29 Mart 2014 Cumartesi

Flower Embroidered Sheer Top

Blogumu takip edenler online alışveriş sitelerini çok sevdiğimi ve bu sayfalardan alışveriş yaparak blogda palaştığımı bilir. Chicwish de onlardan birisi. Sayfalarına ne zaman baksam kendimi kaybediyorum. Gerçekten harika şeyler var. Bu şeffaf çiçekli bluzu de Chicwish den seçtim. Ben beyaz eteğimle kullanmayı tercih ettim ama jean pantolonlarla da güzel durucaktır.


 You know how much i like to shop online and there are really amazing online shop sites. Chicwish is the one of them. I always find amazing stuffs on Chicwish. So check them out. 

I found this flower embroidered sheer top on Chicwish. I wore it with my white skirt but i think it would looks great with jeans too.



CHICWISH TOP // ZARA Skirt // OASAP Bag // MARKS AND SPENCER Shoes //

28 Mart 2014 Cuma

Emoji İkonları Modaya Uydu

Elimizden düşmeyen teknolojik aletlerle birlikte hayatımızdaki yerleri gün geçtikçe daha çok büyüyen emoji karakterlerini artık yalnızca online olarak görmeyeceğiz. Onlar da modaya uydular! Ayakkabı ve çantalarda da o kadar sevimli duruyorlar ki, elimizden düşürmediğimiz bu ikonları şimdi de ayaklarımızda da taşıyalım. Ne dersiniz?

26 Mart 2014 Çarşamba

Yeşilin Elli Tonu

Bahara yakışan renklerden biri de yeşildir ve benim giysi ve aksesuarlarda kullanmaktan keyif aldığım bir renktir. Geçen sene aldığım bu şalı dolapta dururken, yeşil çanta ve sneakerslarımla pek uyumlu bulunca hemen boynuma doladım. Renkli aksesuarların kombinlerin havasını nasıl da değiştirdiğini görmemek imkansız. Bu yüzden renkli aksesuarlarınızı daha çok kullanan derim;)

ZARA Şal // BERSHKA Sneakers // ZARA Çanta // ZARA Jean

24 Mart 2014 Pazartesi

Şeker Gibi Aksesuarlar

Bu aksesuarlar bildiğiniz şeker gibi ama tamamen kalorisiz. Yani kimsenin uzak durmak için bir nedeni olamaz.

Dylan Lauren'nın "Candy Girl" koleksiyonu o kadar renkli ve güzel ki paylaşmadan geçemedim. Yazın o cıvıl cıvıl renklerini içinde barındıran bu koleksiyonu incelemek isterseniz buradan bakabilirsiniz.

Herkese şeker gibi bir hafta dilerim!

19 Mart 2014 Çarşamba

STARS ON MY SHOES

Uzun zamandır beyaz bir ayakkabı arıyordum. Aklımda topuklu bir model vardı ama lovely shoes da bu yıldızlı,  rahat ayakkabıları görünce dayanamadım. Pantolonla olduğu gibi etek ve şort ile de güzel duracağını düşünüyorum. 

Krem rengi çantam ise  Yesfor dan. Ben büyük çantalarla daha rahat ettiğimden ilk önce almakta kararsız kaldım. Çünkü elde taşınan çantalar bana pek kullanışlı gelmiyor. Bu çantanın bir de omuz askısı olduğu için içim rahat etti. İyi ki almışım;)

 

 I was looking for a white heels for a long time. But when i saw this white comfy shoes on  Lovely shoes i was like "forget high heels". I prefered jeans but i think this shoes would look great with skirts and shorts too.

My lovely cream bag is from Yesfor. I usually prefer big bags but i think this bag will do just fine. There is other color options on Yesfor.


LOVELY SHOES (TIK TIK) // YESFOR Bag (TIK TIK) // LOVELY SHOES Shirt (TIK TIK) // BERSHKA Jeans//

17 Mart 2014 Pazartesi

POLKA DOT JACKET

Persunmall da bulduğum bu puantiyeli ceketi çok sevdim. Tam mevsimlik; hafif, ince ve rahat. Lacivert üstüne beyaz puantiyeleri de çok sevimli duruyor. 

Taşlı bilekliğim de yine Persunmall dan. Sitede görünce zaten beğenmiştim ama yakından daha da güzel geldi gözüme. Daha bir çok kombinde bana eşlik edeceğini düşünüyorum;)

 


I love this polka dot jacket so much. It is from Persunmall.  It is seasonal; lightweight, thin and comfy. And white polka dots look so cute on navy blue.

Also my lovely bracelet is from Persunmall . It looks stylish. I will wear it again. Very soon;)

 PERSUNMALL Jacket (TIK TIK) // BENETTON Watch // PERSUNMALL Bracelet (TIK TIK) // BERSHKA Tshirt //  FABRİKA Bag // MANGO Sunnies

LINE MESAJLARINIZI YABANCI GÖZLERDEN UZAK TUTUN

LINE’da kullanıcı bilgi ve görüşmeleri 3G, 4G ve Wi-Fi dahil tüm ağlarda şifreleniyor!
Yoğun iş temposu, şehirleşme ve hızlanan yaşam bizleri dijital dünyada sosyalleşmeye yöneltiyor. Bu alanda bilindik sosyal medya kanallarının yanı sıra ücretsiz mesajlaşma, ücretsiz sesli ve görüntülü arama gibi birçok hizmeti bir arada sunan mobil mesajlaşma platformları da öne çıkıyor. Aile bireylerinden arkadaşlara kadar hayatımızdaki herkesle her an paylaşımda bulunduğumuz bu platformlarda kullanıcıların dikkat ettiği en önemli özelliklerden biri de güvenlik sistemleri. Bu anlamda rakiplerinden ayrılan LINE’da kullanıcı bilgi ve görüşmeleri 3G, 4G ve Wi-Fi dahil tüm ağlarda şifreleniyor. LINE’ın iç denetim yönetimi alanında üç uluslararası sertifikaya (SOC2, SOC3 ve SysTrust) sahip olan ilk mobil mesajlaşma uygulaması olması da güvenlik standartlarına verdikleri önemin bir kanıtı niteliğinde.
Telefon Numaranızı Gizli Tutun
LINE’da kendinize özel bir ID belirleyerek telefon numaranızı kimselere vermeden iletişim kurabilirsiniz. Sizi LINE ID’nizi kullanarak ekleyen kişiler telefon numaranızı göremezler. LINE ID’nizi belirlemek için Diğer/Daha Fazlası > Ayarlar > Profil menüsünü kullanabilirsiniz.
Telefon numaranıza sahip kişilerin LINE arkadaşları listesine otomatik olarak eklenmek istemiyorsanız “Başkalarının Eklemesine İzin Ver” seçeneğini kapatabilirsiniz. Böylece sizi sadece LINE ID’nizi paylaştığınız kişiler ekleyebilir.

Tanımadığınız Kişilerin Sizi Rahatsız Etmesine Engel Olun
Anlık mesajlaşma uygulamaları kullananların korkulu rüyalarından birisi de yanlışlıkla alakasız bir mesajlaşma grubuna eklenmektir. LINE’da tanımadığınız kişilerin bulunduğu bir grup sohbetine davet edildiğinizde grupta bulunan kişiler telefon numaranızı göremiyor.
Tanımadığınız bir kişi size mesaj attığında LINE otomatik olarak  “Ekle”, “Engelle” ve “Şikâyet et” seçeneklerini sunuyor. Eğer size mesaj gönderen kişiyi tanımıyorsanız kolayca engelleyebiliyorsunuz.

Telefonunuz Yanınızda Olmasa Da Mesajlarınızı Koruyun
Yazışmalarınızı meraklı gözlerden korumak için LINE’a şifre koyabiliyorsunuz. Diğer/Daha fazlası > Ayarlar > Gizlilik ayarlarından “Şifre Kilidi”ni kullanarak LINE’ın her açılışta şifre sormasını sağlayabiliyorsunuz.

Ayrıca “Sohbet Odası Ayarları”ndan tüm sohbet geçmişinizi ve sohbetler içerisinde paylaştığınız tüm dosyaları tamamen silebiliyorsunuz.
Bir arkadaşınız LINE’dan size mesaj yazdığında bildirimin ekranda mesaj okunacak şekilde belirip belirmemesi ile ilgili ayarlarınızı da istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Bildirim ayarlarında yer alan “Önizleme göster” seçeneğini kapattığınızda, yeni bir mesaj geldiğinde ekranda gelen mesaj yerine “Bir mesajınız var!” yazısı görünüyor.

Paylaşımlarınızı Gizleyin
LINE’ı rakiplerinden ayıran bir diğer özelliği de ileti, fotoğraf, video, bağlantı gibi paylaşımların yapılabildiği, sosyal medya yapısına sahip Timeline ve Home özellikleri. LINE’daki Timeline ve Home hareketlerinizi yalnızca arkadaşlarınız görebiliyor. Ancak burada da iletilerinizin kimler tarafından görüntülenebileceğini belirleyebiliyorsunuz.
Timeline’ınızda paylaşmak istediğiniz iletinizi hazırlarken alt menünün en sağında bulunan “Kişiler” sembolüne tıklayarak iletinizin gizlilik ayarlarını yapabilirsiniz.

Nerede, Ne Zaman İsterseniz Güvenle Konuşun, Mesajlaşın!
LINE'ı tüm akıllı telefonlarda (iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry, Nokia), tabletlerde ve hatta bilgisayarınızda bile kullanabilirsiniz.
Kullandığınız cihaza uygun LINE indirmek için: http://line.me/tr/download
Bir boomads advertorial içeriğidir.

14 Mart 2014 Cuma

MBFWİ 2014 // NE GİYDİM?

Bu yıl moda haftası yağmurlu ve soğuk günlere denk gelerek başladı. Ben de Perşembe günü sabahı oradaydım. Hava bir açıp bir kapasa da bazı fotoğraflarda güneşi yakalamayı başardık.

Şansıma hava çok soğuk olmadığı için deri ceketimi giyebildim. Büyük taşlı kolyemi de o kadar sevdim ki o da benimle moda haftasına geldi;)

 
KOTON Bere // H&M Gözlük// OASAP Kolye// ZARA Tshirt// ZARA Ceket//TERKOS PASAJI Etek// ZARA Çanta// ZARA Bot//
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...