli İstanbul Shopping Fest'e özel fiyatlarla misafirlerini ağırlayacak.Bu tarihlerde The Marmara Şişli'de kalacaklar Trump Towers Avm'de bulunan markalardan indirimli alışveriş yapma fırsatı bulacak.

Bu güzel haberleri aldığımıza göre bunu çilekli bir pastayla kutlayabiliriz.
 O kadar çok fotoğraf makinesi olunca herkesin başka yere bakması doğal tabii=)

Bunlar da sevgili Deniz'in bebek çikolataları.Ne şeker değil mi?;)
Keyifli bir sohbetle güzel bir sabah geçirdik.Orada bulanan ve bizi ağırlayan herkese içtenlikle teşekkür ediyorum.

11 Haziran 2012 Pazartesi

Bebek Şenliği Nasıl Geçti?

Bu yıl da bebek şenliğini ziyaret etmeden olmazdı.Önce bloggerlarla brunch keyfi yaptık.Onun postunu daha sonra yapacağım.Brunchtan sonra kendimizi bebeğe attık.Tam da öğle vakti olduğu için başıma güneş geçmedi desem yalan olur.Ama hemen hemen her standa göz attık.

Bu yıl armparty trendi de olduğu için bileklikler iyice çoşmuştu.Renkli ipliklerle süslenmiş bileklikler,tırnak yüzükleri ve orjinal aksesuarlarla süslü standlar oldukça dikkat çektiler.

Fiyatlara gelirsek geçen yıldan bir farkı yoktu.Açıkcası belki kıyafetlerde değil ama takılarda abartılı fiyatları görünce bir "bu kadar da olmaz" düşüncesine kapılabilir ya da "kazıklanma" hissine kapılabilirsiniz.Bence aynılarını ya da benzerlerini başka yerlerden çok daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Şimdi gidemeyenler için fotoğraflarla standları gezelim;)

8 Haziran 2012 Cuma

Beyonce'nin Alexander McQueen Çantası

Beyonce trendleri yakından takip eden şarkıcılardan biri.Teni koyu olduğu için tercihlerini genelde renkli ve canlı giysilerden yana kullanıyor.

Beyonce'nin son tutkusu da Alexander McQueen clutch olmuş.Koleksiyonda bir çok farklı renk ve desen mevcut.Önce onlara bir bakalım.


Beyonce'nin tercihi ise bu clutch olmuş.Bakalım nasıl kombinlemiş.
Beğendiniz mi bakalım?;)

7 Haziran 2012 Perşembe

Mor Ve Tonları

Mor,en sevdiğim rengi sorduklarında aklıma gelen ilk renk değildi.Ama karşıma çok çıkıyor diye mi yoksa insana farklı bir enerji ve ışıltı veriyor diye mi bilmiyorum,bu rengi daha çok sevmeye başladım.

Morun daha açık tonu lila da bana sevimli gelen bir renk.(Rengin de sevimlisi mi olur demeyin,oluyor işte).Mor rengi kombinlemek çok kolay değil belki ama,siyah ve beyazla ya da daha dikkat çekici olmak için sarıyla kombinlenebilir.Yalnız fazla doz mor alıp "morarmışsın" derlerse bana gelmeyin.

Bakalım ünlüler nasıl kombinlemişler;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...