31 Ekim 2012 Çarşamba

Ruj Ve Ayakkabı Uyumu

Beyaz ile en çok yakıştırdığım renklerden biri de pembedir.Birlikte "şeker" bir kombinasyon oluştururlar.

Nicole Scherzinger da bu iki renkle sade bir görüntü oluşturmuş,uyumu dudaklarına da taşımış. Ayakkabı ve ruj uyumunu bir çok ünlü denedi,siz de beğeniyor musunuz?

30 Ekim 2012 Salı

Aksesuar Aşkına

Aksesuar kullanmayı sevenler için gösterişli ve farklı modeller gün geçtikçe artıyor.Bakalım aksesuar dünyasındaki yeni parçalar nasıl kullanılmış.

Zarif parçaları sevsem de,şimdilerde favorim büyük ve gösterişli kolyeler.En sade parçalarla kombinlendiğinde sahneyi tek başına dolduruyor.

Belimizi saran kemerlerin,şimdi aynalı olanları çok gözde.Özellikle altın rengi kesinlikle dikkat çekici duruyor.

Saç aksesuarları özellikle örgülü ve topuzlu modellerde sıkça kullanılıyor.Narin zincirlerle saçlarınızı süsleyebileceğiniz gibi,iri taşlı aksesuarlar ile de dikkat çekici bir görüntü yakalayabilirsiniz.

29 Ekim 2012 Pazartesi

Tepeden Örgüler

Yapımı basit ama görünüşü gösterişli saçlara sahip olmak çok da zor değil.At kuyruğu şeklinde toplayacağınız saçlarınızı örmeniz yeterli.Saçlarınızın görsellerdeki gibi görünmesini istiyorsanız yapmanız gereken,saçlarınızı mümkün olduğunca tepeden toplamak.Saçlarınız ince telli ve az ise ek olarak çıt çıt kullanabilir,istediğiniz kalınlıkta bir örgüye sahip olabilirsiniz.

22 Ekim 2012 Pazartesi

Miley'nin Leoparlı Eteği

Miley Cyrus son zamanlarda ne kadar kendinden emin görünüyor değil mi?Bu duruşuna,giydiklerine ve tabii ki giydiklerini nasıl taşıdığına da yansıyor.

Leopar desenini rüküş bir görüntü vermeden kullanmak çok da kolay değil ve leopar bazılarımıza göre fazla iddialı.Miley süper bir kombin yapmış diyemem ama leopar desenli eteğiyle hem iddialı hem de cool görünüyor.

19 Ekim 2012 Cuma

Koyu Renk Rujlar Ünlülerin Dudağında

Bordo renk bu sezonun en gözde renklerinden biri.Açıkcası,zaten Sonbahar/Kış mevsimine o kadar yakışıyorki kullanmamız için trend olmasına gerek yok.

Bordo trendi sadece giysilerde değil kozmetikde de kendini gösteriyor.Koyu ve mat rujlar şu sıralar dudaklarda en çok tercih edilen renkler arasında.

Bordo'yu makyajda kullanmak ve yakıştırmak pek de kolay değil.Çünkü koyu renkler dudaklarda kullanıldığında,ince dudakları daha da küçük gösterebiliyor.Koyu renkli bir ruj kullanmaya karar verdiyseniz göz makyajınızı sade ve doğal tutmaya önem verin.

Peki siz de ünlüler gibi koyu renk rujları kullanmaya başladınız mı?Ya da bu rengi makyajınızda kullanmaya cesaretiniz var mı?

17 Ekim 2012 Çarşamba

Ortaya Karışık IFW

Bir Ifw'nin daha sonuna geldik.Yorucu ve bazı yönlerden zorlayıcı olsa da bir moda haftamız olması gerçekten güzel.Bir çok blogda ve tv'de defilelerden yeterince bahsedildi.Bu yüzden ben,defile fotoraflarını ve after partyleri birlikte ve karışık olarak paylaşmaya karar verdim.

Uyarıyorum,bol fotoğraflı bir post sizleri bekliyor;)


16 Ekim 2012 Salı

Kanvas Tablo ile Salvador Dali



 Birinci ve İkinci Dünya Savaşı, Avrupa’da tüm hızla ilerlerken değişen birçok koşullar altında sanat dallarının bir takım akımları da değişmeye yüz tutmuştu. Tam da bu süreçte ortaya sürrealist bir akım meydana geldi. Bilinç ve bilinç dışı her şeyi birleştiren bu akım ile resim sanatı sürrealist ürünlerini çoktan vermeye başlamıştı. Bu akımın en gözde isimlerinden biri de Salvador Dali’dir.

1904 ve 1989 yılları arasında yaşayan ünlü ressam Salvador Dali, Katalonya’da doğmuştur. Yaşamı boyunca sürrealist resmin önde gelenlerinden biri olmasının yanında heykelcilik, fotoğrafçılık ve çeşitli film projeleriyle de zamanının ve şimdini anılan ünlülerinden biridir. Dali, yaşamı boyunca 1500’den fazla eser vermesinin yanında heykeller, taş baskı, kitap illüstrasyonları, tiyatro için dekor ve kostüm tasarlamıştır. Dali, resimleri ve diğer tüm işleri kadar söylediği önemli sözleri, giyim ve stil tarzıyla da birçok defa hem döneminde hem de şimdilerde saygı duyulan bir kişilik haline gelmiştir.

Salvador Dali’nin resimlerine baktığınızda kendinizi rüya aleminde hissetmeniz, gerçek ve gerçekdışı bir his içinde olmanız gayet normaldir. Ressamın benimsemiş olduğu sürrealist akım ile bu eserlerini oluştururken mükemmel matematik zekasını da göz ardı etmeyin. resimlerine baktığınızda eğer tüm cisimler havadaysa kendi içlerinde oluşturdukları matematiksel oran Dali’nin ne kadar farklı düşündüğünü bir kez daha ortaya koymaktadır.


Dönemin önemli isimlerinin başyapıtlarını canvas tablo ile evinizin en güzel yerine taşımak sandığınızdan daha kolay. Birkaç küçük dokunuşunuz ile siz de sanatı en güzel haliyle yaşayın.

Düşler Evreninde Büyümek



 Hayal gücü bilgiden daha önemlidir” diyor Einstein. İçinde yaşadığımız medeniyeti, sahip olduğumuz şeyleri düşünün. Hepsi de, çok bilenler tarafından değil, hayal gücü yüksek, yaratıcı bireyler tarafından yaratıldı. Telefon, internet, uçak..

Çağdaş eğitim anlayışı, beyninin içine bilgiler yığılan ve bu bilgileri ezberlemesi gereken makinalar değil, düşünen, hayal eden, yeni yollar açan özgür bireyler yetiştirme derdinde. Bu süreç, bebekleriniz ve çocuklarınıza hediye edeceğiniz oyuncaklar ile başlıyor. 

Çocuğunuz hayal ediyor, oyunlar oynuyor, yeni olanaklar keşfediyor. Hepimiz, bu hayal dünyasına özlem duyuyoruz, yetişkin insanlar olarak. Çünkü hırs ve dünyevi dertler peşinde koşturan, çok bilen ama hayal kurmaya vakti olmayan stresli insanlara dönüştük.

 Çocuklarınızın düş kurma yeteneğini geliştirmek sizin elinizde. Ona alacağınız bir oyuncak, düş dünyasını zenginleştirecek. Bir lego seti, geleceğin mimarına bir yol çizecek belki de. Eline alacağı ve saatlerce uğraşacağı bir puzzle, dikkatli, ayrıntılara düşkün bir insan olması yolunda bir ilk adım olacak. Ona bir kutu oyun hamuru hediye ettiğinizde, belki de gelecekte, iyi bir heykeltraş olduğunda size minnet duyacak.

Oyun sadece çocuğun iyi vakit geçirmesini sağlamıyor, aynı zamanda ona karmaşık ve ilginç gelen, adına dünya denen bu yer hakkında fikir edinmesini, öğrenmesini sağlıyor. İtfaiyeci oluyor, ressam oluyor, şarkıcı oluyor. Gelecekte üniversite sınavı sonrası yapacağı tercihte, kalbinden geçen meslek, ta o zamanlarda beynine işliyor.

Oyuncak dünyası, içinde yaşadığımız dünyanın küçük, sevimli bir kopyası. Onların tertemiz ve işlenmeye hazır beyinleri, yaşattıkları o muazzam hayal dünyasında, oyuncaklarla besleniyor.

15 Ekim 2012 Pazartesi

Mükemmel Makyaj Hakkında Bilmeniz Gerekenler



 Mükemmel ve profesyonel bir makyajın sırlarını biliyor musunuz? Doğru makyaj teknikleri için öncelikle malzemelerin kaliteli olmasına özen göstermeniz gerektiği konusunu sizlere tekrardan hatırlatalım. Sağlıklı bir cilt ve erken yaşlanmaya karşı mutlaka kaliteli markaların makyaj ürünlerini tercih etmeye özen gösterin. Makyaj sonrası, makyaj temizleme ürünleri ile temizleyeceğiniz cildinize mutlaka zamansal cilt bakımları uygulamayı aksatmayın. Göz şeklinize ve rengine göre makyaj yapmaya özen gösterirken yüz yapınızı da tanıdıktan sonra doğru ve profesyonel makyaj yapmak çok daha rahat ve kolay olacaktır. 

Yaz ayları ile çabuk kurumaya meyilli olan cildinizi mutlaka günlük nemlendirici kremler ile koruyun. Makyaj öncesi uygulayacağınız nemlendiriciden 5 dakika sonra diğer işlemlere geçmeye özen gösterin. Fondöten kullanımında doğallıktan yanaysanız, mutlaka cilt bazı üzerine fondöten uygulamayı tercih etmelisiniz. Böylelikle cilt renginizi de korumuş ve daha güzel bir hale getirmiş olursunuz. Bu yazın ve her yazın modası olan bronz pudra ile daha dinç bir cilde sahip olabilir, parlak renkler ile göz makyajınızı canlandırabilirsiniz.


 Göz kalemi kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri, şeklidir. Göz şekliniz küçükse, göz kalemini gözün iç kısmına sürmekten kaçınmalısınız. Göz çizginiz boyunca çekeceğiniz eyeliner ve kirpiklerinizi gürleştirecek maskara ile istediğiniz etkiyi yakalayacaksınız. 

 2012 yaz aylarının trend renklerinden blok renkleri makyajda tercihleriniz arasındaysa, mat renkler kullanmayı ihmal etmeyin ve sadece tek bir bölgenizde block renk kullanın. Mat bir ruja karşı neon sarı renk far belki de vazgeçilmezleriniz arasında olacaktır.

Ifw 4.Gün Baştan Ayağa Zımbalandım

 Yorgunluk yüzünden,izlemek istediğim bir çok defile olmasına rağmen 3. günü atlamak zorunda kaldım.Enerjimi topladıktan sonra,son defile günü için antrepodaydım.

Bu sezon elimizi nereye atsak zımbalı ürünlere denk geliyor.Bu konuda hiç bir şikayeti olmayan ben,ıfw 4. gün için baştan ayağa zımbalandım.

Daha sonra defile fotoğraflarına da yer vereceğim.Şimdilik bu kadar,herkese iyi haftalar.




Ceket:Twist      Tshirt:Bershka      Pantolon:Stradivarius      Taç:Atlas Pasajı     Çanta:Zara    Botlar:Stradivarius 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...