27 Aralık 2014 Cumartesi

Yeni yılda habersiz de modasız da kalmayın!

Haberleri takip etmek için kullanılabilecek en iyi uygulama Hürriyet E-gazete olsa gerek. Hem basılı gazete okuma keyfini yaşarken, hem de güncel haberlere ulaşabilme imkanı sunuyor. Uygulamanın son güncellemeleri ile de; hava durumuna, burcuma, finans haberlerine ve sinema rehberine ulaşabiliyorum. Hürriyet E-Gazete'nin en güzel yanı da (sona sakladım) bir sonraki günün haberlerini 00:00'da alınıyor olması.
Şimdi de sizi Hürriyet E-gazete'nin yılbaşı paketi ile tanıştırmak istiyorum. Bu pakette Hürriyet E-Gazete'nin yanı sıra, Elle ve Atlas dergilerinin dijital kopyası var :)
Haberleri ve gündemi hem gazete okuma keyfini yaşayarak takip etmek isteyenler, hem de ben gazetemi okurken bir yandan da falıma da bakarım, filmlerden de haberim olur diyenler yılbaşı paketini kaçırmasın derim! Hem de kısa bir süre için sunulan bu paketi alıp, gazete keyfini sürerken modayı Elle ile takip de edebilir, Atlas okuyarak da farklı keşifler yaşayabilirsiniz.
Yeni yılda sevdiklerine sevdiğin şeyleri hediye etmek de adettendir. Siz de arkadaşlarınıza ve gazetesiz olmaz diyen aile üyelerinize 6 aylık veya 1 yıllık versiyonları olan Hürriyet E-Gazete paketlerinden birini hediye edebilirsiniz. Her gün kullandıkça sizi hatırlasınlar
Daha ayrıntılı bilgi almak için sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

25 Aralık 2014 Perşembe

Pileli Etek

Çekimi yaptığımız gün hava açık görünsede Yeniköy oldukça soğuktu. Etekleri ince çoraplarla giyme mevsimi olmasa da pileli eteğimi opak çorapla pek yakıştıramadım. Bilekte süet botlarım ise son zamanlardaki favori parçalarımdan biri. Her kombine uyum sağlıyor. Topuğu da olmadığı için oldukça rahat.

Mango Bot // Koton Etek // Zara Çanta // H&M Gözlük // Persunmall Şal //

22 Aralık 2014 Pazartesi

Desenli Kaban / Statement Printed Coat

Düz kabanlardan sıkıldıysanız, renkli ve desenlilere geçiş yapmanın tam zamanı. Oasap da bulduğum bu desenli kabanın turuncu detayları sizce de çok enerjik değil mi? Kollarında ve ceplerindeki fermuar detayları da oldukça şık.

Turkuaz taşlı kolyenin rengine de modeline de vuruldum. Şu sıralar ne kadar çok renk o kadar iyi düşüncesi içindeyim. Kolyeyi de Oasap da bulabilirsiniz.

I think it is time for colorful statement coats if you get bored with wearing overcoats all the time. I found this lovely printed coat on Oasap. It has cute zipper details and amazing colors.

I love this Oasap turquoise necklace. It has a lovely design. There are other color options on Oasap.

OASAP Coat // ZARA Bag // OASAP Necklace// MANGO Boots / KOTON Shirt // MANGO Sunnies //

15 Aralık 2014 Pazartesi

Yeni yıl / Parti Bluzleri

Siz de yılbaşı gecesi ne giyeceğine henüz karar vermediyseniz ve etek veya pantolon ile bir kombin oluşturmayı düşünüyorsanız süslü püslü, ışıltılı, renkli bir bluz bu geceye yakışacaktır.

Payetli üstler ya da ışıltılı bluzleri saklandıkları yerden yeni yıl gecesi için çıkarma zamanı geldi. Bu bluzler yeterince dikkat çekeceği için kombinin geri kalanını sade tutmakta fayda var. Altına bir jean pantolon bile giyseniz yeterince şık olacaktır.

9 Aralık 2014 Salı

Instagram da Neler Oluyor ?

Anlık fotoğraf paylaşımı için instagram harika değil mi? Blogda hemen paylaşamadığım fotoğraflara bakmak isterseniz beni buradan takip edebilirsiniz. 

 Avon ile yılbaşı partisinde çok eğlendik. Nostalji dolu bu partide, karaoke yapıp bol bol dans ettik. Eldivenleri avonun yeni katalogunda bulabilirsiniz. Deri görünümünü ve duruşunu çok sevdim.

 Stefanel İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonunu tanıttı. Desenler, uzun ve salaş hırkalar dikkat çekiciydi. Koleksiyon rahat ve şık parçalardan oluşuyordu.

Yeni yıl yaklaşıyor. Evlerinizi süslemeye başladınız mı? Geçen haftalarda hava soğuk ve yağışlı olunca en güzeli evde kahve keyfi yapmak dedim. İzlemek istediğiniz bir filmi de açtınız mı tamamdır;)

3 Aralık 2014 Çarşamba

Siyah/Uzun Parka

Uzun ve kapşonlu parkalar soğuk ve yağışlı havalar için ideal. Markalar koleksiyonlarında genel olarak yeşil parkalara daha çok yer verse de siyah parkalar da birkaç sezondur "buradayım" diyor.

Kolları dantelli sweatshirtü geçen sene online bir alışveriş sitesinden almıştım, yine dolabın derinliklerinden çıkardığım bir parça oldu. Kot etek ve düz ayakkabılarla giyerek rahat bir kombin oluşturdum. 
 BERSHKA Parka // TWIST Ayakkabı // MUDO Etek // FOREVER NEW Çanta//

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...