30 Temmuz 2014 Çarşamba

Mommy Pants

Yüksek bel pantolonları pek sevdiğim söylenemez ama arada değişiklik lazım değil mi? Çok trendy durmayabilirler ama rahatlıklarına kimse bir şey söyleyemez. Benim gibi, oturunca belinin açılmasından rahatsız olanlar bu model pantolonların rahatlıklarına kolayca alışabilirler;)

Üstümdeki ise her kombini  renklendirecek bir gömlek. Ben hem modelini hem de renklerini çok sevdim. Bu gömlek de yine Oasap dan. Aşağıdaki linkden inceleyebilirsiniz.
 
♥♥♥

I don't usually prefer to wear high-waisted trousers but chance is good right ?;) Maybe they are not very trendy but are definitely comfy.

My amazing shirt is from Oasap. It has beautiful colors. It looks great on suntan. I will wear it with a skirt next time.

OASAP Shirt  // OASAP Necklace // MARKS AND SPENCER Shoes // OASAP Bag

26 Temmuz 2014 Cumartesi

Park Bosphorus Hotel'den Ödüllü Instagram Yarışması



Yaşadığınız şehrin tarihini anlatan fotoğraflarınızı, #tarihimiras hashtagiyle Instagram’da paylaşın, Park Bosphorus Hotel’den muhteşem ödüller kazanın!
İstanbul’un kalbi Gümüşsuyu’nda, otelcilik hizmet kalitesinin en üst sınırını simgeleyen ‘deluxe hotel’ klasmanında misafirlerini ağırlayan Park Bosphorus Hotel, bol ödüllü bir Instagram yarışması düzenliyor. 24 Temmuz-4 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmaya 18 yaşını doldurmuş herkes katılabiliyor.
 Tarihi Park Otel’in 82 yıllık geçmişine sadık kalınarak hayata geçirilen Park Bosphorus Hotel,  İstanbul’un en yeni lüks oteli olma özelliği taşıyor. Kasım 2013’te faaliyete geçen otel; 4 bin 500 metrekarelik terası, 6 farklı konseptte hazırlanan yiyecek-içecek bölümleri, 618 odası, düğün ve etkinlik alanları, 8 bin 500 metrekare spa & fitness & wellness merkezinin yanı sıra muhteşem Boğaz manzarasıyla da dikkat çekiyor. Tarihi Yarımada’dan Boğaziçi Köprüsü’ne kadar uzanan bu manzaranın tadını; ödüllü şefler tarafından yönetilen Gümüşsuyu Restaurant ve Park Patisserie gibi gurme noktalarında ve teras kafelerinde de çıkarabilirsiniz.
#tarihimiras etiketiyle @parkbosphorus Instagram sayfasında düzenlenen yarışmanın kazananları; Hürriyet Dijital Yayın Koordinatörü Bülent Mumay, Hürriyet Fotoğraf Editörü Sebati Karakurt, Türkiye’nin en çok takip edilen Instagram fenomeni Sezgin Yılmaz (@sezyilmaz) ve Park Bosphorus Hotel yöneticilerinden oluşan jürinin değerlendirmesiyle 7 Ağustos’ta açıklanacak.
Yarışmanın Ödülleri
Birinciye Boğaz manzaralı odada her şey dahil bir gece konaklama (yemek + spa + masaj)
İkinciye Boğaz manzaralı odada bir gece konaklama ve yemek
Üçüncüye Boğaz manzaralı odada bir gece konaklama
Ödüllerin 2 kişilik olması ve otelin doluluk oranı da göz önünde bulundurularak, açıklandığı tarihten itibaren 4 ay içinde kullanılabilir olması ise ödülleri çok daha cazip hale getiriyor.
Yarışma hakkında daha detaylı bilgi ve katılım koşulları için Park Bosphorus Facebook sayfasına göz atabilirsiniz.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

25 Temmuz 2014 Cuma

Floral Dress

Desenli ve püfür püfür elbiseler yazın kurtarıcısı. Ben de şu sıralar en çok elbise giymeyi seviyorum. Hava koşulları pantolon giymeye müsade etmiyor zaten;)

Bu şirin elbiseyi OASAP dan aldım. Hem renklerini hem de modelini görür görmez beğendim. Bol kesimli olduğu için oldukça rahat. Sandaletlerle de çok yakışıyor;)


I bought this cute dress from OASAP .  It has lovely colors and it is so lightweight, perfect for summer. It is loose fit so it is very comfy. I think it looks great with sandals;)

 OASAP Dress (TIK TIK) // ZARA Bag // H&M Kimono //  ZARA Sandals //

22 Temmuz 2014 Salı

Neon Top

Bronz tende neon giysiler çok daha iyi durduğu için bu bluzu giymek için önce biraz tenimin koyulaşmasını bekledim ve çok sevdiğim beyaz kalem eteğimle kombinledim. Renkli, büyük kolyem ise en çok sevdiğim takılarımlarımdan biri, kullanmaya doyamıyorum. Eminim sizin de "kombine uysa da her zaman kullansam" dediğiniz aksesuarlarınız vardır;)

♥♥♥

 I think neon clothes look great on suntan. So i wore this neon shirt on holiday when i was happy with my skin color. And i wore it with my favorite white pencil skirt. I hope you like this outfit;)


 Mango Top // OASAP Necklace // ZARA Skirt // BERSHKA Shoes //

18 Temmuz 2014 Cuma

Evening dress

Akşam için hazırlanmak oldukça vakit alabiliyor. Bana göre böyle durumlarda en kolayı güzel bir elbise seçmek. Kombinleme derdi yok. Hemen hazırsınız. Bu yüzden tatile bu yıl daha çok elbise götürdüm. Bu puantiyeli elbiseyi severek kullanıyorum ama belindeki pileler elbisenin etek kısmını yukarı doğru topluyor. Elimle sürekli düzeltmek kötü bir görüntü verdiği için ben de olduğu gibi bırakmaya kendimi alıştırıyorum;)


I love dressing for dinner but i don't have so much time for that when i am on vacation. So dresses are lifesaver to me. They are so easy to wear;)

GUSTO Dress // ZARA Shoes //

16 Temmuz 2014 Çarşamba

Polka Dots

Bodrum Postlarına küçük bir ara vererek, tatile gitmeden önce aldığım ama giymeye yeni fırsat bulabildiğim TBDress bluzu göstermek istedim. Bluzun kolları ve alt şeridi şeffaf ve puantiye detaylı. Rengine görür görmez bayıldım. Alta doğru çok bollaştiğı için beline bir kemer takılınca çok daha iyi durdu. Bu rengi beyaz ile çok yakıştırdığım için bu kalem etek ile kombinledim;)


 I will continue to post holiday photos later but now i want to share this amazing blouse with you. It is from TBDress. It is chiffon and it has polka dots on it. I think it looks really cute and it has an amazing color. I wore it with my white skirt. It looks good with white;)

 TBDress Blouse // ZARA Skirt // MUDO Bag // FOREVER NEW Necklace // VOGUE Sunnies //

14 Temmuz 2014 Pazartesi

Black Dress

Tatil alışverişi yaparken insan kendini kaybediyor. Onu da giyerim bunu da giyerim diyerek mağazadan, valize sığmayacak kadar eşya ile geri dönebiliyoruz. H&M deki siyah elbise modelleri o kadar güzeldi ki "yazın siyah elbise giyilir mi?" diye düşünmeden iki tane aldım. Üstümde olan şifon, ince ve rahat. Diğer aldığım ise deri ve şifon karışık, daha sonra ki postlarda göreceksiniz.

Tatile fazla ayakkabı götüremediğim için her kombinle uyacak ayakkabılar seçmeye çalıştım. Bu küçük topuklu, siyah ayakkabılar da işimi gördü.

 

I love black dresses. It doesn't matter that it is summer and the weather is hot as hell. This little black dress is chiffon. It is thin and comfy. I couldn't bring so many shoes to hotel for my holiday that's why i have added those black shoes into my baggage, it's a great match with my a lot of outfits :)

H&M Dress // Zara Shoes //  Bambi Slip ons //
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...