30 Eylül 2013 Pazartesi

Jessica Alba'nın Yüksek Bel Eteği

Jessic Alba'yı takip etmek gerçekten çok keyifli. Hem günlük hayatında ki hem de kırmızı halıda ki kombinleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor.

Yüksek bel eteklerin diz altı hizasında olanlarını şu sıralar çok beğeniyorum. Jessica Alba ise kırmızı halıda, yerlere uzanan, ışıltı, yüksek bel bir etek tercih etmiş. Nasıl buldunuz?

27 Eylül 2013 Cuma

Moda Haftasının Piştileri

Moda haftalarında sokak modasını incelemek en az yeni koleksiyonları incelemek kadar önemli. Davetliler farklı olmak, iyi görünmek için epey çabalıyorlar, bu durumda başlarına gelecek en kötü şeyi tahmin etmek pek de zor değil; pişti olmak.

26 Eylül 2013 Perşembe

Stile Sonbahar Düştü

Sonbahar yazın bittiğini bize söylediği için pek sevimli bir mevsim gelmesede Sonbahar stilini oluşturan parçaları seviyorum. Çorapsız giyilen botlar, deri ceketler ve şık şallar bu mevsimin olmazsa olmazları arasında.



 Bot  + Deri ceket + Etek: Zara





 Çanta: Charles and Keith     Bluz: Mango    Kolye: H&M

25 Eylül 2013 Çarşamba

Yeni Online Alışveriş Sitesi Stylup


Konu alışveriş olunca özellikle kadınlardan "zamanım yok" kelimesini duymak neredeyse imkansız. Hepimiz farklı takıların, güzel giysilerin, yüksek topukların peşindeyiz. Durum böyleyken artık sadece sokağa çıkarak yaptığımız alışverişler bize yetmeyebiliyor. Öyleyse online alışveriş keyfini çıkarmanın zamanı geldi.

 İnternetten alışveriş yaparken farklı ürünler bulunca nasıl seviniyorsak, yeni alışveriş siteleri bulunca da öyle seviniyoruz. Sizlere yeni keşfettiğim, hem kadın hem de erkekler için farklı alternatifler bulabileceğiniz bir site olan http://www.stylup.com/  bahsetmek istiyorum. Burada Giyimden aksesuara, çantadan ayakkabıya zevkinize göre bir çok ürün bulabilirsiniz. Ayrıca düğün, nişan ve mezuniyet gibi özel günler de unutulmamış, böyle geceler için şık abiye elbiselere de göz atabilirsiniz. 

Aldığınız ürünleri nasıl kombinleyeceğinizi düşünüyorsanız Stylup'da bol aksesuarlı ve renkli kombinler bizlerin beğenisine sunulmuş. Kombinler üzerinden beğendiğiniz ürünlerin fiyatlarını hemen üstlerine tıklayarak öğrenebilirsiniz. Kombinleri görmek için burayı tıklayın.



 Pişti olma durumları kimsenin hoşuna gitmez. Hepimiz özgün olmak, başkalarında olmayanı kullanmak isteriz. Ayrıca severek aldığımız ürünlere bir çok kişide rastlarsak, o bayıldığımız üründen sıkılıp bir köşeye atabiliyoruz. Bu konuda içimiz rahat ederek Stylup dan alışveriş yapabiliriz. Çünkü ürünler stoklarla sınırlı.

Yapacağınız alışverişlerde pazar günleri hariç saat 17:00'a kadar vereceğiniz siparişler aynı gün kargoya veriliyor. Ayrıca Stylup dan alışveriş yapan ilk yüz kişiye bileklik hediye ediyorlar.

19 Eylül 2013 Perşembe

Deri Elbise Çekiciliği

Blake Lively Milano Moda Haftasında Gucci defilesine üzerine oturan deri elbise ile katılmış. Metalik ayakkabı ve çantası, düz saçlarıyla yine alımlı ve çekici görünüyor. Gossip Girl'den beri ben de onu beğenerek takip ediyorum. Siz nasıl buldunuz?

17 Eylül 2013 Salı

Gusto 2013-14

Geçtiğimiz günlerde Gusto'nun yeni koleksiyonunu inceleme fırsatı bulmuştum..Koleksiyon,  Sonbahar/Kış mevsimlerinde bizi hem trendy gösterip hem de içimizi ısıtacak ürünlerle dolu.

Baskılar, yüksek bel etekler, bodycon elbiseler, bu kışın vazgeçilmezi ekoseler, farklı aksesuar ve çantalar, koleksiyonda dikkat çekiyor.

13 Eylül 2013 Cuma

Jessica Alba

Jessica Alba'nın stilini beğenerek takip ediyorum. Uçuk pembe eteğinin modeline, tiril tiril duruşuna bayıldım. Ama üzerindeki kazak için aynısını söyleyemeyeceğim. Üzerine oturan kazağı aslında kötü değil ama o eteğin havasını götürmüş sanki. Bir de rugan çanta sevmediğimden midir acaba, çantasını da bu kombine yakıştıramadım. Saçı ve makyajı ise oldukça güzel olmuş. Siz nasıl buldunuz?

12 Eylül 2013 Perşembe

New York Moda Haftasında Aksesuar Çılgınlığı

New York Moda haftasındaki davetliler podyumdaki ihtişamı aratmıyor. Sokak modasını severek takip edenler bu son moda aksesuarları da görmek isteyecektir.

Takılar kombini tamamlarken, bana göre esas dikkat çekici olan çantalar oldu. Tabii bu bendeki çanta zaafından da kaynaklanıyor olabilir, ne dersiniz?

10 Eylül 2013 Salı

Siyah/Beyaz

Çok severek aldığım giysileri hemen kullanamama gibi bir rahatsızlık var bende. Bir giymeye kıyamama durumu, giyersem sanki hemen eskiyecekmiş gibi bir düşünce... Üzerimdeki bluzu de taaa geçen kış almıştım ama ilk defa giydim. Evet durum fena=) Siyah-beyaz bir kombin yapayım diye zorlamadım açıkcası, ama siyah pantolon her durumda kurtarıcı oluyor.

 Bluz + Çanta : Twist

 Pantolon: Zara    Ayakkabı: H&M    Kolye: Gusto

9 Eylül 2013 Pazartesi

Forever New Sonbahar/Kış Lansmanı

Forever New Sonbahar/Kış 2013-14 koleksiyonu geçen hafta tanıtıldı. Bu markanın özellikle aksesuarlarını çok beğenirim. Özel günlerde giyilebilecek çok şık elbiseleri de gözden kaçırmak imkansız.


Koleksiyondaki ışıltılar gerçekten dikkat çekici. Hem giysilerde hem de aksesuarlarda bolca kullanılmış. Ayrıca daha sade, günlük kullanım için uygun gömlek, babet ve büyük çantalarla da şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...