24 Mart 2015 Salı

Blue ♥

Mavi gömlekleri hep sevmişimdir. Pantolon, etek hatta elbiselerin üzerinde ki duruşlarına bayılıyorum. Havalar hala ısınmadığından ben siyah pantolon ile kombinledim. Oldukça rahat, günlük kullanıma uygun bir kombin oldu. Mavi, beyaz ile daha uyumlu dururdu belki ama bunun için yaz'ı bekleyeceğim. 

Fotoğraflarda çok belli olmuyor ama botlarım simli. Alırken sadece akşam çıktığımda giyerim diye düşünüyordum ama günlük kullanımda da sırıtmadı. Simli ya da taşlı ayakkabılarınızı sade parçalarla kombinleyerek gündüz de kullanabilirsiniz. Önemli olan abartıya kaçmamak;)

I love blue shirts so much. I love to wear them with skinny jeans, skirts and even with dresses. It is so cold in Istanbul nowadays so i wore my lovely blue shirt with black jeans.

 TWIST Kaban // ZARA Jean // TWIST Gömlek // ZARA Bot // MANGO Çanta //

22 Mart 2015 Pazar

MBFWI 2015 5. Gün

Moda haftasının son günü, soğuk ve yağışlı havanın verdiği sıkıntıdan biraz olsun kurtulmak için pembe bir kombin oluşturdum. Pembe çiçekli ceketim, pembe şifon bluzum ve eteğim Gusto'nun ilkbahar/yaz 2015 koleksiyonundan. Çiçek desenleri bu yıl da oldukça popüler. Ben bu ceketin rengini ve desenini o kadar sevdim ki bir an önce havaların ısınmasını bekliyorum. Bu tarz ceketler baharda giymeyi en çok sevdiğim giysiler arasında;)

Herkese mutlu bir Pazar günü dilerim! Pazartesiye karışmam;)

 GUSTO Ceket // GUSTO Bluz // GUSTO Etek // ZARA Bot // TBdress Kaban //

19 Mart 2015 Perşembe

MBFWI 2015 4.Gün

Moda haftasının 4. günü için, önümüzdeki günlerde sık sık göreceğimiz şal deseni ve püskülü tercih ettim. Mavi tonlarını severek kullanıyorum. Gusto 'da bu şal desenli mavi elbiseyi görünce kaçırmadım. Kumaşı incecik, çok rahat. Havalar henüz ısınmadığı için elbisenin üstüne de bu sezonun trendi püsküllü hırkayı seçtim. Hırkayı daha sonra jean pantolonlarla kombinlemek için de sabırsızlanıyorum.

Bugün değişiklik olsun dedim ve fotoğrafları defile alanı Karaköy'e inmeden, Galatasarayda ki Cezayir Sokağında çekildim. Fotoğraf çekilmek için farklı bir mekan arıyorsanız burayı denemelisiniz.

 GUSTO Elbise // GUSTO Hırka // İnci Çanta // Zara Ayakkabı

18 Mart 2015 Çarşamba

MBFWI 2015 2. Gün

İstanbul Moda Haftası 2. gün için bu sezonun popüler renklerinden biri olan yeşili tercih ettim. Gusto da bu tiril tiril yeşil eteği görünce hemen kombinlemek istedim. Yeşil ile siyahı uyumlu bulduğum için Gusto V yakalı siyah bluz ile, Gusto yeşil ceketi birleştirerek kombinimi oluşturdum. 

Yeşil ceketim her mevsim giyilebilecek harika bir ürün. Yeşilin her tonunu bu sezon bol bol göreceğimiz için siz de böyle kilit parçalara yatırım yapabilirsiniz;)

GUSTO Ceket // GUSTO Bluz // GUSTO Etek // TWIST Kolye // ZARA Bot // OASAP Çanta //

17 Mart 2015 Salı

MBFWI 2015 1. Gün

İstanbul modası haftası heyecanı dün tekrar başladı, 21 Mart da son bulacak. Beni, moda haftası boyunca Gusto'nun yeni koleksiyonundan seçtiğim ürünlerle göreceksiniz. Gusto'nun İlkbahar/Yaz koleksiyonunda püsküller, çiçek desenleri, tiril tiril etekler ve incecik yazlık pantolonlar dikkat çekiyor. 

 MBFWI 1. günü için siyah, saten elbiseyi seçtim. Elbisenin kumaşı uçuş uçuş, çok rahat ve şık. Ben deri ceketle kombinleyerek biraz daha sert bir hava verdim ama düğün ya da davet gibi özel günlerde giymek için ideal bir elbise. 

GUSTO Elbise // H&M Şapka // TWIST Bot // ZARA Ceket // TWIST Kolye // MUDO Çanta //

13 Mart 2015 Cuma

Çiçekli Ceket

Havalar biraz ısınmaya başlayınca giymeyi en sevdiğim şey ince ceketler oluyor. Aslında tam baharlık olan bu ceketleri, kışın da kabanların altına giyerek kullanabiliyorum. Ceketleri, önleri kapalı olarak kullanmayı sevmediğim için içine desenli tshirtlerimi giyerek kombinlerimi oluşturuyorum.

Ceketlerimin spor ya da klasik tarzda olması fark etmiyor, hem jean pantolonlarla hem de deri görünümlü eteklerle giymeyi deniyorum. Siz ceketlerinizi nasıl kombinliyorsunuz ?

Herkese mutlu hafta sonları dilerim!

Bershka Ceket // Pull and Bear Tshirt // H&M Etek // Zara Çanta //

7 Mart 2015 Cumartesi

Colorful Kimono



Kimonos are perfect for Spring/Summer. It is the right piece of cloth for warm days, when you want to have something on your shoulders. I have so many kimonos and i still want more. I think i have a thing for kimonos;) I really love floral printed, colorful kimonos. Can you blame me? ;)
This printed kimono has amazing colors. It is so thin so you can wear it with your mini shorts and dresses on the beach. And of course you can wear this lovely kimono over anything, even over jeans. You can wear kimonos from the beach to the office. If you don't like cardigans you can replace them with lightweight kimonos. For the woman who hates to wear the same outfit twice, a kimono can be brought into her closet and worn again and again without ever being styled the same. It doesn't matter what your age is, if you want to wear a kimono, then wear it.
You can style a kimono with a cute hat and sandals. You will love this boho chic look;) If you love this kimono as much as i do, you can find it on westegg . If you want to see the products on westegg or you want to become the model on westegg you must sign up with your instagram account. It takes 5 seconds, start modeling products today;) It is so easy, take a picture modeling your new product. Upload your picture to instagram. Model your new item to your friends on Instagram. Tag the brand in your caption #becomethemodel. Their produtcs quality is amazing and they have very stylish clothes and accessories.

You can use code 'wearwestegg' to get an additional 10% off anything purchased from West Egg.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...