28 Kasım 2016 Pazartesi

Black And Gold

Herkese mutlu haftalar. Bugun İstanbul'da kapalı ve yağmurlu bir hava var. Benim haftasonu yaptığım siyah kombinle ne kadar da uyumlu. Hiç sevmem kapalı havaları ama siyah giysilere karşı koymak imkansız. Bu saten, altın fermuar detaylı cekete bayıldım. Ceket çok ince, kışın kaban içine bile giyilebilir ki ben öyle yaptım.

Siyah kadar, siyah/altın rengi uyumunu sevenler başkanı olarak ucu metal detaylı bu botu görmezden gelemezdim. Kare topuklu, oldukça rahat bir bot. İhtiyacı olanlar mutlaka baksınlar;)

Hi guys, i hope you had a great weekend. This is my outfit from last weekend. As you can see i really love black and gold colors. This jacket which i bought from Dresslily is amazing. There are other color options on dresslily;) And as a black and gold colors lover i bought these ankle boots from Dresslily as well. They are so comfy and stylish.

Dresslily jacket // Dresslily boots // Koton Jeans // Twist bag //

23 Kasım 2016 Çarşamba

Zaful $100 Coupon Giveaway // Zaful'dan 100$ Hediye Çekilişi


http://www.zaful.com/m-promotion-active-88.html?lkid=25227,
If you know me, you know how much i love to shop from Zaful. I bought so many stylish items from Zaful. Now it is your turn.

 I offer a $100 gift card to my readers. 

Rules

1. You must follow me on Google friend connect

2. Leave a comment down bellow including a link of your favorite item from this page : http://www.zaful.com/m-promotion-active-88.html?lkid=25227,

3. Leave your e-mail address in the comment for greater chance to win gift card.

 It ends November 31st. Public time is going to be December 1st - 3rd.
Beni takip edenler Zaful'dan severek alışveriş yaptığımı bilirler. Şimdi siz de kış dolabınıza yeni ciciler ekleyin diye, Zaful siteden alışveriş yapabilmeniz için 100$'lık alışveriş kartı kazanma şansı veriyor.

Yapmanız gerekenler

1.Blogumu takibe almak

2. http://www.zaful.com/m-promotion-active-88.html?lkid=25227, bu adreste beğendiğiniz herhangi bir ürünün linkini yorum olarak bu post'un altına yazmanız.

3.Yorumda mail adresinizi de yazarsanız kazanma şansınız artıyor.

Çekiliş 31 Kasımda bitecek ve 1-3 Aralık tarihleri arasında açıklanacak.

NOT: Bu çekilişi Zaful gerçekleştiriyor ve bu çekilişi yapan tüm bloggerların takipçilerinden toplamda 10 kişi seçilecek ve kazananı  Zaful beliryecektir.

Herkese bol şans.

22 Kasım 2016 Salı

Denim Jacket

Bu sezon yıldızı parlayan trendlerden biri de kot ceketler oldu. Bele kadar olanların yanında, içinde kaybolmanın serbest olduğu oversized modeller de oldukça popüler.

İşlemeler şu sıralar pantolon, ceket, gömlek gibi bir çok giyim ve aksesuarları süslemiş durumda. Bu kot ceketin arkasındaki işlemeyi çok beğenince ve zaten bir kot cekete ihtiyacım da varken kaçırmadım. 

I bought this cool denim jacket on zaful. I think it is so stylish. I wore it with my favorite black jeans. I can't wait to wear it with a cute dress.

Zaful Jacket // Zara Jeans // Zara Boots // Koton Bag //

21 Kasım 2016 Pazartesi

Wish More Hotel'de Spa Günü


Geçtğimiz pazar günü haftanın stresini atmak, biraz rahatlayıp nefes almak için Bayrampaşa'da bulunan Wish More Hotel'in Spa'sındaydım.

Wish More Hotel'i bilmeyenler için belirtelim, yerini bulmak çok kolay, Forum İstanbul Avm'ye yürüme mesafesinde. Ben buraya ilk defa gittim ve yeri kolaylıkla buldum. Hotel'in Spa&Fitness  salonu 2000 m2 alan üzerine kurulu ve rahatınız için her şey düşünülmüş. Kapalı havuz, jakuzi, sauna, Türk hamamı, buhar odası, masaj odası, cilt bakım odası gibi imkanlarıyla buradan pamuk gibi ayrılmak garanti;)

Eğer spor ile ter atmak isterseniz de 500 m2 genişliğinde bir fitness salonu da bulunuyor. Fitness'a başlamak isteyenler buraya bir göz atmalı. 

Hotel'deki Türk hamamı, gelin hamamı olarak da kullanılabiliyormuş. Böyle özel günler için iyi bir yer bulmak çok önemli ve bir o kadar da zor. Gelin adayları hem kendi mutlu olmalı hem de arkadaşlarını iyi ağırlayabilmeli. Ben hiç gelin hamamına gitmedim, bu hotelin hamamını tercih ederseniz beni de çağırırsınız değil mi ? :)

Bu güzel gün için Wish More Hotel'e çok teşekkür ederim. Siz de böyle keyifli bir gün geçirmek isterseniz adresi biliyorsunuz.

16 Kasım 2016 Çarşamba

2016-17 Kış Erkek Modası


Blogumda daha çok kadınlar için paylaşımlar yaptığımı biliyorsunuz. Ne dersiniz ? Birazda erkek giyiminden, 2016-2017 kış sezonunda onları bekleyen trendlerden söz edelim;) 

Milano, paris, londro moda haftalarına baktığımızda 70'ler esintileri, ekstra uzun kazak kolları, benim en sevdiklerimden military tarzı, sıcacık tuttukları için; insanı olduğundan biraz daha kalın gösterse de bu olumsuzluğu göz ardı ettiğim şişme montlar, ekoseler, bazılarına göre fazla iddialı gelen kürkler, Türkiye sokaklarında fazla rastlayamadığımız ama birkaç sezondur bizimle olmaya devam eden pijama görünümlü takımlar, yine çok rahat edip hem de cool görünebilceğiniz eşofman üstleri, dikkat çekici kadifeler, işlemeli ceketler, metalik detaylar ve yine iddiayı elden bırakmayan payetler dikkat çekiyor.

Genel olarak baktığımızda bu yılın kadın ve erkek modasını yani trendlerini belirleyen detaylar hemen hemen aynı. Yani modada cinsiyet kavramı yavaş yavaş azalıyor. Maskülen tarz kombinler yapmayı seven kadınlar, erkek arkadaşlarının ya da stil sahibi babalarının dolabını karıştırabilirler ;)

 Yukarıda da bahsettiğim gibi bu yıl biraz iddialı geçecek. Yerli ve yabancı erkek marka giyim koleksiyonlarına baktığımızda ben buradayım diyen, dikkat çekici ve şık parçalar var. 

Belki siz görseldeki gibi eşofman üstlerini, payetli pantolonlarla kombinlemeyebilirsiniz ama trendleri yakalamak ve kendi stiliize uydurmak da size kalmış ve çok zor değil. Önemli olan kombinlerinizi içinde rahat ettiğiniz şekilde oluşturmanız. Mesela military tarzı ceketlerinizi simsiyah jean ve postal botlarınızla kombinleyerek cool bir tarz oluşturabilirsiniz. 

Podyumda gördüklerimizi günlük hayatta birebir uygulamak zorunda değiliz. Pijamayla sokağa fırlamış gibi görünmek istemezseniz, pijamayı takım olarak değil de sadece üstünü, bir balıkçı yaka kazak üzerine giyebilirsiniz. 

Ekoseyi görünce hemen "masa örtüsü" espirisini düşünenler gitsin az ötede düşünsün. Ben ekoseyi seviyorum çünkü neden sevmeyeyim. Canım ekose. Abartılı kullanılmadığı takdirde erkeklere gayet cool bir hava veriyor. Giysi olarak sevmiyorsanız aksesuarda kullanabilirsiniz.

Bu sezon birçok erkek giyim markasında gördüğümüz bomber ve işlemeli ceketlere, sokak stilinde yırtık jean ve sneakerlarla (özellikle beyaz olanlarla) kombinlemiş olarak sıkça rastlıyoruz. Şapka ve gözlük gibi aksesuarlar ekleyerek kombini daha da zenginleştirebilirsiniz.

Yakın geçmişe göre düzelme olsa da sokakta daha fazla stil sahibi erkek görmek istediğim için naziçane birkaç fikir yazdım. Sadece kadınlardan bakımlı olmaları beklenmelili, değil mi beyler ?

15 Kasım 2016 Salı

Şeffaf Topuklu Bot

Şeffaf topuk detaylı botlar birkaç sezondur bizimle. Ben de aslında nude tonlarda bir bot arıyorken, bu çok açık pembe ve şirin topuklu botu görünce dayanamadım ama hala nude tonlarda bot arayışlarım devam ediyor. Bot yüksek topuklu ama içi ve tabanı yumuşacık olduğu için kesinlikle rahatsız bir ayakkabı değil. 

I bought these amazing boots from Zaful. They are so stylish and comfy. I wore them with black jeans and printed jacket. I can't wait to wear these cute boots with a lovely dress. 

My classy black bag is from Stylewe. If you like it there are other color options on stylewe. Check them out.

Zaful Boots //  Stylewe Bag // Gusto Jacket // Koton Jeans //

11 Kasım 2016 Cuma

Remington Proluxe Saç Düzleştirici

 Küçüklüğümden beri dalgalı saçlarımı beğenmez, hep düz saçlara özenirim. Bu yüzden saçıma ütü yapmışlığım bile vardır. Önceden saç düzleştirici yoktu tabii. Sanki dinazor çağından bahsediyormuşum gibi oldu ama teknoloji o kadar çabuk gelişiyor ve günümüzü o hızla değiştiriyor ki biz de onu yakalamaya ve ayak uydurmaya çalışıyoruz.

Benim saçlarım maalesef ince telli. Bazılarına göre bu avantaj sayılır ama ben daha gür ve kalın telli saçlara sahip olmak isterdim. Buraya yazınca bir kez daha anladım ki ne çekmişim saçlarımdan, en çok ben çekmişim. Şöyle ki ince telli saçlar daha çabuk kırılıyor. Kırıldığı için de uzama süresi gecikiyor. Bu yüzden ince telli saçların bana verdiği yetkiye dayanarak bir düzleştiriden beklentilerim şöyle;
-Saçlarımı kırmaması.

- Düzlestirme süresinin kısa olması (aynı saç tutamının üstünden kırk kere geçmeme)

-Saçlarımı yakmaması, kabartmaması.

-(Bakın burası çok önemli) Elde ettiğim jilet gibi saçın yarım saat sonra bozulmaması.

Bir kaç kez yere düşürdüğüm için aldığım son düzleştirici bozulunca Remington' nın yeni proluxe düzleştiricisini denemeye karar verdim.  

Bakalım Remington S9100 Proluxe saç düzleştirici neler vaat ediyor; 
  • 24 saat ömürlü tarzlar
  • Tüm gün bozulmayan kuaför stilleri
  • Akıllı OPTIHeat teknolojisi ile eşit ısı dağılımı
  • Pro+ ayarı ile daha sağlıklı tarzlar
  • 230°C’ye kadar kademeli sıcaklık ayarı
  • 5 kat daha pürüzsüz* - ultimate glide seramik kaplama ile
  • Tek geçişte %50 daha düz saçlar 
 Ürünü geldiği gibi, adım adım açarken fotoğraflamak istedim. Oldukça şık bir kutusu var. Kutudan çıkmasına en çok sevindiğim parça ise bu düzleştiriciyi (özellikle tatile giderken) koyabileceğim çantası oldu. Genelde elektronik aletleri valize koyarken çizilir mi, bozulur mu diye hep endişelenirim. 

Kullanım kılavuzunda bu düzleştiriciyi, ince ve hasarlı saçların; 150°C-170°C , normal ve sağlıklı saçların; 180°C-200°C, kalın ve çok kıvırcık saçların 210°C-230°C de kullanması öneriliyor. Ama ne yalan söyleyeyim hiçbir düzleştiriciyi, ince telli saçlarım olmasına rağmen 200 derece altında kullamadım. Çünkü istediğim kadar düz olmuyorlar. Bu modelde de 200 derece ayarla saçlarımı düzleştirdim. Düzleştirici şaşırtıcı derecede çabuk ısındı, çok sevdim. Acelem olduğunda oldukça işime yarayacak bir özellik. Ayrıca plakasının saçımda kaymasını, iki kez üstünden geçtiğimde saçlarımın hemen düzelmesini ve ilk izlenimime göre saçımı kırmayıp verdiği parlaklığı çok beğendim. Şimdi kış aylarında olmamızın da bir etkisi vardır diye düşünüyorum ama işlemden sonra saçlarım hemen birbirine karışıp bozulmadı. Yazın nasıl olur bilemem, deneyip göreceğim. Bir de ben düzleştirici kullanırken saç fırçası da kullanıyorum. Bu şekilde saçlarım daha çabuk ve daha iyi düzeliyor, sizin de aklınızda bulunsun;)


Her ısı işlemi sürekli kullanımda saça zarar verir bu yüzden saçlarınızı ısıya maruz bırakmadan önce mutlaka koruyucu bir ürün kullanın. Remington Proluxe şık ve kullanışlı bir ürün olmuş. Eğer siz de benim gibi bozulan saç düzleştiricinizin yerine yenisini almak istiyorsanız ya da düzleştiriciniz eskidiyse ve işlevini eskisi gibi yerine getirmiyorsa proluxe'e mutlaka bakın derim;)

8 Kasım 2016 Salı

Irresistible Me Saç Çıtçıtı

 
Saçlarım ince telli ve istediğim uzunlukta olmadığı için çıt çıt saç kaynaklarını denemek istiyordum. İnternette araştırırken  irresistibleme sitesine denk geldim.  

Sitede çeşitli boy ve ağırlıklarda çıt çıt seçenekleri mevcut. Ben 18", 140 gram platin sarısı olanı seçtim. Tam olarak saç renginize uyan tonu bulmak çok zor ama bunlar insan saçı olduğu için istediğiniz renge boyayabilirsiniz. Set 8 parçadan oluşuyor ama benim saçlarım ince olduğu için hepsini kullanmıyorum.



Çıt çıtları ister saçınıza hacim kazandırmak isterseniz de uzatmak için kullanabilirsiniz. Dilediğiniz gibi boyayabilir, kestirebilir ya da ısı ile şekillendirebilirsiniz. Kısacası kendi saçınıza ne yapıyorsanız bu saçlara da aynı işlemleri, bir sıkıntı yaşamadan uygulayabilirsiniz.


My hair is so thin and it doesn't grow at all. So i wanted to try hair extensions.When i was looking clip-in extensions online i found irresistibleme

You can use extensions for two ways. You can add length or add volume to your hair. There are so many length and weight options for hair extensions on irresistibleme. I chose their silky touch extensions in 18", 140g platinum blond. It's hard to get perfectly matching hair extensions for your hair color but you can dye them if they are 100% natural human hair extensions. So you can dye these irresistibleme clip-in hair extensions without any issues.
I love these hair extensions they are easy to use and style. I can do anything with these human hair extensions that i can do to my natural hair. This includes dyeing, cutting and heat styling. These hair extensions looked natural in my hair and it is so important for me to have a natural look. My plan is to wear them everyday ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...