30 Ocak 2016 Cumartesi

Deri Görünümlü Ceket

Deri ceketler sokak modasının olmazsa olmazlarından. Renkli olanları da üretiliyor ama benim favorim her zaman siyah. Üzerimdeki kumaşı ince, daha çok baharda giyilebilecek deri görünümlü ceketi Fashionmia da buldum. Kombinlemesi kolay bir ürün. Tshirt ya da gömleklerle de giyilebilir.

I found this lovely jacket on Fashionmia.  It is black so it is easy to wear. You can wear it with your tshirt or shirt. Also it has a cheap price so check it out;)

Fashionmia Jacket // Zara Pants // Zara Boots // H&M Shirt// Zara Bag //

20 Ocak 2016 Çarşamba

Geometrik Desenli Gömlek

Geometrik desenli giysi ve aksesuarları farklı buluyorum ve severek kullanıyorum. Bu renkli ve desenli gömleğe görür görmez bayıldım. Eteğin içinde kaldığı için belli olmuyor ama gömleğin boyu oldukça uzun. Seviyorsanız taytlarınızın üstüne ya da skinny jeanlerle de kombinlenebilir. Beğendiyseniz ZNU da bulabilirsiniz.

I love geometric printed clothes and i found this amazing shirt on ZNU. This shirt is pretty long so you can wear it with your tights or skinny jeans;)

Znu Shirt // Zara Boots // Gusto Cardigan // Firmoo Sunnies

15 Ocak 2016 Cuma

Aynalı Gözlük

Yaz/Kış güneş gözlüğü kullanmayı seviyorum. Gözlük modellerine bakarken bu aynalı güneş gözlüğüne Firmoo da rastladım. Renkleri oldukça güzel. Kombinlemesi zor değil. Cam kalitesini de beğendim. Online olarak alınca insan tam emin olamıyor ama ben bu gözlükten oldukça memnun kaldım.

I found this amazing sunglasses on Firmoo. They fit perfectly. And this sunglasses have lovely colors and I am in love with them. The quality is great so if you love it as much as i do check it out here ;) 

 Firmoo Sunnies // Twist Coat // Zara Boots // Vero moda Bag // Zara Top //

7 Ocak 2016 Perşembe

Lovelywholesale Alışverişim

Yabancı online alışveriş sitelerinde bazen harika ürünler denk geliyor. Tabii arada bazı ürünler düşündüğünüz gibi olmuyor;) Mesela bu uzun kabanı ben hırka diye almıştım ama daha kalın kumaşlı bir ürün geldi. Beline bir kemerle palto gibi kullanılabilir. Siyah süet botlar ise hem çok rahat hem de şık. Gold, taş detaylı bileklikten de bir tane daha sipariş etmeyi düşünüyorum. Özellikle yazın bronz tende çok daha iyi duracaktır;) 


I love shopping for clothes online. I usually find amazing items on lovelywholesale. This long coat is thicker than i expected but i like it anyway. Also my boots and bracelet are from Lovelywholesale. These boots are very comfortable and look so cool;)

Lovelywholesale Coat // Zara Skirt // Lovelywholesale Boots // Zara Earrings // Lovelywholesale Bracelet // Charles and Keith Bag //
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...