31 Temmuz 2015 Cuma

Siyah Elbise

Siyah, yazın da vazgeçilmezlerim arasında. Tatil bavulumda mutlaka siyah elbiseler bulunur. Üstü deri, altı şifon elbisemi yanıma almadan olmazdı. Akşamları, Bitez sahilinin altını üstüne getirdiğimiz için ayağıma da en rahat ayakkabılarımı giydim. Bu ayakkabılar hem çok rahat hem de her kombinle uyum sağlıyor. Tatil bavulunun olmazsa olmazlarından yani;)


 H&M Elbise // TWIST Ayakkabı //

28 Temmuz 2015 Salı

Etek Görünümlü Şort

Haftanın ilk postu yine Bodrum çekimlerinlerinden gelsin.
Çekimler yine akşama doğru yapıldı ama gündüz çekildiğim fotoğrafları da ayrı bir postda yayınlayacağım;)

Bol ve ince kumaşlı şortlar hem çok rahat hem de tatil şıklığını yakalamanıza yardımcı oluyor. Etek gibi görünen desenli şortumu yazın her günü giyebilirim, öyle rahat. Yazın kullanmayı sevdiğim renklerden biri de sarıdır. Şortum ve bluzum de duman rengi ve sarı karışık olunca uyumlu oldular. 


 H&M Şort // Oasap Kimono // Nine West Çanta // Twist Ayakkabı // Ray-Ban Gözlük

23 Temmuz 2015 Perşembe

Çizgili Etek

Bodrumun en çok kuru havasını seviyorum. İstanbul'daki gibi su içinde yüzmüyorsunuz. Sevdiğim diğer güzelliklerinden biri de burada gün batımını izlemek. Fotoğrafları da gün batımında çekmek çok keyifliydi.

Rebel takipte'nin hediyesi çizgili eteğimi ilk defa giydim ve şifon-dantel siyah bluz ile kombinledim. Sarı çanta ve altın detaylı sandaletlerimle siyah beyaz uyumunu biraz karıştırmak istedim.

Zara Bluz // Koton Etek // Zara Sandalet // Nine West Çanta //

20 Temmuz 2015 Pazartesi

Bodrum Bodrum

9 günlük Bodrum tatilim göz açıp kapayıncaya kadar geçti ama bir çok fotoğraf ile geri döndüm. Instagramdan takip edenler bilirler, bu yaz da doyamadığım, her seferinde daha da aşık olduğum Bitez'deydim. 

Beyaz tenimden de anlaşılacağı gibi, ilk post tatilin ilk gününe ait. Kimonolarımı sahilde kullanmak için götürmüştüm ama bu yaz Bitez akşamları serin olduğu için, kombinlerime de ekledim. Neon detaylı bluzum ve ayakkabılarımla "yaz kombinim" hazırdı;)


 H&M Etek // ZARA Ayakkabı // Oasap Kimono //
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...