29 Nisan 2016 Cuma

Uzun Elbise

Uzun elbiseler yıllardır moda sektöründeki değişimlerden en çok etkilenen kıyafet türlerinden biri olmuştur. Pek çok modacının yaratıcılık sınırlarını uzun elbiseler üzerinde denediklerini görmek mümkün. Uzun elbise dendiğinden dekoltesinden kesimine, desenlerinden rengine, herkese uygun en az bir model bulmak zor değil.

Yaz aylarında pek çok kadının severek giydiği uzun elbise modelleri, her türlü durumda giyilebilecek rahat bir alternatif. Uzun elbiseler, çok fazla alternatif sunabilen bir giyim ürünü olmasından dolayı kadınlar için kurtarıcı konumunda olabiliyor. Salaş bir uzun elbise, spor ayakkabı eşliğinde günlük kullanım için şık ve rahat bir kombin oluştururken, keskin hatlara sahip tek renk bir elbise topuklu ayakkabı eşliğinde daha resmi durumlarda kullanılabilir. Uzun elbise bakarken vücut tipine göre seçim yapmak elbisenin üzerinizde daha şık durması için önemli bir faktör. Seçtiğiniz elbisenin kesimini vücut tipinize göre seçmek, elbisenin vücudunuzda daha iyi durmasını sağlar. Ayrıca desenli elbise seçerken, yatay ya da dikey desenler arasında doğru tercihi yapmak görünüşünüzü büyük ölçüde etkileyecektir. Peki sizin için en doğru olan uzun elbise modelini nasıl bulacaksınız? Hem işte, hem eğlencede; hem resmi bir davete, hem de pikniğe giderken giymek için, neredeyse sonsuz uzun elbise modelleri Hepsiburadacom’da bulunabiliyor. Sayısız çeşit arasından seçim yapmak zor olsa da, giyim alışverişini internet üzerinden yapmak, bu durumu biraz daha kolay hale getiriyor. Hepsiburadacom gibi güvenilir alışveriş siteleri, giyim alışverişi yapmak için kesinlikle en rahat yol. Onlarca marka arasından, yüzlerce model uzun elbise seçmeyi mümkün kılan Hepsiburadacom’da almak istediğiniz elbiseyi tamamlayacak diğer aksesuar ve giyim ürünlerini de kolaylıkla bulabilirsiniz. Hepsiburadacom aradığınız giyim ürününü kolaylıkla bulmanızı sağlaması dışında pek çok ödeme kolaylığı ve kargo avantajları ile de alışveriş tecrübesini daha keyifli hale getiriyor.

Tüm kış boyunca sahip olduğunuz şıklığınızı yazında devam ettirmek istiyorsanız, Hepsiburadacom’daki yazlık uzun elbise modellerinden birini alarak bunu başarabilirsiniz. İstediğiniz elbiseyi seçin, kapınıza gelsin , şıklığınızın tadını çıkartın.

Unique Evening Dresses

http://www.sherrylondon.co.uk/aline-floorlength-one-shoulder-sleeveless-chiffon-zipper-evening-dresses-p-9468.html
Choosing a evening dress is overwhelming. There are so many different styles and colors to pick from. And I know it not so easy to find your dream dress. But no need to stress, i have great news for you. You can find amazing evening dresses on Sherrylondon

Whether you're a fan of a sheer, embroidered or simply stunning long evening dress, or a mini dress is your evening dress of choice, there's one for every budget.

http://www.sherrylondon.co.uk/natural-chiffon-aline-vneck-zipper-evening-dresses-p-9688.html

http://www.sherrylondon.co.uk/natural-bateau-aline-elastic-woven-satin-sleeveless-evening-dresses-p-7459.html
You can't go wrong with a black evening dress. If you you are going to an evening event or a wedding, a long evening dress or a formal tea-length dress works. You can style your dress with  bold jewels and heels. 

Lace dresses are so popular this year. You can look mysterious and seductive with a lace evening dress. Wear your lace dress with black stilettos and simple jewellery. 

It is important how you feel in the dress that you pick. If you love to dance and  want to show your epic dance floor moves you should choose a short dress. Also if you have great legs show off your legs in a short, flirty dress;)
You can find lace, chiffon, organza, satin and tulle evening dresses 2016 on Sherrylondon.
They are amazing and they have a cheap price. What more can a girl ask right? You don't have to spend a lot of money to look a million bucks on your big night.
mysterious and seductive in this lacy black maxi dress - See more at: http://www.justthedesign.com/all-black-outfits-you-cant-really-go-wrong/#sthash.BD0wYJ4A.dpuf
mysterious and seductive in this lacy black maxi dress - See more at: http://www.justthedesign.com/all-black-outfits-you-cant-really-go-wrong/#sthash.BD0wYJ4A.dpuf

26 Nisan 2016 Salı

Bomber Ceket

Ceket giyebildiğimiz ayları sevdiğimi daha önce söylemiştim. Dolabımda olan modellerden giymeyi en sevdiklerimden biri de bu çiçek kabartılı siyah bomber ceket. Önümüz yaz, bu tarz ceketleri seviyorsanız giymenin tam zamanı. Kombinlemesi rahat bir parça. Renkli modeller de çok güzel ama siyah klasik olduğu için giymesi daha kolay geliyor.

Gusto Ceket // Twist Ayakkabı // Zara Çanta // Zara Bluz // Vogue Güneş Gözlüğü //

23 Nisan 2016 Cumartesi

Avene Güneş Kremi

Atmosferimizdeki Ozon tabakası her geçen gün daha fazla korozyona uğramakta ve bu durum karşısında insanlar güneşin zararlı ışınları olan UV-A ve UV-B’ye daha maruz kalma oranı her sene daha da artmaktadır. UV-B olarak adlandırdığımız zararlı ışınlar, sadece cildin üst yüzeyine nüfus etse de etki güçleri fazla olduğundan bu ışınlara maruz kalanlarda cilt kanserine neden olabilmektedir. UV-A ışınları ise daha çok cildin alt yüzeyleri tarafından emilim gösterirler ve bronzlaşma olarak adlandırdığımız duruma neden olurlar. UV-A ışınlarının bronzlaşmaya neden olması sizi yanıltmasın. Bu ışınlar da en az UV-B ışınları kadar cildimize zararlı. 

Peki, bu zararlı ışınlar karşısında tüm yazı evde oturarak mı geçireceğiz? Hayır. Bu durumda kurtarıcı meleklerimiz ‘’güneş kremleri’’ sahneye çıkıyor. Fakat unutmamak gerekir ki her güneş kremi de kendisinden beklenilen ya da firmaların vaat ettikleri performansları sergilemiyor. Ta ki Avene güneş kremleriyle tanışana kadar. 

Çok yüksek koruyucu özelliğine sahip olan Avene Emulsion SPF 50+ güneşe özel duyarlılığı ya da güneş yanığı olan cilt tipleri ile aşırı açık ten rengine sahip bireylere özel üretilmiş bir güneş koruyucu kremidir. Krem,  özel aktif bileşenlerin birleşimi kullanılarak geniş spektruma sahip bir UV ışını koruması sağlamaktadır. 

 Avene termal kaynak suyunda bolca bulunan E vitaminine sahip olan krem hassas ciltlerin yanı sıra tüm cilt tipleri için tahriş ediciliği düşük ve cildi yatıştırıcı özelliktedir. Kremin içine eklenen en yeni etken maddesi olan Gliseril Laurat ile Avene Emulsion SPF 50+ cildi güneş ışınlarından korurken bir yandan da ciltteki fazla yağı düzenlemeye yardımcı olur ve cilde matlık kazandırır. Ayrıca suya dayanaklı olarak üretilen krem yağ, parafen, alkol ve silikon içermemektedir. Piyasa da bulunan birçok güneş kreminin aksine Avene güneş kremi hafif ve hoş bir kokuya sahiptir. Avene Emulsion SPF 50+ cilt üzerine sürüldüğünde deri hücreleri tarafından anında emilerek ardında beyaz bir krem tabakası bırakmaz. 

Avene güneş kremi yaza özel %45 indirim ile Turuncu Kasa’da sizleri bekliyor. Üstelik Türkiye’nin her yerine kargo ücreti 3,95 TL sabit fiyatıyla!

15 Nisan 2016 Cuma

Yaz/Kış Arası

Baharın gelmesiyle birlikte renkli giysi seçimleri yapmamak elde değil. Neon aksesuarlar kombinleri renklendirme işlemini başarıyla yerine getiriyorlar. 
Yaptığım kombin ne yazlık ne de kışlık olmuş, tam arasında kalmışım:) T-shirt üstüne ince kaban ya da ceketleri yakıştırıyor ve beyaz sneakerlarla kombinlemeyi seviyorum. Hem rahat ediyor hem de trendy bir görünüm elde ediyorsunuz.

Yarım topuzlar şu sıralar favorim. İster dağınık bir topuz yapın isterseniz sıkıcı toplayın. Ben ikisini de denedim ve sevdim;)

Twist T-shirt // Gusto Kolye // Vero Moda Çanta // Nike Air Force Ayakkabı //  Mango Jean // Vogue Güneş Gözlüğü //

7 Nisan 2016 Perşembe

Ceket Mevsimi

Yazı dört gözle bekliyoruz belki ama İlkbaharı da seviyorum. Bir sıcak bir serin geçen bu dönem de şık ceketler kurtarıcımız oluyor.   

Ceketleri kombinlemesi de oldukça kolay. Salaş jeanlerle cool kombinler yapabilir ya da ince elbiselerinizin üzerine giyebilirsiniz. Ben daha elbise, etek sezonunu açmadığım için Fashionmia 'dan aldığım ceketimi jeanle kombinledim. Ceketin boyu oldukça uzun ve sarı düğmeleri dikkat çekici. İnceliği de güzel, tam mevsimlik;)

 It is finally jacket season. I bought this chic jacket from Fashionmia. it is a perfect outwear for spring. Also you can style it easly with jeans or dresses.

FashionMia Jacket // Superga Sneakers // Zara Bag // Mango Jeans // Vogue Sunnies //
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...