29 Nisan 2014 Salı

Jessica Alba İle Jean Takibi

Jean pantolon ya da ceketler günlük hayatımızda bizi en rahat ettiren parçalardandır. Jeanlerimizi kombinlemesi de oldukça kolay. Tshirtle, gömlekle, hırkayla, ceketle, spor ayakkabı ya da topuklu ayakkabıyla rahatça giyebiliriz. Jessica Alba da günlük hayatın koşuşturmasına jean pantolonlarıyla ayak uyduruyor ve her zamanki harika görünüyor;)

25 Nisan 2014 Cuma

Ünlülerin -Önce/Sonra- Saç Stilleri

"Kadını gösteren saçlarıdır" diye boşa dememişler. Onlara elimizden geldiğince iyi bakmaya çalışırız ama saçlarımızla sürekli oynamaya da bayılırız. Kesimini ya da rengini değiştirmek bizim için olmazsa olmazdır. Peki ama her saç tipi ya da rengi bize yakışır mı? Özellikle kahkül kestirmek oldukça risklidir. Mesela alnı geniş olanlara çok yakışabilir ama saçı az olanlarda feci bir görünüm ortaya çıkabilir.

Tabii ki, şov dünyasının değişikliklerine ve yeniliklerine ayak uydurmaya çalışan ünlüler de saçların da değişiklikler yapıyorlar. Peki sizce bu değişikliklerin hepsi iyi mi?

 Demi Lavato

 Adam Levine

 Catherine Zeta Jones

 Jada Pinkett Smith

 Andrew Garfield

 Katy Perry

 Maggie Gyllenhaal

 Nicole Richie

 Vanessa Hudgens

 Zoe Karavitz

Taylor Swift

24 Nisan 2014 Perşembe

Beyaz Gömleği Nasıl Giyelim ?

Beyaz gömlek her daim zarif ve şık parçalardan biri olmuştur. Kumaş pantolonla ya da etekle kombinlendiğinde daha resmi dururken, jean pantolonla daha sportif bir görünüm elde edebiliriz. Beyaz gömlekler, renkli ceketlerin, oversized kazakların ya da trençkotların içinde de oldukça şık duruyor. Yani beyaz bir gömlekle hata yapma şansımız oldukça düşük, hemen hemen her giysiyle kombinlenebilir.

22 Nisan 2014 Salı

Haftanın Stili

Jamie Chung

Siyah, beyaz ve kırmızı birlikte o kadar iyi durmuş ve Jamie birbirinden şık parçaları o kadar güzel birleştirmiş ki ilham almamak imkansız.

İyi haftalar

18 Nisan 2014 Cuma

BIG BAG

Yeşili sevdiğim üstümdekilerden belli olsada belirtmeden geçemiyeceğim. Aldo'nun bol yeşilli sliponlarına bir de yeşil bir çanta lazımdı. TBDress de bu büyük -hayır kocaman- çantayı görünce çok beğendim. Çanta süet. Siyah şeritleri ve sarı tokasıyla hem dikkat çekici hem de büyüklüğü ile oldukça kullanışlı. Benim gibi çantasına bir sürü ıvır zıvır dolduranlar bu çanta ile rahat edecektir.

♥♥♥

 I don't think i have to let you know that i love green.  I mean it is obvious =) I was looking for a green bag for my green Aldo slip-ons. I found it on TBDress. This bag is big -really big- so it is very useful. I can put all my stuffs in it. It is suede. There is other color options on TBDress. And it is on sale now. So don't miss it.



 TBDRESS Bag // ALDO Slip-ons // PULL AND BEAR Tshirt // OASAP Necklace //

14 Nisan 2014 Pazartesi

2014 İlkbahar/Yaz Ayakkabı Modelleri

1.Leopar desenli sandalet (tık tık)  2. Deri sandalet (tık tık)  3.Mavi sandalet (tık tık)  4. Zımbalı Ayakkabı (tık tık)

1. Metal uçlu ayakkabı (tık tık)  2. Leopar desenli slip-on (tık tık)  3. Leoparlı slip-on (tık tık)  4. Mavi ombre ayakkabı (tık tık)

12 Nisan 2014 Cumartesi

WHITE LACE

Geçen yazımda siyah dantel ile başladım, şimdi sıra beyazında. Ama bu diğerinden daha süslü. Üstündeki dudak, ruj, ayakkabı gibi motifler o kadar tatlı ki; Persunmall da görünce kaçırmadım. Bu yaz giymekten sıkılmayacağım bir bluzum oldu.

Slip-onlarım ise Aldo' dan. Bu sezon oldukça popüler olan slip-onların düz modellerinden sıkıldıysanız ayağımdaki gibi dallı-çiçekli olanlara bakabilirsiniz;)

 

 I bought this fancy top from Persunmall . If you don't like the white one, there is a black one for you here.  I love lip, shoes and lipstick prints on the the shirt. They look so cute.

Slip-ons are so populer right now. My cute slip-ons are from Aldo. Do you like it?

 PERSUNMALL Top // FABRİKA Bag // PERSUNMALL Jacket // ALDO Shoes // PERSUNMALL Bracelet

Oleg Cassini hayallerimizi gerçeğe dönüştürüyor



Monako Prensesi Grace Kelly, First Lady Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ve pek çok ünlü stil ikonu daha... Oleg Cassini’nin tüm bu isimlere özel tasarımlar hazırladığını biliyor muydunuz? Adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini’nin 2014 koleksiyonu büyüleyici gelinlik ve göz alıcı gece elbiseleriyle hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için bizi bekliyor.
Büyüleyici ve romantik gelinlikler
2014 gelinleri buraya! Oleg Cassini’nin büyüleyici 2014 gelinlik koleksiyonunda dantel ağırlıklı romantik gelinlikler ön plana çıkıyor. Tül ve dantelin bir arada kullanıldığı, zarif işlemeler ve üç boyutlu çiçek aplikeler ya da minik fiyonklarla hareketlendirilen gelinlikler, gümüş ve altın işlemeli göz kamaştırıcı modeller gelin adaylarını adeta birer prensese dönüştürmek için tasarlanmış.


Göz kamaştıran gece elbiseleri
Bu sene gelin olmasanız da gideceğiniz bir düğün mutlaka vardır değil mi? :) Gelinlik koleksiyonunda olduğu gibi abiye koleksiyonunda da her detay genç kızların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için tasarlanmış. Koleksiyonda ağırlıklı olarak tül ve şifon kumaşlar kullanılırken modeller zarif işlemeler, romantik danteller ve göz kamaştıran ışıltılar ile hareketlendirilmiş. Somon, lila, pudra pembesi, nil yeşili elbiseler romantik renkleri sevenlerin seçimi olurken; zümrüt yeşili, gece mavisi, bordo, antrasit ve gold elbiseler ise kendini gecenin tek yıldızı gibi hissetmek isteyenlerin tercihi oluyor.


Oleg Cassini Avantajları
Şıklık bir bütündür değil mi? Bu yüzden görünüşümüzün en önemli tamamlayıcılarını da unutmamak lazım. Sadece gelinlik ve abiye değil; ayakkabı, duvak, abiye takı, gelin buketi, taç, saç aksesuarları, gelin kesesi, gelin eldiveni, bolero, şal, kürk ve bekarlığa veda aksesuarları gibi ihtiyaç duyabileceğimiz her şeyi bulmak mümkün.


Ayrıca Oleg Cassini, bu koleksiyonlardan beğendiğimiz parçalara sahip olmamız için çok avantajlı imkanlar da sunuyor;
- Gelinlik, gece elbiseleri, nişan ve mezuniyet elbiselerinde %50’ye varan indirim
- Gelinlik randevusunu mağazaları arayarak ya da online randevu formunu doldurarak alan herkese anında %10 indirim
“kargobedava” alışveriş koduyla www.olegcassini.com.tr’den alışveriş yapan herkese ücretsiz kargo fırsatı
- Mağazalar ve online satış sitesinde Bonus Card’a 8 taksit fırsatı
- Online alışverişte Türkiye’nin her yerine teslimat garantisi
Siz de hayatınızın en özel gününe hazırlanırken size en yakın Oleg Cassini şubesini arayarak gelinlik randevusu alabilir ya da www.olegcassini.com.tr adresinden online randevu formunu doldurabilirsiniz.


Tüm Oleg Cassini şubeleri ve telefon numaraları ise şöyle;
Oleg Cassini Bağdat Caddesi: 0 216 385 88 99
Oleg Cassini Cevahir AVM: 0 212 380 07 77
Oleg Cassini Forum İstanbul: 0 212 640 75 14
Oleg Cassini Ankara Armada AVM: 0 312 219 20 15
Oleg Cassini Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi: 0224 261 31 82
Bir boomads advertorial içeriğidir.

9 Nisan 2014 Çarşamba

Black Lace

Dantel detayları bluzleri o kadar şıklaştırıyor ki neredeyse her şeye dantel ekleniyor. Bu yüzden dantel görmekten sıkılanlar olabilir. Benimse ara ara elim yine dantele gidiyor. Üstümdeki dantel detaylı sweatshirt PERSUNMALL dan. Siyah ve sarıyı yakıştırdığım için bir de buradan bu kolyeyi seçtim. Fiyatı da oldukça uygun.

 I bought this amazing lace detailed pullover from PERSUNMALL. It is comfy and chic. I wore it with my black pencil skirt but it would look great with jeans too. I think black and gold look good together. So i also bought this necklace. The price is really cheap.

 PERSUNMALL TOP (TIK TIK) // ZARA Skirt // MANGO Bag// PERSUNMALL Necklace(TIK TIK)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...