30 Eylül 2016 Cuma

Sevdiğin Sanatçılara Oy Vermek ve Kırmızı Halıda olma şansı yakalamak için son gün Pazar günü!

Bu yıl 43.’sü düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde televizyon ve müzik dünyasının yıldızları sizin vereceğiniz oylarla parlıyor. Oylamaya katılarak sevdiği sanatçıları ödüle bir adım daha yaklaştırdıktan sonra güçlü ve sağlıklı görünen saçlarıyla fotoğrafını paylaşan 10 kişi, ayrıca geceye katılarak benzersiz deneyimler yaşama fırsatı yakalıyor.
Bu yıl 43.'sü gerçekleşecek Türkiye’nin en prestijli ödül töreni “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” için oylamada son hafta! Sevdiği sanatçıları oylarıyla destekleyenler arasından seçilecek 10 kişi ayrıca geceye Pantene’le hazırlanacak, kırmızı halıda sevdiği sanatçılarla tanışma fırsatı kazanacak.
Türkiye’nin sevilen yıldızlarını bir araya getiren “Pantene Altın Kelebek” ödül töreni heyecanına katılmak çok kolay. En sevdiği sanatçılara oy verdikten sonra güçlü ve sağlıklı görünen saçlarıyla fotoğrafını paylaşan katılımcılar, ödül gecesinde benzersiz deneyimler yaşama şansı yakalayacak. Seçilecek 10 kişi geceye Pantene’le hazırlanacak, alanında uzman kişilerden tavsiyeler alarak kırmızı halıda parlayan saçlarıyla yürüyecek.
Oylamaya katılmak ve gecenin yıldızı olmaya hak kazanmak için: http://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/
Sosyal medyada  #PanteneAltinKelebek etiketini ve Pantene Türkiye Instagram ve Youtube sayfalarını takipte kalın!



Bir boomads advertorial içeriğidir.

26 Eylül 2016 Pazartesi

Güpürlü Bluz

Güpürlü bluzleri çok beğensemde uzun zamandır sadece uzaktan bakıyordum. Twinkledeals 'a bakarken Bu şirin bluzu gördüm. Ben üzerine deri ceket giydiğim için görünmüyor ama omuz dekolteli, çok hoş bir bluz.

Mutlu haftalar;)

I bought this perfect top from Twinkledeals. This guipure blouse is so chic. I loved it when i saw it on Twinkledeals. I wore it with my leather jacket but i will wear this cute top without a jacket on a sunny day.

Have a nice week

Twinkledeals Top // Stefanel Bag // Zaful Shoes // Zara Jacket // Vogue Sunnies //

18 Eylül 2016 Pazar

Püsküllü Kısa Kimono

Uzun kimonoları giymeye devam ama kısa olanlara da şans vermek lazım. Bu püsküllü kimonoyu Twinkledeals dan aldım. Son paylaşımlarımdan da anlaşılacağı üzere püsküllere takmış durumdayım. Şu sıralar akşamüstleri ve serin havalarda giymek için ideal;)

I found this lovely kimono from Twinkledeals. It is so chic and comfy. Perfect kimono for autumn;) I wore it with black jeans but i will style it with dresses and skirts too. 

 Twinkledeals kimono // Koton Jeans // Adidas Stan Smith Shoes //

9 Eylül 2016 Cuma

Püsküllü Kimono

Geçtiğimiz  günlerde ponponlu bir kimono paylaşmıştım ama ben de kimono sevdası asla bitmediği için bir de bu rengarenk püsküllü kimonoyu dolabıma ekledim. Kombinlemesi kolay bir ürün, ben elbise ile giydim ama kot şortlarla da mutlaka denenmeli.

Benim gibi büyük çanta kullamayı sevenler bu zincirli çantaya mutlaka bakmalı. Siyahtan farklı bir renk aıyorsanız başka renkleri de mevcut. 

I bought this amazing colorful tassel kimono from Rosegal. This kimono is so stylish, cute and comfy. Try it with your cute dresses or jean shorts;) This is one cover up that will turn some heads.

I really love big shoulder bags. This black chains design shoulder bag is perfect. If you like the design of it, you can check out Rosegal for other color options.

And my lace espadrilles are so comfy and cute.  Check them out before they are sold out;)

6 Eylül 2016 Salı

Dantel Espadril

Bu yaz ayağımda eskittiğim tek şey espadriller oldu. O kadar rahat ediyorum ki başka bir şey giymek istemiyorum. Bendeki espadriller artık giyelemeyecek hale geldiği için yenisini aramak şart oldu. Yoins de ne zamandır gözümün olduğu dantel espadrili bulunca hemen aldım. Rengine, modeline, rahatlığına kısacası her seyine bayıldım. Bu tarz ayakkabıları sevenler havalar soğumadan bakmalı;)

This summer i wore my espadrilles almost everyday and they are worn out. So i needed a new pair of espadrilles. I bought these lovely espadrilles from Yoins. These shoes have very elegant style and they are so comfy.

Yoins shoes // Zara Bag // Mudo Skirt // Koton Top //

2 Eylül 2016 Cuma

Beyaz Ayakkabı

Eylül ayı geldi ama ben açık ayakkabılardan vazgeçmeye henüz hazır değilim. Zaful dan aldığım bu ayakkabıları dolu yağana kadar giymeyi düşünüyorum:) 

Ayakkabının topuk kısmı bana oldukça orjinal geldi. Üstelik topuklu bir ayakkabı olmasına rağmen çok ama çok rahat. 

I found these perfect shoes on Zaful. They are amazing so i won't stop wearing them until snowy days.

These shoes have very unique style and they are so comfy;) Check them out before they are sold out.

 
Zaful Shoes // Zara Dress // Vogue Sunnies //
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...