29 Mayıs 2013 Çarşamba

Ünlüler Sporda ne Giyiyor ?

Her daim bakımlı,topuklu ayakkabılar üstünde gördüğümüz ünlüleri, sporda en rahat ve salaş halleriyle görüyoruz.

Rahat olsalar bile egzersiz giysilerinde de rekabet var. Farklı stiller sporda bile dikkat çekiyor.Şu sıralar bir çok markada egzersiz giysilerine rastlıyorum. Neon renkli modeller kesinlikle dikkat çekici görünüyor. Ama siyah ve griden vazgeçemeyenleri de suçlayamam.

 Vanessa Hudgens

 Julianne Hough

Jessica Alba

24 Mayıs 2013 Cuma

Ünlülerin Yolculuk Kombinleri

Yolculuk sırasında, özellikle uzun yolculuklarda nasıl göründüğümden çok nasıl rahat ederim diye düşünüp ona göre giyinirim.Tabii benim paparazziler tarafından yakalanma gibi bir derdim yok.Ama ünlüler öyle mi? Her zaman bakımlı ve güzel görünmek zor olsa gerek.

22 Mayıs 2013 Çarşamba

Somon Rengi Ve Beyaz

Somon rengine bayılıyorum desem abartmamış olurum.Tam yaz rengi gibi geliyor bana.Pembe,mavi gibi somon rengi de beyazla çok uyumlu duruyor.Kotondan aldığım bu beyaz,şeffaf detaylı gömleği yazın bolca giymeyi planlıyorum.

Fotoğraflar ne zamandır paylaşılmayı bekliyordu.Genelde birbirimizi fotoğrafladığımız için Rebel ile birlikte fotoğrafımız olmuyordu.Bu kez başardık.

21 Mayıs 2013 Salı

Miley'nin Tulum Aşkı

Sizi bilmem ama benim uzun tulumlara pek de şans verdiğim söylenemez.O yüzden çok rahat ya da kullanımı zor diye ahkam kesemem.Sadece görüntü olarak herkese yakışmadığını söylemem gerek.

Miley Cyrus kendine yakıştırmış olacak ki son etkinliklerde karşımıza farklı modellerde tulumlarla çıkıyor.Böylece tulum için bile ne kadar farklı alternatifler var görmüş oluyoruz.

Sizin tulumlarla aranız nasıl?

17 Mayıs 2013 Cuma

Tam Üstüme Göre


Gördüğünüz elbiseye görür görmez vuruldunuz ama bedeni yok, ya da kolu fazla uzun, ya da boyu çok kısa, ya da rengi hoşunuza gitmedi.Bu liste daha uzar gider ama neden uzatalım ki.Size tam olarak istediğiniz ürünü, hem de tam sizin üstünüze göre dikebilecek birileri var desem?

Standart bedende giysilere daha rahat ulaşabiliyoruz ama herkes bu kalıba uymuyor.Çok zayıf veya kilolu insanlar istediklerini bulup giymekde zorlanabiliyor. Tamüstümegöre de istediğimiz kumaş, renk ve modelden arzu ettiğimiz gibi yani özel dikim giysiler bizleri bekliyor.

Sizinde yakın zamanda düğün,davet ya da özel etkinlik planlarınız varsa sayfalarına bir göz atın derim.

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Avon İle Piknik


Avonun yeni üyesi BB kremi ile tanışmak ve bol aktiviteli bir piknik için koruparkdaydık. Öncelikle mekan seçimini çok beğendiğimi söyleyebilirim. Özenle hazırlanmış masalar ve atmosfer de gerçekten harikaydı.

 Günümüz nefis bir kahvaltı ile başladı.Bloggerlar ile birlikte olunca da keyifli bir sohbetle harmanladı.


Avonun BB kremini dünya güzelimiz Azra Akın tanıttı.BB kremler çıktığından beri fondötene elimi sürmediğim için avonunkini de denemek istiyordum.Oradayken deneme fırsatını da yakalamış oldum.Öncelikle sürümü gerçekten kolay, medium olanını denediğim için ilk önce biraz koyu gelse de durdukça tenin rengine daha çok uyduğunu gördüm.Zaten koyu olanlar kusurları biraz daha fazla kapattığı için tercihim de onlardan yana oluyor.

Bu güzel günü düşünen, hazırlayan, programlayan herkese teşekkür ederim.

13 Mayıs 2013 Pazartesi

Kolsuz Kaban Ve Trençkotlar

Farklılık arayanlardan bazıları her alanda onu bulmasını başarıyor.Kolsuz kaban ve trençkotlar da kesinlikle farklılık yaratıyor.

Peki kolsuz kabanları hangi mevsimde giyeceğiz? Bunun için tam olarak uygun bir cevabım yok aslında ve benim gibi koldan üşüyenler için pek de uygun değil.Havanın durumuna göre karar vermek en iyisi olacaktır.

Sizce kolsuz trençkotlar gerekli mi yoksa sadece stil mi tamamlıyor?

10 Mayıs 2013 Cuma

Debenhams Yenilendi



Çarşamba günü Cevahir Avm'de bulunan Debenhams mağazasına ne değişikler yapılmış,hangi yeni markalar gelmiş görmeye gittik.

Kozmetik tutkunları için burası gerçekten bir hazine.Orogold, Elemis, Valmont, Make-up Forever, Mancera Paris, Montale Paris, Marni, Tom Ford Private Blend, Michael Kors ve Balenciaga gibi yeni markalar yer alıyor.



En çok merak konusu olan ve denemek için sabırsızlanacağınızı düşündüğüm Orogold'dan biraz bahsetmek istiyorum.

Orogold ürünlerinin içeriğinde 24 karat altın bulunuyor. "Peki altının cilde ne yararı var?" diye merak edenler için söyleyelim.Altının antioksidan özelliği, derinin keratin seviyesine nufüz etmesi, temas ettiği bölgede kan dolaşımını huzlandırması ve hücre yenilenme sürecini arttırması gibi bir çok özelliği var.

Ürün yelpazelerinde peeling jel, yüz serumu, yüz temizlik jeli, kolajen yenileyici krem, Kolajen ve yosun maskesi, göz çevresi yoğun bakım kremi gibi daha birçok ürün var.

Erkekler de düşünülmüş ve onlar içinde yine 24 karat altın içeren nemlendirici, temizleyici, yüz serumu ve traş sonrası kremi mevcut.


Debenhams'in bünyesine katılan bir diğer marka da Make Up Forever olmuş.Makyaj adına her ürün burada var.Özel günlerde takılacak takma kirpiklerde çok eğlenceli görünüyordu.

Make Up Forever kaş boyasını deneme şansım oldu. Fırçayla uygulanan ürün ile kaşlarımın seyrek yerleri doldurularak daha şekilli bir görünüme kavuşturuldu.


 Debenhams de sadece kozmetik markaları yok.Giyim üzerine de birçok farklı seçenek mevcut.Önümüzdeki sıcak günleri de düşünürsek elbise ve bikini seçeneklerini debenhams mağazalarında gözden geçirebilirsiniz.

9 Mayıs 2013 Perşembe

İri Taşlı Kolye

Büyük ve dikkat çekici kolyeler trendler içindeki yerini hala koruyor.Kombine bir hareket katerken, sıradanlıktan da uzaklaştırıyor.

Olivia Palermo gibi stili ile dikkat çeken ünlüler de büyük aksesuarlardan vazgeçemiyorlar.Onları kim suçlayabilir ki?

Şık Gece Çantaları

Kadınların gün içinde ihtiyaç listesi her zaman değişir.Gündüz çantamıza daha fazla eşya sığdırabilmek için büyük olanları tercih ederken, gece daha şık ve daha küçük olanlara ihtiyaç duyabiliyoruz.

El çantaları herkese göre değil, kabul. Ama öyle güzel modeller varki insan bir kaç saat rahat olanı değil de güzel olanı seçebilir, ne dersiniz?




8 Mayıs 2013 Çarşamba

Jessica Alba'nın Bahar Şıklığı

Renkleri karıştırmaktan korkmak ya da birbirine uyuyor mu diye düşünmek geride kaldı.Ayakkabı çanta uyumu arayan da kaç kişi kaldı ki?

Jessica Alba da sarı ceketi, mor çantası ve baskılı elbisesiyle, bahar havasını yakalamış. Renkleri kullanmayı bilince sırıtan bir görüntü oluşmuyor değil mi?

7 Mayıs 2013 Salı

Met Gala 2013 Saç Modelleri

Bu yıl ki Metropolitan Müzesi Kostüm Enstitüsü Galası dün akşam yapıldı.Bu seneki tema punk olmuş.Tema punksa insan daha çılgın işler bekliyor ama genelde hep aynı tip ve pek de çılgın olmayan saçlarla karşı karşıyayız.

Yandan ayrılmış, taçlı saçlar 

 Ön kısmı Volümlü saçlar

 Yandan ayrılmış saçlar

 Ön kısmı kabartılmış saçlar

 Yandan ayrılmış, örgülü saçlar

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Desenli Elbiseler

Yaz aylarının vazgeçilmezi elbiseler şimdi desen desen.Çiçek deseni, leopar desenler ya da örtü deseni gibi bir çok farklı seçenek var.

 Ünlüler de desenli elbise modellerini pek bir seviyorlar.Bazıları bu trendi sokağa taşırken bazıları da davetlere, açılışlara giyiyorlar.

Peki sizin deseniniz hangisi?

4 Mayıs 2013 Cumartesi

Bu Yazın Bikini Modelleri

Cuma günü Penti'nin 2013 bikini ve mayo koleksiyonunu incelemişken, diğer markalarda da neler varmış sizlerle paylaşmak istedim.

Vücudunuzdan memnunsanız renkli modellere mutlaka bir şans verin.İlla siyah giyeceğim diyorsanız üst ya da alt kısmını renkli tutabilirsiniz.Zaten takım giymekden çok, parçaları karıştırmak daha makbul.

Bu sezon püsküller bikinilerde de karşımıza çıkıyor.Dikkati çekmek istediğiniz noktaya getirmekte de oldukça başarılı.Çizgiler ve desenler de bikinilerin olmazsa olmazları arasında.

2 Mayıs 2013 Perşembe

Ayna Ayna Söyle Bana

Aynalı gözlükler birkaç sezondur oldukça popüler.Popüler demek herkeste olması demek anlamına gelse de, bize "seviyorsak katlanacağız" demek düşüyor.

Zarada bulduğum bu aynalı gözlükleri bütün yaz boyunca kullanabilirim çünkü camlarının renklerini çok sevdim.

Su yeşili/pembe ayakkabıları, topuklarının küçüklüğünden dolayı tercih etmiş olsam da renklerini çok sevdiğimi söyleyebilirim.Gerçi İstanbul yolları topuğun büyüğüne küçüğüne bakmıyor, hepsini rezil ediyor.


Twist Gömlek    Tommy Hilfiger Sweatshirt    Twist Kolye    Zara Gözlük   Stradivarius Pantolon    
Mango Çanta    Bershka Ayakkabı
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...