28 Şubat 2014 Cuma

BUGÜN SAÇIMA NE ŞEKİL VERSEM?

Saçlarımızın renginden ya da kesiminden sıkılabiliriz. Ama bunları değiştirmek kadınlar için zor bir karardır. Saçlarımızın boyunu ya da rengini değiştirmek yerine, açık bırakarak, tepeden toplayarak, topuz yaparak ya da sadece salaş bir şekilde örerek her gün farklı bir model uygulayabiliriz. Değişiklik istiyorsak işte değişiklik;)


25 Şubat 2014 Salı

Ünlülerin Vazgeçilmezleri

Hepimizin çok sevdiği giysiler veya aksesuarlar vardır. Başka başka giysilerle kombinlemek isteriz. Bir giydiğini bir daha giymeyen ünlülerin de vazgeçemediği parçalar var. Kimi küpesini, kimi çantasını kimi de ayakkabılarını sadece bir kez giymeye gönlü el vermemiş;)

24 Şubat 2014 Pazartesi

LINE bilgisayarda nasıl kullanılır?

Akıllı telefonların yanı sıra tablet, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda da çalışan LINE, sevdiklerinizle her yerde ücretsiz bağlantıda kalmanızı sağlıyor.
LINE’ı mobil cihazınıza ve bilgisayarınıza indirmek için: http://line.me/tr/ adresini ziyaret ederek, sayfanın solundaki indirme seçeneğine tıklayıp açılan menüden cihazınız için uygun olan versiyonu indirebilirsiniz.

LINE’ı bilgisayarda kullanabilmek için iki yol izleyebilirsiniz:
  1. LINE’ı mobil cihazınıza yükledikten sonra e-posta adresinizi ve şifre bilgilerinizi kayıt altına alarak.
Kayıt olmak için;
LINE > Daha Fazlası > Ayarlar > Hesaplar > E-posta kayıt seçeneklerini kullanmanız gerekiyor.
     2.  QR kod ile giriş yaparak.
Bilgisayarınıza yüklediğiniz LINE uygulamasını açtıktan sonra QR Kod Giriş seçeneğine tıklayın. Ekranda QR kodu göreceksiniz. QR Kodu mobil cihazınızla okutmak için LINE > Arkadaş Ekle menüsünde yer alan QR Kodu ile ekleme seçeneğine tıklayın ve bilgisayarınızın ekranındaki QR kodu okutun.

LINE ile bilgisayarda sohbet etme
Mobil cihazınızda ekli bulunan LINE arkadaşlarınızla bilgisayar versiyonunu kullanırken de sohbet edebilirsiniz. Bunun için arkadaş listenizde sohbet etmek istediğiniz kişinin adına çift tıklamanız yeterli.
Dosya gönderme:
Bilgisayarda dosya göndermek için sohbet ekranını açtığınızda sol alt tarafta bulunan ataç sembolünü kullanabilirsiniz. Böylece fotoğraf, video ve dokümanları arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.
Ayrıca göndermek istediğiniz dosyayı metin alanına sürükleyip bırakarak da gönderebilirsiniz.
Sticker’lar:
Sohbet ekranının sol altında yer alan sticker sembolüne tıklayarak mobil cihazınızda sahip olduğunuz tüm sticker’ları bilgisayarda da kullanabilirsiniz.

LINE ile bilgisayarda Sesli veya Görüntülü Arama yapma
Arkadaşlar listesinde görüşmek istediğiniz kişinin fotoğrafına tıkladıktan sonra açılan ekrandan sohbet, ücretsiz sesli arama ya da ücretsiz görüntülü aramayı seçebilirsiniz. Ayrıca görüşmek istediğiniz arkadaşınızın adına farenizin sağ tuşuyla tıklayarak da aynı menüye ulaşabilirsiniz.
Yazılı sohbet ettiğiniz bir kişiyle sesli ya da görüntülü aramaya geçmek için sohbet ekranın sağ alt tarafında yer alan arama ya da video sembollerini kullanabilirsiniz.

LINE ile bilgisayarda arkadaş ekleme
LINE giriş sayfasının üst bölümünde bulunan “Arkadaş ekle” sembolüne tıklayarak LINE ID’sini bildiğiniz arkadaşlarınızı ekleyebilirsiniz.
LINE ile bilgisayarda grup sohbeti yapmak için de “Arkadaş ekle” menüsünü kullanabilirsiniz.

LINE’ı Türkçe kullanma
Eğer LINE’ı İngilizce indirdiyseniz ve Türkçe’ye değiştirmek istiyorsanız ana ekranın sol üst köşesindeki LINE yazısının yanında yer alan menüyü kullanabilirsiniz.
LINE yazısının yanında yer alan üçgene tıkladıktan sonra açılan menüden Settings’e tıklayın. Profil resminizin de bulunduğu pencerenin alt bölümündeki “Language”in karşısındaki “English” yazısına tıklayın ve açılan menüden Türkçe’yi seçerek OK tuşuna basın. Uygulamanın Türkçe olması için yeniden başlaması gerektiğine dair bir uyarı gelecek “Restart Now” seçeneğine tıklayarak LINE’ı Türkçe kullanabilirsiniz.
İşinize yarayacak ipuçları
  • Sol üst köşedeki LINE yazısının yanındaki üçgen tuşuyla açılan menüye de bir göz atmakta fayda var. Buradan görünen adınızı, giriş ayarlarınızı, yazı fontunu ve boyutunu değiştirebilirsiniz.
  • LINE’ın Timeline özelliği ile arkadaşlarınızın paylaşımlarını görebilir ya da istediğiniz yazıyı, sticker’ı fotoğrafı, haberi ya da videoyu arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Birçok pencere ve programı aynı anda kullanırken sohbet ekranınızın kaybolmasını istemiyorsanız, sohbet ekranının sağ üstünde yer alan menü işaretine tıkladıktan sonra “Her zaman üstte” seçeneğini kullanabilirsiniz. Böylece sohbet ekranınız başka programlarla ilgilenseniz de hep en öndeki pencere olacaktır.
  • Sohbet ekranındaki üst menüyü kullanarak gelen mesaj uyarılarını kapatabilir, başka bir arkadaşınızı sohbete davet ederek grup sohbeti oluşturabilir ya da sohbet içeriğinizi bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

21 Şubat 2014 Cuma

Lovely Shoes

Baharı karşılamamıza az kaldı. Ben de yeni, baharlık ayakkabı arayışına başladım bile. Çok yüksek topuklu olmayan, günlük kullanımda rahat edebileceğim bir ayakkabı ararken Lovely Shoes da bir çok model buldum.


Sitede sadece ayakkabı yok. Şık çantalar, aksesuarlar ve giysiler de bulabilirsiniz. Fiyatları da çok uygun.


20 Şubat 2014 Perşembe

1 Çanta 3 Kombin

Leopar desenini özellikle aksesuarlarda ve ayakkabıda çok severim. Bu desen kombinlerin havasını değiştirerek daha çekici hale getirebiliyor. Jessica Alba da leoparlı çantasını 3 farklı kombinde kullanmış. Leoparı "kokoş işi" olarak görenler Jessica'nın günlük ve rahat giysilerle leopar desenli çantasını nasıl kombinlediğini görerek belki fikirlerini değiştirebilirler.

18 Şubat 2014 Salı

White on White

Beyaz kazağı aldığım gün onu beyaz bir etekle kombinlemek istediğimi biliyordum. Beyaz etek arayışım 3 gün önce Zara'da bulduğum bu midi etekle sona erdi. Şimdilik botlarla kombinledim ama baharda neon sneakerslarla da giymeyi düşünüyorum.


I love white on white trend. When i bought my white sweater i knew that i wanted to wear it with a white skirt. So i bought this white skirt 3 days ago from Zara. I wore it with boots but i will wear it with neon sneakers in spring.

 ZARA Sweater // PULL AND BEAR Jacket// ZARA Skirt // TWIST Bag //  ZARA Boots//

14 Şubat 2014 Cuma

Born Pretty Store Accessories

Takılarım hem şık hem de ucuz olsun diyorsanız Born pretty Store a kesinlikle göz atmalısınız. Burada saç aksesuarları, saat modelleri, farklı takılar ve daha bir çok ürün var. Özellikle zarif yüzüklerine bayıldığımı söylemeliyim, hem de sudan ucuzlar!

Ben papağan figürlü kolye, çivi şeklinde ve notalı yüzükleri tercih ettim. Bir de daha önceki post da taktığım muhteşem küperi unutmamak lazım;)

Bir de sizler için %10 indirim kod'u var. Alışveriş yaparken kod bolumune DUT10 yazarsanız indirimden yararlanabilirsiniz.

 
Have you heard this amazing online shopping site "born pretty store" ? There is so much good stuffs and they are very cheap. Especially i love their elegant rings. I choose very lovely items for myself. 

Go and click here. You don't want to miss this one.

10% discount code: DUT10

BORN PRETTY Necklace (HERE) //  BORN PRETTY Ring (HERE) // ZARA Sweater // BORN PRETTY Ring (HERE)

12 Şubat 2014 Çarşamba

Kış'ın Vazgeçilmez Aksesuarı Şapkalar

Kışın kat kat giyinmek zorunda kalınca bazen giydiklermiz kendini gösteremiyor. Ama kış mevsiminin vazgeçilmez aksesuarı şapkalar bizi hem soğuktan koruyor hem de stilimizi tamamlıyorlar. 

Bere ve fötr şapkalar ünlülerinde favorisi. Şapkalarınızı nasıl kombinlemeniz gerektiğine karar veremiyorsanız onlardan ilham alabilirsiniz.

10 Şubat 2014 Pazartesi

I'm With The Band

Eğlenceli yazı ve şekillerle süslü ürünler pek kullanmasam da hep gözüme çarpardı. Rolling stones' un ünlü "diline" daha önce tshirlerde rastlıyordum. Bu deseni Oasap da bulduğum sweatshirtün üstünde görünce kaçırmadım ve şu sıralar fermuarlara takmış durumda olduğumu söylemiş miydim?

Bu taşlı, şık küpeler Born pretty den. Hem tasarımı hem de taşları çok güzel. Akşam çıkarken elbiselerle de çok hoş duracaktır.

 Bir de sizler için %10 indirim kod'u var. Alışveriş yaparken kod bolumune DUT10 yazarsanız indirimden yararlanabilirsiniz.

 ♥ 

Do you love the popular band The Rolling Stones logo "Tongue and Lip Design" ? If your answer is "hell yeah" then go and click Oasap . This sweater is so cool and keep you very warm. So i love it very much.

I bought my lovely earrings from Born Pretty. Their design is awesome. I will wear them with my dresses too.

I have 10% discount code for you: DUT10

OASAP sweater (HERE) (TIK TIK) // FABRIKA bag// BORN PRETTY earrings (HERE) (TIK TIK) // MARKS AND SPENCER shoes//
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...