24 Şubat 2015 Salı

Trençkot

Deri detaylı kaban ve trençkotları sevdiğimi daha önce de söylemiştim. Kombinlemesi kolay ve şıklar. Şansıma, son yıllarda trençkotlara bol bol deri detayları ekleniyor. Bana göre deri detaylı trençkotlar düz olanlara göre çok daha cool duruyor.

Trençkot zamansız bir parça, bu bahar da  kombinlerin vazgeçilmez parçası olmaya devam edecek;)

Stradivarius Trençkot // Twist çanta // Twist Kolye //  Rayban Gözlük

23 Şubat 2015 Pazartesi

Modameyra


Tesettür giyimde online alışverişin adresiModameyrada özellikle tasarım giysiler göze çarpıyor. Hepimiz daha stil sabihi ve farklı olabilmek için çaba gösteriyoruz. Siz de diğerleri arasından stilinizle öne çıkmak, farklı ve göz alıcı bir stil oluşturmak için Modameyra'ya mutlaka bir gözatmalısınız. Özellikle düğün, mezuniyet, nişan gibi özel günler için şık ve özel bir ürün arayanları tesettür tasarımcı giysileri memnun edecektir. 

Modameyra da tasarım giysilerin yanında bir çok ürün de var. Başörtüsü, dış giyim, spor giyim, giyim ve büyük beden giysileri de bulabilirsiniz. Şıklığınızı tamamlayıcı aksesuarlara da bakmayı unutmayın. 

http://www.modameyra.com/tesettur-giyim adresinden en çeşitli tesettür kıyafetlerini de inceleyebilir, dilediğinizi seçebilirsiniz.  

Sitenin kullanımı da çok kolay. Yeni gelen, aynı gün kargoya verilen ya da indirimdeki ürünleri anasayfadan rahatlıkla bulabilirsiniz.Modameyra ile çok para harcamadan da stil sahibi olabilmeniz mümkün. Ayrıca taksit seçenekleri olduğunu da belirtmek gerekir. Size kalan evinizin rahatlığında istediğiniz ürünü seçmek. İyi alışverişler;) 

19 Şubat 2015 Perşembe

Deri Detaylı Kaban

Tbdress den bu kabanı alırken hava daha sıcaktı. Ben de zaten baharda giyerim diye düşünerek almıştım. Ama "almışken giyeyim" dedim ve karda bile hiç üşütmedi.

Kabanlarda deri detaylarının verdiği havayı çok seviyorum. Cool bir şıklık sağlıyor. Kabanın rengi siyah olduğu için kombinlemesi de çok kolay.

Püsküller şu sıralar oldukça popüler. Önümüzdeki günlerde de etkisini sürdürerek karşımıza çıkmaya devam edecek. Ben de bu trende hazırlıklı olmak için püsküllü botlarımı aldım bile;)

I found this amazing black overcoat on Tbdress. It fits well. The design is great and stylish. It is black so you can wear it with anything you want. 


TBdress Coat // TWIST Boots //  Avon Scarf // H&M Top //

9 Şubat 2015 Pazartesi

Colorful

Kış aylarında daha çok koyu renkleri tercih etsem de bazen renkli giysilere de şans veriyorum. Yağmurlu havaları sevmediğimden böyle günlerde renkli giysiler biraz olsun içimi açıyor.

Bu renkli ve desenli kabanı yine renkli parçalarla kombinlemeyi seviyorum. Kabanın önünde düğme ya da fermuar olmadığı için içine kalın kıyafetler giymekde fayda var, böyle kabanları benim tercih ettiğim gibi, sevdiğiniz bir atkı ya da şal ile kombinlerseniz soğuk havalarda da kullanabilirsiniz.

I prefer to wear dark clothes in winter but sometimes i give a chance to colorful clothes too. I love to wear my printed coat with my colorful necklace and bag. This outfit gives me energy on a rainy day.
 ZARA Bag // OASAP Coat // TWIST Pants // MANGO Boots // OASAP Necklace //

4 Şubat 2015 Çarşamba

Sevgililer Günü Hediyeniz Boyner'den


Sevgililer günü yaklaşırken hediye heyecanı da başladı. Sevdiğiniz için hediye seçmekten daha keyifli ne olabilir ki? 

14 şubat gibi özel günler için bir çok hediye seçeneği mevcut ama karar verebilmek bazen zor olabiliyor. Eğer hediye seçimi konusunda zorlanıyorsanız kolaya kaçarak kozmetik ürünlerini almayı düşünebilirsiniz. Mesela sevgilinizin çok sevdiği, kullanmaya kıyamadığı bir parfümü ya da yepyeni bir deneyim için son çıkan cilt bakım ürünlerinin sevgililer gününe özel hediye setlerini alabilirsiniz. Yanına sevginizi de katınca harika bir 14 şubat geçirebilirsiniz.

Boyner online dan sevgililer günü hediyesi seçmek çok kolay. Bütün kozmetik ürünlerini aynı yerde bulabilir ve inceleyebilirsiniz. Hangisini seçeceğiniz sizin zevkinize kalmış.



Benim gibi sevgilisi olmayanlar da 14 şubatı atlayamadığına göre , bir şekilde hayatta kalacak. Biz de kendi kendimize hediye alabilir, kendimizi şımartabiliriz. Ben 14 şubat hediyemi buldum bile. Estee Lauder'ın 12'li far ve 2'li allık paleti tam bana göre. Özellikle bol bol seyahat ediyorsanız bu palet çok işinize yarayacaktır. Palette saten, mat ve pırıltılı farlar ve pembe tonlarında 2 allık bulunuyor. Bence siz de elinizi çabuk tutun, hediye seçimini son dakikaya bırakmayın;)

Ayrıca Boyner' de 11-15 Şubat tarihleri arasında, kozmetikte 2. ürüne %50 indirim ve 250TL alışverişlerde 40TL hediye çeki kampanyası var. Bu kampanyaları Boyner mağazalarında ve Boyner.com.tr bulabilirsiniz.

Şimdiden sevgiler gününüz kutlu olsun. Sevgiye boğulacağınız bir gün olsun;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...