26 Ağustos 2015 Çarşamba

Hi Haters !

Kimonolar bu yaz da popülerliğini korudu. Kimonoları sevmemizin en önemli nedenlerinden biri de her şeyle kombinlenebilir olmaları. Bende artık sayamayacağım kadar çok kimono var ama hala başka bir renk, başka bir desen görünce dayanamıyorum. Lovelywholesale de gezerken kimono bölümüne bakmadan geçemezdim. 3 tane daha kimono şiparişi verdim. Diğerlerini de paylaşacağım;) 

Kimono jackets are so populer this season. They are amazing and they can be worn with absolutely everything. I have so many kimonos (i can't even count how many) but i love them so much i can't help myself. So when i was shopping on Lovelywholesale  i saw this lovely kimono and bought it immediately with 2 more kimonos. Sorry not sorry =) 

Lovelywholesale Kimono // Lovelywholesale Hat // Twist Top // Mango Shorts

18 Ağustos 2015 Salı

Midi Elbise

Yazın elbise giymeyi sevmeyen yoktur değil mi? Ben bayılıyorum. Hele rahat, tiril tiril, midi elbiseler dolabımın baştacıdır;)

Çizgili giysilerle aram pek yoktur ama bu elbisenin renklerini çok sevdiğim için düşünmeden aldım. İsteğinize göre düz sandalet ya da topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Küçük bir çanta ile bu elbise daha hoş durabilirdi ama günlük hayatta bana küçük çantalar asla yetmediği için ben bu şekilde kombinledim.

ZARA Elbise // TWIST Ayakkabı // ZARA Çanta //

14 Ağustos 2015 Cuma

Payetli Etek

Payetli giysileri genelde düğün, davetlerde kullanmayı tercih edenler çoğunluktadır. Ama payetli kıyafetlerinizi giymek için düğüne gitmeyi beklemeye gerek yok. Kombinin diğer parçalarını sade tutarak akşam dışarı çıkarken tercih edebilirsiniz. Hatta saçınız ve makyajınız da sade olursa tadından yenmez;) Ben siyah/beyaz payetli eteğimi basic t shirtle kombinledim çünkü şık bir bluz ile düğüne gidecek gibi görünebilirdim. Böyle sade ve süslü parçaları birlikte kullanmayı seviyorum.

H&M Etek // TWIST Ayakkabı // OXXO Tshirt //

10 Ağustos 2015 Pazartesi

Tulum

Kadınlar tulum giymeyi sevenler ve sevmeyenler olarak ikiye ayrılır. Ben ikinci gruptaydım. Sonra "bunun kolları uzun, alttan kısa" demedim ve "benim de bir tulumum olsun artık, zamanı geldi" diye düşünerek bu siyah tulumu aldım. Bana göre tulumlar çok kullanışlı değil. En azından ben bunun yerine şort-bluz tercih ederim. Ama bu tulumun modelini çok sevdim. Beline bir kemer taksaydım belki daha iyi dururdu ama yanıma buna uygun bir kemer almamıştım. Bir daha giydiğimde kemerle deneyeceğim;)

Herkese mutlu bir hafta dilerim.

H&M Tulum // Twist Ayakkabı
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...