30 Eylül 2015 Çarşamba

Diz Üstü Çizmeler

Sokak modasında ve ünlülerin üzerinde diz üstü çizmelere daha önce de rastladık. Bu Sonbahar/Kış da bu şık çizmeleri görmeye devam edeceğiz. Mini elbise ve eteklerle ya da şortlarla kombinleyebilir, üzerinize de şık bir ceket giyebilirsiniz, hatta abartmak istiyorsanız kürk görünümlü bir kabanla daha da gösterişli olabilirsiniz. Çizmelerde siyah daha fazla tercih edilse de, bu kış koyu ve açık gri de oldukça popüler;)

21 Eylül 2015 Pazartesi

Unique Prom Dresses UK

Choosing prom dresses is overwhelming. There are so many different styles and colors to pick from. And I know it not so easy to find your dream prom dress. But i have great news for you. You can find amazing prom dresses on onsaleprom.co.uk  . They are so lovely and stylish. 


http://www.onsaleprom.co.uk/gorgeous-ball-gown-vneck-empire-tulle-with-appliques-sleeveless-prom-gown-p-820.html
It is important how you feel in the dress that you pick. If you love to dance and  want to show your epic dance floor moves you should choose a short prom dress. Also if you have great legs show off your legs in a short, flirty dress;)

Your skin tone and hair color are important too. If you are too pale you should pick colorful dresses and stay away from the light colored dresses. If blue is your favourite color you can find  fashionable, all kinds of different designs of  blue prom dresses on onsaleprom.co.uk.

http://www.onsaleprom.co.uk/sheath-jewel-vshape-long-sleeves-crystals-short-prom-dresses-p-5683.html

If you don't want to spend so much money for a dress, you can find new arrival 2016 prom dresses uk  sale on onsaleprom. They are amazing and they have a cheap price.  What more can a girl ask right? You don't have to spend a lot of money to look a million bucks on your big night.

So if you want a fashionable, lovely prom dress no one else has you should check out onsaleprom.co.uk

14 Eylül 2015 Pazartesi

Günlük Kombin

Alışverişe ya da gezmeye çıkarken rahat ama şık kombinler oluşturmak çok da zor değil. Sonuçta erkek arkadaşımızla buluşmaya gitmiyoruz değil mi?;) Benim şu sıralar giymeyi en çok sevdiğim giysilerden biri de jean etekler. Üzerinize iyi oturan bir jean etekle hem rahat eder, hem de hoş bir görünüm elde edersiniz. Hele eteğin önünde düğmeleri de varsa oldukça trendy görüneceksiniz. Sonbaharın vazgeçilmezi kimonolarınızı da üzerinize giymeyi unutmayın.

Mudo Etek // Oasap Kimono // H&M Bluz // Zara Ayakkabı // Carpisa Çanta

9 Eylül 2015 Çarşamba

Tbdress Women's Dresses Online

http://www.tbdress.com/product/Plain-Tiered-Womens-Tulle-Skirt-Plus-Size-Available-11453284.html
Now and forever, dresses are a staple in our wardrobes. If you can't decide what to wear then wear a dress. You can't look bad with a simple dress. 

When i was looking for women dresses online i found Tbdress.  There are so many lovely dresses on Tbdress. And if you are looking for cheap women dresses, you are in the right place. http://www.tbdress.com/Cheap-Women-Dresses-100507/

 A fun evening with friends calls for a statement dress and simple accessories. This lovely tulle dress is what you need;)

http://www.tbdress.com/product/Sleeveless-Vintage-Print-Womens-Day-Dress-Plus-Size-Available-11370413.html
For warm summer days, there’s nothing sweeter than a flirty sundress. If you want to wear your summer dresses in winter, then wear them with a cute cardigan and tights in the winter.

If you will go to garden parties, summer weddings or evening events wear a lovely floral dress. If you’re feeling bold, go for a big, bright print.

http://www.tbdress.com/product/Plain-Round-Neck-Womens-Fishtail-Dress-With-Belt-Plus-Size-Available-11429999.html
If you don’t already have a sexy little black dress in your closet, well, what are you waiting for? There are so many amazing black dresses on Tbdress. If you want to look irresistible with your black dress just add a cute clutch and fancy heels;) No matter if it's your first time out with a new guy or your longtime love, you'll look stunning.

3 Eylül 2015 Perşembe

PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ’NE GERİ SAYIM HEYECANI BAŞLADI!

Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Altın Kelebek Ödülleri, bu kez Pantene sponsorluğunda organize ediliyor. 42.’si düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu yıl da sanat camiasının önemli isimlerini bir araya getirecek. Kırmızı Halı’dan sahneye kadarki süreçte sürprizlerin yaşanacağı, yıldızlar geçidine dönüşecek olan tören, birçok yeniliğe ve ilklere de ev sahipliği yapacak.
Yıldızı Parlayanlar onlar oldu
Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde bu yıl yeni bir kategori daha var: “Pantene Yıldızı Parlayanlar”. Senelerdir saç bakımına getirdiği yeniliklerle Türkiye’de ve dünyada öne çıkan Pantene, bu özel gece için ise Türkiye’nin yıldızı parlayan genç isimlerine eşlik ediyor olacak. 42 yıllık Altın Kelebek tarihinde bu yıl ilk kez verilecek “Pantene Yıldızı Parlayanlar” ödülünün sahipleri Hande Erçel, Bensu Soral ve Nilay Deniz oldu.
Gecenin yıldızı sen ol, Pantene saçının farkını kırmızı halıda da göster! 
42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde televizyon ve müzik dünyasının en iyileri senin vereceğin oylarla parlayacak! www.pantenealtinkelebekodulleri.com’a gir ve sen de en sevdiğin sanatçılara oyunu ver. Ayrıca “benim de saçlarım güçlü ve sağlıklı görünüyor” diyorsan, “Gecenin Yıldızı Ol” kısmına başvur. Kişisel bilgilerini gir ve fotoğrafını yükle. Pantene Altın Kelebek Özel Jürisi’nin seçimleriyle bu büyülü gecede benzersiz deneyimler yaşayacak 15 şanslı kişiden biri de sen ol! Üstelik kendini bir yıldız gibi hissedeceğin gecede, sahne arkasında yıldızların heyecanına tanık olma ve en sevdiğin sanatçıya sahnede ödülünü verme şansı yakala. Pantene saçının farkını kırmızı halıda da göster!
Bu heyecanı kaçırma!
Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet, Kanal D ve Pantene’in ev sahipliği yapacağı Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 4 Ekim Pazar akşamı Kanal D’den canlı olarak yayınlanacak.
www.pantenealtinkelebekodulleri.com
#pantenealtınkelebek
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nin tanıtım filmi  ve kamera arkası görüntüleri için tıkla.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

1 Eylül 2015 Salı

Printed Kimono

Size daha önceki post da bahsettiğim, Lovelywholesale den aldığım ikinci, şirin mi şirin fil desenli kimono bu. Ben, siyah/beyaz olmasını, arka kısmının uzunluğunu ve tabii ki desenini çok sevdim. Neon detaylı elbisem ve yaz bitmeden birkaç kez daha giymeyi düşündüğüm beyaz terliklerimle kombinledim.

This is the second kimono i bought from Lovelywholesale that i mentioned to you on my the last post. I love everything about this lovely kimono. I love the elephant prints on it. They are so cute. And it has a very cheap price so check it out;)

Lovelywholesale Kimono // Twist Necklace // H&M Dress // Bershka Slippers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...