30 Temmuz 2013 Salı

Desenli Elbiseler Kraliçesi

Popülerliğini kaybetmeyen desenli elbiseler Miranda Kerr'in de gözdesi.Çiçek ve geometrik baskılı elbiseler hem gündüz hem de gece davetlerinde kullanılıyor. Bu kadar popülerken mağazalarda kendi zevkinize ve vücut tipinize göre desenli bir elbise bulmak hiç de zor değil. 

Beğendiyseniz, şu sıralar devam eden indirimlerden baskılı bir elbise edinmeyi de alışveriş listenize ekleyin.

29 Temmuz 2013 Pazartesi

Ortancalar Diyarında

Kuzenimin doğum günü için Rumeli Hisarına gitmişken, bu güzel ortancaları gözden kaçırmak imkansızdı.Doğayı süsleyen ve evlere aydınlık bir görünüm veren ortancaları çok sevdiğim için fotoğraf fonu olarak başka bir manzara seçmek ayıp olurdu.

26 Temmuz 2013 Cuma

Beyaz mı Sarı mı?

Sarı da beyaz da tam yaz renkleri desek yanılmayız ama kombinlere verdikleri hava bambaşka duruyor.

Reese Witherspoon'u ayakkabılarını değiştirmiş olarak görünce kendi başıma geleni düşündüm. "vurmuş mudur acaba?" Tabii iki ayakkabı da açık olduğu için vurma ihtimalleri az, Reese kombini renklendirmek istemiş sanırım ve çok da iyi yapmış.Ben sarının havasını daha çok sevdim.Ya siz?

23 Temmuz 2013 Salı

İncili Etek

Tatilin önemli detaylarından biri de bronzlaşmak olunca bize de saatlerce güneşlenmek düşüyor.O gün biraz abartıp gözlerimi feci derecede kızartmışım. Bu yüzden bütün fotoğraflar gözlükle. Her sene "fazla bronzlaşmaya gerek yok nasılsa 2 haftaya açılacaksın değmez" diyorum ama öbür sene "unutuyorum" tabii.

Koton incili eteğimi Zara tül bluzumle kombinledim. Eteğin rengini de en az incileri kadar sevdim. Yanlış hatırlamıyorsam sarısı da vardı.Ama somon rengini görünce ona elim gitmedi açıkcası.














18 Temmuz 2013 Perşembe

Bir Elbisenin Gecesi Ve Gündüzü

Gündüz giydiğiniz bir elbiseyi, gece bir davete de giyer miydiniz? Soru ilk başta aklı karıştırsa da, "Oliva Palermo yapınca olmuş işte" demeden duramadım.

Beyaz elbisesini gündüz sade babetler ve hasır çantasıyla tamamlayan Olivia, gece olunca elbiseyi büyük bir kolye ve topuklu ayakkabılarla kombinleyerek geceye hazır hale getirmiş.Biz de böyle ufak tefek değişiklerle "bir sefer giy sonra kenara at" politikamızı değiştirip aynı giysilerle farklı kombinler yaratabiliriz.

16 Temmuz 2013 Salı

Bodrum Tekne Turu

Birbirinden güzel ve temiz koylarda yüzmek ve eğlenceli bir gün geçirmek için sabah erkenden Bodrum merkezin yolunu tuttuk.Günlük tekne turları turistler tarafından da tercih edilen etkinliklerden biri olduğu için tekneler çabucak doluyor.Bu yüzden erken gitmekde fayda var.

Akvaryum koyu, Meteor çukuru ve Poyraz limanı koyların içinde en çok merak ettiklerimdi.Akvaryum koyunda yüzlerce balıkla birlikte yüzmek çok eğlenceliydi. Meteor çukurunu maalesef yakından göremedim, o kadar uzağa yüzmeyi gözüm yemedi açıkcası=) Poyraz limanı ise turkuaz suyuyla denizden çok havuza benziyordu.Tek kelimeyle harikaydı. Deve plajında da deveyle ufak bir gezinti yapmak nasip oldu. Oldukça yüksek olduğu için biraz korkmadım desem yalan olur ama unutulmayacak bir deneyim oldu.

15 Temmuz 2013 Pazartesi

Modellerin Sokak Stilleri

Podyumda tasarımları taşıyan modeller, günlük hayatlarında kendi stillerini gösterebiliyorlar.Genelde sade ve rahat giysiler tercih etselerde aksesuar seçimleriyle öne çıkmayı başarıyorlar.

Jean ve sandaletler modellerin sokak stillerinde en çok öne çıkan iki parça.İkisinin de rahatlığını hepimiz onaylayabiliriz değil mi? Öyleyse hem rahat hem de çekici görünüm için onlardan ilham alabiliriz.

Herkese iyi haftalar!

11 Temmuz 2013 Perşembe

Görevimiz Diesel Reboot!

Diesel, yakın zamanda yeni bir kampanyaya, daha doğrusu bir projeye başladı. #dieselreboot projesi Diesel’in diğer işleri gibi oldukça yaratıcı ve cesur.

Projenin merkezinde tumblr var. dieselreboot.tumblr.com adresine girdiğinizde Diesel size moda ile ilgili çeşitli görevler veriyor. Bu sayede Diesel bir marka gibi değil özgürce konuşabildiğiniz bir platform gibi davranıyor ve insanların, özellikle Y kuşağının bu platformla kendini daha iyi ifade etmesini sağlıyor.

Mesela bu haftaki görev: "What makes an icon?" yani; “Bir ikonu ikon yapan nedir?” Siz soruya kendi tumblr’ınıza yüklediğiniz görsellerle cevap verebiliyor, farklı hashtag’lar kullanarak Twitter, Instagram ya da Vine üzerinden paylaşımda bulunabiliyorsunuz.

Paylaştığınız içerikler Diesel Reboot tumblr sayfasında yer alıyor. Böylece paylaşımınız milyonlara ulaşırken bakış açınız Diesel’in tumblr sayfasında boy göstermiş oluyor.

Proje, lansmanında “Hikayemi kendim yazarım.” “Yaratıcılık benim silahımdır.” gibi bizim Gezi Parkı olayları nedeniyle aslında çok da yabancı olmadığımız kavramları kullanması açısından oldukça ilginç.

Siteye bir göz atın derim. Projenin manifestosu ise burada: jeanslab.tumblr.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

10 Temmuz 2013 Çarşamba

Bodrum Merkez

Bodrum'un hangi beldesine gitmiş olursanız olun, Bodrum merkezini ziyaret etmeden olmaz.Biz o akşam gezmeye gittiğimiz için çok geç bir saatte gitmedik.Her saatte kalabalık olan Bodrum merkezini bu yıl daha sessiz sakin buldum.Özellikle turist sayısındaki azalma dikkatlerden kaçmadı.

5 Temmuz 2013 Cuma

Assos Special Koleksiyon Lansmanı

Ayağımın tozuyla tatil sonrası ilk lansman için Nikol Galata'ya gittim. Assos Diamond'ın renkli taşlardan oluşan Assos Special Koleksiyonu Leziz bir kahvaltı ile tanıtıldı.

Biliyorsunuz  taşlı aksesuarlar son zamanlarda oldukça popüler. Assos Special Koleksiyonunda ise zümrüt, safir, yakut gibi değerli taşlar yer alıyor.

3 Temmuz 2013 Çarşamba

Bodrum Günlükleri

Bodrum'da 1 ay kalsam o da yetmez bana o yüzden 1 haftalık gitmiş olmama ağlayamıyorum.Bu bir haftayı gerçekten dolu dolu geçirdiğim için İstanbul'a dönerken çok da üzülmedim.Seneye kısmetse yine giderim diyerek kendimi avutmaya burada son veriyorum=)

Daha önce Bitez'e gittiğimiz için bu yıl farklı bir yer görmek istedik ve Ortakent'de karar kıldık.Denizi gerçekten çok güzeldi, mavi bayrağı boşuna almamış.

Akşamları sahilde uzun yürüyüşler, mum ışığında yemekler için de uygun bir yer.Gece eğlenmek için ise bodrum merkeze gittik.Ortakent'de gece hayatı olduğu söylenemez.

 Bu kadar beyaz olmak yasaklanmalı.Beyazlığımdan, fotoğrafların tatilin ilk gününe ait olduğu belli oluyordur =)

 Yandan yırtmaçlı eteğimle Angelina Jolie pozu vermeden olmazdı.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...