31 Aralık 2012 Pazartesi

Mutlu Seneler!!!

 Ufak tefek süsler ve küçük dokunuşlarla yapacağınız değişiklikler,yeni yıl ruhunu evinize de taşıyacak.Küçükken yılbaşının gelişini en çok bu yüzden severdim.Yılbaşı ağacını kurup süslemek bile insanın içine neşe veriyor değil mi?

Bu yıl,yeni yıl neşesini evimize nasıl taşımışız bir kaç fotoğrafla sizlere göstermek istedim.Ben hepsini severek kullanıyorum,umarım sizin de hoşunuza gider ve mutluluk verir.

Her yeni yıla yeni kararlar ve iyi dileklerle başlarız.Ben de kendim ve sizler için sağlıklı,mutlu,huzurlu,paralı,aşk dolu ve en önemlisi sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz süper bir yıl diliyorum.

İyi seneler.


Beni twitter ve facebook dan takip edenler bilirler.Doğadan çay bana yılbaşı sürprizi olarak çeşit çeşit çaylarla süslü minik çam ağacı göndermişti.Tabii hemen mutfağımızda yerini alarak dekoratif görevini üstlendi.

28 Aralık 2012 Cuma

Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendillerle Artık Renkli ve Beyazlarımızı Birlikte Yıkayabiliyoruz

Sevgili takipçilerim, size bir sır vereyim;

Eskiden genellikle sevdiğim kıyafetlerimi çamaşır makinesinde değil, elimde yıkamayı tercih ederdim, çünkü gözüm gibi baktığım kıyafetlerimi makineden, renkleri birbirine karışmış ya da renkleri solmuş bir şekilde çıkarmaktan çok korkardım…

Bazen de, çamaşır sepetimde hem beyazlar hem de renkliler birikirdi ama tabi ki aynı anda hepsini birden yıkayamazdım... Renkli ve beyazları birarada yıkayabilme ihtimalini düşünemiyordum bile :)
Peki, şimdi ne oldu dersiniz?

Dr. Beckmann ile tanıştım :)

Hemen denedim... Sonuçtan emin olmak için: kirli olmayan kırmızıları da attım makineye, hatta kahverengi ve sarı da ekledim ( hem de en sevdiğim sarı sweatimi koydum içine :)
ve tabiki son olarak bir kaç beyaz basic tişört ve bir de beyaz gömlek...

Çamaşır makinesini normal programda çalıştırmadan önce çamaşırların içine 2 tane Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendil ekledim... 2 tane koymamın nedeni ise, çok yoğun renklilerde 2 adet kullanmanız öneriliyor... İçim oldukça rahat bir şekilde kuruldum tv karşısına, dizimi izledim... Çamaşırlar yıkandı ve çıkardığımda hiç birinin rengi birbirine karışmadığı gibi, beyazlara da hiç bir şey olmamıştı...

Peki bu nasıl oluyor derseniz eğer, Dr. Beckmann renk koruyucu mendiller, renk partiküllerini üzerinde toplayarak bu partiküllerin diğer çamaşırlara geçmesini engelliyor.

%100 Alman üretimi olan Dr. Beckmann renk koruyucu mendillerin neler yapabildiğini size daha fazla göstermek istiyorum...

Resimde gördüğümüz kırmızı ve beyaz iki bluz aynı makinede yıkandı... Renkleri birbirine geçmedi, çünkü ortada gördüğünüz pembeleşmiş sihirli mendil, tüm kırmızı renk pigmentlerini üzerinde toplayarak, beyaz gömleğimin makineden sapasağlam çıkmasını sağladı...

Bu muhteşem bir şey!!...

Artık ayrı deterjan kullanmaktan, daha fazla zaman ve enerji harcamaktan kurtulduk!...
Çamaşır yıkamak için aynı renk kıyafetlerin birikmesini beklemek zorunda kalmayacağız...
O zaman nerelerden alabileceğinizi de belirtiyor olayım...
Tüm Migros, Carrefour, Real, Metro, Gratis, Kiler, Özdilek, Çetinkaya, Şaypa,Pehlivanoğlu, Kipa, lokal zincirlerde bulabilir; ayrıca online satış sitesi www.cosmofresh.com adresinden satın alabilirsiniz.

Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendillerle tanıştıktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, benden söylemesi ;)

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Ünlülerin "İnek Gözlükleri"

Bizde entel gözlükleri diye de adlandırılan inek gözlüklerini gözü bozuk olanda olmayan da kullanıyor.Tamam tamam...Daha çok gözü bozuk olmayanlar kullanıyor.

Bu gözlükleri stil tamamlayıcısı olarak kullanan son isimlerden biri de Jennifer Lopez olmuş.Ben de onunla birlikte daha önce kimler fotoğraflanmış sizinle paylaşmak istedim.

26 Aralık 2012 Çarşamba

Yılbaşı İçin Parıltılı Elbiseler

Yeni yıl için hediye telaşı ile daha ne giyiceğinize karar veremediyseniz,parıltılı elbiseleri es geçmeyin derim.Yeni yılın ışıltısına sizde elbisenizle uyum sağlayabilirsiniz.Hem de ışıldamak için yılın en uygun zamanlarından birini bahane ederek parıltılı,pullu ya da simli elbiselere bir şans vermiş olursunuz.

Sizin İçin Sanat Projesi




UNICEF Türkiye Milli Komitesi yararına hayata geçen ve
tanınmış ressamların orijinal eserlerini 59 - 95 TL gibi çok uygun fiyat aralığında sanatseverlere ulaştıran bir sanat projesidir.

Bu amaçla, katılımcı sanatçıların 13 x 18 cm ebatlı imzalı orijinal eserlerini, “herkesin” kolayca erişebileceği yegane mecra olan internet kanalıyla ve bunun yanında düzenlediği nokta etkinlikleri ile satışa sunmaktadır.


Real Collection Sizin İçin Sanat Projesi, ülke sınırlarını aşmak isteyen bir projedir. Tüm dünya sanatçılarının ve toplumlarının katkısını elde edip, tüm dünya çocuklarına bu mirastan paylarını dağıtmayı amaçlarken, varlığını yanımızda hissetmeyi arzu edeceğimiz yegane yol arkadaşımız UNICEF olabilirdi.

Ayrıntılı bilgi için 

http://www.sizinicinsanat.com

24 Aralık 2012 Pazartesi

Assos'un Tek Taş Kolye Hediyesi ile Dileklerimiz Gerçeğe Dönüşüyor!

assos yilbasi
İşte bir yıl daha bitmek üzere! Şimdi yeni bir yıl ile birlikte gelsin yepyeni umutlar, mutluluklar ve tabii ki birbirinden güzel yılbaşı hediyeleri! Geçen gün çok sevdiğim bir dostuma yeni yıl hediyesi almak için Assos’a gittim. Ve Assos’un da biz kadınlara harika ve çok ışıltılı bir yılbaşı hediyesi verdiğini öğrendim. Evet Assos bu yılbaşı dileklerimizi gerçeğe dönüştürüyor, 1-31 Aralık tarihleri arasında yapacağımız 1000 TL ve üzeri alışverişlerde Assos bizlere tek taş kolye hediye ediyor. Eh o zaman Assos ışıltısı ile büyüleyici bir yılbaşı akşamı geçirmeniz dileğiyle…

Bir bumads advertorial içeriğidir.

22 Aralık 2012 Cumartesi

Hafta Sonu Kombini Jessica'dan

Hafta sonu sinemaya gidecek,arkadaşlarıyla buluşacak ya da alışverişe çıkacaklar,Jessica Szohr gibi rahat ve şık bir kombin deneyebilirler.

Herkese iyi hafta sonları;)

20 Aralık 2012 Perşembe

Mastercard ile 'Paha Biçilemez İstanbul' u Deneyimleme Zamanı..

MasterCard'ın, dünyanın sayılı yıldız şehirlerinde hayata geçirdiği uluslararası 'Paha Biçilemez Şehirler' Projesi, şimdi 'Paha Biçilemez İstanbul' ile İstanbul’u farklı bir gözle yaşamak isteyen meraklılarıyla buluşuyor!

MasterCard; New York, Toronto, Londra ve Paris gibi şehirlerden sonra, 'Paha Biçilemez Şehirler' Projesi’ni, bir çok dünya şehrinden önce İstanbul’da 'Paha Biçilemez İstanbul' adıyla hayata geçirdi.

MasterCard kullanıcılarının, İstanbul’un paha biçilemez güzelliklerini deneyimlemesine imkan verecek ayrıcalıkların sunulduğu özel bir platform aracılığıyla İstanbul meraklıları ile buluşan 'Paha Biçilemez İstanbul', İstanbul’daki 'Yeme-içme', 'Alışveriş-Moda', 'Kültür-Sanat', 'Müzik-Eğlence', 'Spor-Kişisel Bakım' ve 'Seyahat-Konaklama' alanlarındaki en güncel ayrıcalıklara, www.pahabicilemezistanbul.com sitesi üzerinden ulaşılmasını sağlıyor.

MasterCard sahipleri, şehir hayatının olmazsa olmazı bu altı farklı alandaki ayrıcalıklı tekliflerin bir kısmını site üzerinden satın alabilirken, bir kısmını da siteden indirecekleri bir kupon karşılığında ücret ödemeden deneyimleme imkanı bulacak.

İstanbul’un paha biçilemez güzelliklerini özel tekliflerle sunan ve kullanıcılarının İstanbul’un keyfini doya doya çıkarmalarını amaçlayan 'Paha Biçilemez İstanbul' platformu, sadece MasterCard sahiplerinin yararlanabileceği ayrıcalıklarla dolu…

Nublu gibi seçkin kulüplerden Urart gibi değerli takı tasarım markalarına, İstanbul’u paha biçilemez kılan birçok farklı alan ve mekanda geçerli indirim teklifleri ve daha fazlası, www.pahabicilemezistanbul.com’da, İstanbul’u ayrıcalıklı imkanlarla deneyimlemek isteyen MasterCard sahiplerini bekliyor.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

19 Aralık 2012 Çarşamba

Yumuşacık Tüyler Montları Sardı

Yumuşacık tüylerle kaplı deri,mont ve parkalar şu sıralar sokaklarda görmekten en çok hoşlandığım dış giyim ürünleri.Kendim için de bir parka almayı düşünüyorken,ünlüler nasıl kombinler yapmış sizlerle de paylaşmak istedim.

17 Aralık 2012 Pazartesi

Maskeli Yeni Yıl Partisi

 Yeni yıla az bir zaman kaldı.Bu ay öyle eğlenceli ki;ışıl ışıl sokaklar,yeni yıl için hazırlanmış mağazalar,hediye alıp sevdiklerimizi mutlu etme telaşı ve tabii ki partiler...

Nihan'ın daveti ile Cumartesi günü Le Meridien Hotel'in Boaz barında maskelerimizle birlikte eğlenmeye hazırdık.Birbirinden lezzetli ikramlar,eşsiz bir manzara ve tabii ki birbirinden farklı maskelerle renkli ve samimi bir parti oldu.

13 Aralık 2012 Perşembe

Megan Bordolar İçinde

Bordo,özellikle dudaklarda dramatik bir görünüme sahip olmak isteyenlerin kullanmakdan çekinmeyeceği bir renk.Bu renk herkesin tenine gitmeyebilir ama sezon rengi bordoyu siz de Megan Fox gibi giysilerinizde kullanabilirsiniz.

Nedendir bilmem bu rengi sadece orta yaş ve yukarısına yakıştırırdım.Bana pek "genç" bir renk gibi gelmezdi.Şimdi de fikrim pek değişmedi ama çılgın bir partiye değil de mesela aile yemeğine gidiliyorsa bu "oturaklı" renk kullanılabilir,ne dersiniz?;)

Deri Ceket Ve Jean

Deri ceketleri seviyoruz ama zımbalıları daha da çok sevdik değil mi?En azından ben onlara bayılıyorum.Zımbalar deriye çok yakışıyor ve daha dramatik bir görünüm katıyor.

Deri ceketleri kullanmak da çok kolay.Hemen hemen her kıyafetle kombinlenebiliyor.Jessica Alba yırtık bir jeanle kombinlemiş ve oldukça cool görünüyor bence.Saçlarının bu açık renkli halini de ona daha çok yakıştırıyorum.Siz de Jessica'nın bu görüntüsünü beğendiniz mi?

10 Aralık 2012 Pazartesi

Hürriyet E-Alışveriş Festivali Başladı!

Yılbaşı telaşı adım adım yaklaşıyor. Hem yılın son gecesine hazırlanmak, hem de sevdiklerinize hediye almak zamanı. Yılbaşı öncesi özel alışveriş siteleri ve online pazarlarda ne var ne yok, burada bulabilirsiniz.
Hepsiburada
HEPSIBURADA.COM’DAN KARŞI KONULMAZ FIRSATLAR

Yılbaşının en güzel taraflarından biri hediye coşkusudur.

Bu yılbaşı her seneden farklı hediyeler seçerek sevdiklerinizi daha çok şaşırtmak isterseniz hepsiburada.com’un sizin için seçtiği birbirinden çekici yeni yıl hediyelerinden ilham alabilirsiniz. Çam ağacı için rengarenk dekoratif süslerden şık saatlere kadar herkes için seçenek bol.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Yanlardan Şeritli Pantolon

Klasik pantolonlardan sıkıldıysanız,şu sıralar bir çok markada rastladığım yanları şeritli pantolonlara bir şans verebilirsiniz.Genelde bu modeller 2 renkli olarak karşımıza çıkıyor ama Alessandra Ambrosio'nun ki gibi taşlarla süslü olanların da havası bir başka değil mi?;)

6 Aralık 2012 Perşembe

Erken Yeni Yıl Partisi

Aralık ayı ile birlikte yılbaşı partileri de başladı.Açılışı Damat Tween'nin partisiyle yaptık.Salı günü Choice'da gerçekleşen partide Rebel Takipte ile oldukça eğlendik.Bütün ekibe bu güzel parti için teşekkür ediyorum.

4 Aralık 2012 Salı

Kendall Ve Kylie'nin Deri Etekleri

Deri trendi hız kesmeden devam ediyor.Hiç göreceğimizi ummadığımız giysilerde bile deri detayı karşımıza çıkıyor.Ailenin en küçük kızları Kendall ve Kylie de deri eteklerini kendi stillerine göre kombinlemişler.

Peki siz düz kesim mi yoksa pileli modelde bir deri mi etek tercih edersiniz?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...