29 Nisan 2013 Pazartesi

Marks&Spencer ile Yaz'a Merhaba Kahvaltısı


Perşembe Günü Marks&Spencer'ın Bağdat Caddesindeki yenilenen mağazasına davetliydik.Özenle hazırlanmış,rengarenk bir masayla içimiz açılarak Yaz'a merhaba dedik.

Mini bir defile ile de yeni sezon ürünlerini yakından inceledik.

Bilirsiniz Marks&Spencer iç çamaşırı için geniş bir koleksiyona sahip.Karnı saklayan korseler gibi ürünler bu yaz da kadınların vazgeçilmezi olacak.

Rengarenk bikini ve mayolar,büyük aksesuarlar ve renkli plaj çantaları ile daha da dikkat çekici olacak.Ben denize giderken kolye takamam diyenler tabiiki bunu görmezden gelebilir.

 Aynı renkte ya da aynı desende takımlar çoktan ünlülerin favorisi olmuş durumda.Siz de bu trende kapıldıysanız görseldeki kombinden ilham alabilirsiniz.

Romantik parçalar,çiçek ve geometrik desenler bu sezonda bizimle.

28 Nisan 2013 Pazar

Şimdi Kot Gömlek Zamanı

Kot gömlekleri dolaplardan çıkarma zamanı geldi.İster önü açık kullanın,isterseniz düğmeleri sonuna kadar ilikleyin.

Denim gömlekler,özellikle beyaz giysilerle çok iyi duruyor.Desenli pantolon ya da eteklerle de kombinleyebilirsiniz.Ya da dilediğiniz boncuklarla gömleğinizi kendiniz süsleyerek,herkesden farklı olabilirsiniz.


26 Nisan 2013 Cuma

Siyah/Beyaz Mickey Mouse Gömlek

Çizgi film karakterli giysilerin içinde giymeyi en sevdiğim her zaman Micky Mouse'lu olanlardır.Bunun yaşı yok.Çocukken de giyiyordum,şimdi de bayıla bayıla giyiyorum.

Leoparlı ayakkabıları kışın aldım ama bu ancak ikinci giyişim oldu.Önümüzdeki günlerde daha çok giymeyi düşünüyorum.Önü yuvarlak geldiği için ayakları da küçük gösteriyor,daha ne olsun.



 
Fabrika Çanta    Bershka Ayakkabı    H&M Gözlük    Çokomel Gömlek    Stradivarius Pantolon

24 Nisan 2013 Çarşamba

Gelin Adaylarına 2013 Trend Raporu


Elbette her gelin güzeldir. Ancak “ben güzel olmakla yetinemem, gelinliğimde modadan esintiler de olmalı” diyor olabilirsiniz. Dugun.com’un düğün mekanı, organizasyon ve düğün fotoğrafçıları gibi pek çok faydalı konuda derlediklerinden biri olan gelinlik konusunda, 2013 trendlerine göz atmalısınız.

Danteller Geri Döndü
Bu bu baharda, yazın ve hatta önümüzdeki kış... Birçok tasarımcı ve markanın yeni gelinlik katologlarında danteller uçuşuyor. Geçen baharda masalsı bir düğünle evlenen Kate Middleton’un Sarah Burton tarafından tasarlanan efsanevi gelinliğinden sonra tüm dünyadaki gelinlerin bir numaralı tercihi olmaya başlayan dantel gelinliğe zengin bir görüntü katıyor.

Bronz Bir Omuz
Straplez sizce de biraz sıkıcı olmaya başlamadı mı? Gelinlik tasarımcıları da böyle düşünüyor olmalılar ki, bu sene gelinlik modellerinde straplez olduğu kadar tek omuzu açıkta bırakan gelinlikler de mevcut. Askısız ya da tek askılı gelinlikler, bronz omuzlarınızı açıkta bırakacak şekilde kullanın. Ferahlığı ve rahatlığı bir yana, harika bir tarz yakalamanız kaçınılmaz. Tek omuzu açıkta bırakan gelinliklerden kullanan cesur gelinlerden olmanız dileğiyle...

Kemerle İncelik Efekti
Eğer vücudunuza güveniyorsanız, ince belli ve kemerli gelinlik modellerine mutlaka göz atmalısınız. Saten, kadife, taşlı, ya da renkli gelin kuşakları vücudunuzu orantılı gösterecek ve tarzınızı ortaya koymanızı sağlayacak. Vücudunuzun tüm hatlarını göz önüne çıkartacak bu gelinlikler ile şıklığı yakalamamanız mümkün değil.

Vintage Esintiler
Ellili yıllar dekorasyonda oldugu gibi gelinlikte de geri döndü. Açın bakalım anneannelerin sandıklarını. Vintage akımına kapılan bir gelin olmak için gelinliğinizin kabarık eteği ayak bileğinizden bir karış yukarıda bitmeli. Bir de küçük dantel eldivenler takarsanız, bir anda tamamsınız.

Daha Fazlası Düğün.com’da
Daha fazla, dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse buyrun Dugun.com’un davetiye, nikah şekeri, damatlık ve gelin saçı gibi pek çok konuda fikir veren sayfalarına... Yeni evlenecek çiftlerin ihtiyacı olan herşeyi bir tık yakınlarına getirmek amacıyla kurulmuş olan bu portalda gelinlik modelleri arasında kendinizi kaybedebilir; şehrinizdeki en iyi gelinlik firmalarından fiyat, randevu ve bilgi alabilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

18 Nisan 2013 Perşembe

Gömlekleri Bele Bağlıyoruz

Bir sıcak bir soğuk havalar ne giysem derdini de beraberinde getiriyor.Üst üste giydiğimiz kıyafetleri sıcaktan bunalınca elimizde taşımak istemiyorsak belimize bağlayabiliriz.

Çocukken kazak ya da hırkaları belime bağlamayı çok severdim, o zamanlar da trend sayılırdı.Şimdi ise üstümüzde başka bir gömlek bile olsa, bir tane de belimize dolamak bu yazın trendi olacak gibi görünüyor.

16 Nisan 2013 Salı

Braun Ve Pantene İle Spa Günü


Braun ve Pantene'nin yeni spa ürünlerinin tanıtımı için Cumartesi günü The Edition Hotel'deydim.Şah Yaycı güzellik üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

 Epilasyon ve peeling'i birleştiren Braun silk-epil 7 SkinSpa ile yaz aylarına hazırlıklı olacağız.Artık kendi evimizin rahatlığında, Braun SkinSpa peeling başlığı ile cildimizi ölü hücrelerden arındırıp, sağlıklı bir cilde kavuşabiliriz.


Pantene Spa etkili nem terapisi serisi, saçlarımıza kaybettiği nemi geri kazandırmayı vaadediyor.Benim saçlarım açık renkli olduğu için extra nem'e ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden saç maskesi ve bakım kremi gibi gibi ürünleri kullanmayı ihmal etmiyorum.

Şah Yaycı ile güzellik sohbetini bitirince, spa ile güne devam ettik.Masaj, sauna, buhar odası ile toksinlerden arınıp, havuzda kızlarla eğlendikten sonra günü noktaladık.

Bu güzel organizasyon için tüm ekibe teşekkür ediyorum.

12 Nisan 2013 Cuma

Zara Somon Rengi Kaban

Önü açık bir şekilde kullanabileceğimiz, çok kalın olmayan, ceket tarzı kabanların tam zamanı.Olivia Palermo'nun somon rengi bu Zara kabanı da rengiyle kendine hayran bırakıyor.Desenli mini eteğini de yine Zara'da bulabilirsiniz.

Olivia giydiği her şeyi öyle güzel taşıyorki,adından söz ettirmeyi her zaman başarıyor değil mi?

11 Nisan 2013 Perşembe

Şort-Ceket Takım

Havalar ısındıkça pantolonlar yerini şortlara bırakıyor.Maskülen bir görünüşden vazgeçemeyenler de kışın giydikleri pantolon-ceket takımı bırakıp, şort-ceket ikilisini kullanıyorlar.

Gwyneth Paltrow gibi aynı renklerde şort ve ceket kullanabileceğiniz gibi, farklı renkleri de birlikte kombinleyebilirsiniz.Özellikle kırışıklıkları fazla kafaya takmayanlar, ince keten kumaşları sevecektir.

10 Nisan 2013 Çarşamba

Saçlarınıza Güneş Işıltısı Katın

Yaz ayları bize daha çok eğlen, daha çok gez, daha açık saçlara sahip ol diye söylenirken biz kim oluyoruz ki karşı çıkacağız değil mi?

Kışın koyulaştırdığınız saçlarınıza ışıltı vermenin tam zamanı.Çok açık tonları sevmeyenler, kendi saçlarının 1-2 ton açığı ile saçlarına ışıltı katıp, fazla çaba sarfetmeden farklı bir görünüme kavuşabilirler.

Balyaj,röfle ve gölge oyunlarını iyi bilen bir kuaför bulup, yazın keyfini çıkarın derim.

8 Nisan 2013 Pazartesi

Sienne Miller'ın Leoparlı Loaferları ile 7 Kombini


Babete alternatif arıyorsanız loaferlar tam size göre.Üstelik herkesin stiline göre bir loafar bulması hiç de zor değil.

Farklı modelleri ve rahatlıklarıyla öne çıkan loaferlar Sienna'nın da favorisi olmuş.Leoparlı modelini o kadar sevmişki ayağından çıkarmayı düşünmüyor gibi görünüyor.Onu kim suçlayabilir ki?

4 Nisan 2013 Perşembe

Taylor Swift'in Keds Koleksiyonu

Rahat sneakerları önümüzdeki günlerde giymeye ve bolca görmeye devam edeceğiz.Ne de olsa bir çok markada önümüze çıkıp duruyorlar, kaçış yok.

Keds ayakkabılar da Taylor Swift ile yepyeni, cıvıl cıvıl görünümlere bürünmüşler.Yani hem trendy görünmek hem de rahat olmak mümkün.Keds ve Taylor Swift hayranlarının beğeneceğini düşünüyorum.Nasıl buldunuz?





3 Nisan 2013 Çarşamba

Dantell ile Çanta Tasarladık

Daha önce converselerime zımba yapıştırmaktan başka bir DIY projesine elini sürmemiş ben, bir çanta delisi olarak, bu etkinlikte oldukça eğlendim.

Tam da tatil planlarımı hazırlamışken, plaj çantası yapmak gerçekten işime yaradı.Plajdaki en havalı çanta benim olacak=)


Önce kumaşları seçtik.Ben yaz mevsimine beyazı çok yakıştırdığım için tercihim ondan yana oldu.Çantanın kenarlarını dantelle süsleyip orta kısımlarına da silikonla kurdeleleri yapıştırdım.İşte plaj çantam hazır;)

Rebel Takipte çantasının iki yüzünü de ayrı ayrı süsledi.Fotoğrafta tek yüzü görünüyor ama diğer tarafını da görmek isterseniz bloguna bakabilirsiniz.


Tüm detayların düşünüldüğü bu güzel etkinlik için sıcakkanlı ve ilgili Dantell ekibine teşekkürler.

1 Nisan 2013 Pazartesi

Bahar İçin İlham Alınacak Kombinler

Sarah Jessica Parker ve Blake lively şıklıklarıyla göz dolduruyor.Önümüzdeki sıcak havaları düşünerek ne giysem diyenler varsa, bu iki kombinden ilham almak serbest.

SJP şu sıralar oldukça popüler olan olan siyah/beyaz renklerini kullanarak yine trendy görünmeyi başarmış. Giydiği bilekte pantolonlara da bu yaz sıkça rastlayacağız.

Blake Lively'nin giydiği desenli elbise ve ayakkabıları, desenlerin bu sezonda bolca kullanılacağını bir kez daha gösteriyor. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...