14 Şubat 2011 Pazartesi

Aşk ve Moda

Aşk ve moda hayatımızın olmazsa olmazları.Herkes dünyada ki ruh eşini arıyor ve şanslı olanlarımız onları bulabiliyor,diğerlerimiz de bir gün bulabilmek umuduyla yaşıyor.

"Seni seviyorum" diyebilmek herkes için kolay değil biliyorum.Ama bu iki kelimeyi samimiyetle söyleyebileceğiniz biri çıktıysa karşınıza ona bunu mutlaka söyleyin.Çok geç olmadan söyleyin,hemen şimdi!Ne kadar zor olabilir ki?Paylaştıkça eksilen,biten bir şey değil ki bu.Neden bu kadar cimri davranıyoruz?

Bir de moda aşkımız var tabii.Hevesle alıp giydiğimiz kıyafetler,taktıgımız aksesuarlar,ayağımızdan çıkarmak istemediğimiz ayakkabılar...Hepsine bayılıyoruz.Ama bunları sevdiğimiz üstümüzde görüp beğenince daha çok hoşumuza gidiyor değil mi?

14 şubat sevdiklerimize sarılıp,onları sevdiğimizi söylememiz gereken günlerden yalnızca biri.Sevdiğinize ve sevginize her gün sahip çıkın.

Ben de bu vesile ile bana zaman ayırıp yazdıklarımı okuyan,değerli yorumlarını gönderen herkese teşekkür etmek istiyorum. HEPİNİZİ SEVİYORUM


Şimdi aşık ve şık Hollywood çiftlerimize bir göz atalım;)


 İşte ünlü Hollywood çiftimiz Angelina ve Brad,aynı filmde rol almalarıyla başlayan aşkları şu an altı çocukla birlikte aynı hızla devam etmekte.Birbirlerine ne kadar yakıştıklarını söylememe gerek yok sanırım.

Marc Anthony henüz başkasıyla evliyken Jennifer ile yaptığı düetlerin kliplerinde,aralarında ki etkileşimi görmemek imkansızdı.Şu an ikizleriyle ve birbirlerine duydukları aşkla yollarına birlikte devam ediyolar.

Heidi ve Seal ruh ikizlerini bulmuşa benziyor ne dersiniz?;)Süt ve çikolata gibiler ve hep göz kamaştırıyolar.Birbirlerine bakarken gözlerinde ki aşkı görmemek imkansız.

İşte ispanyol,güzel iki insan Penelope ve Javier.Vicky Cristina Barcelona filminde de birbirlerine çok yakıştırmıştım.Yeni bebek sahibi olan Penelope ve Javier'ı bir başka filmde tekrar beraber görmek isterim.

 Futbolcu kimliğinden çok yaptığı modellik işleriyle ilgi alanıma giren David Beckham ve sıfır beden karısı Victoria sonunda bir kız bebek bekliyor.Victoria'nın hermes çanta koleksiyonuna bir varis kesinlikle gerekliydi.

 Benim favori çiftim Olivia ve Johannes.Onlara bakmaya doyamıyorum.Her zaman çok şıklar ve birbirlerine çok yakışıyolar. Olivia ve Johannes ile ilgili daha önce gönderdiğim postu kaçırdıysanız buraya tık tık

Sevgililer gününüz kutlu olsun

3 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş Didocum eline sağlık,bencede sevdiğini söylemek çok önemli...favori çiftimde Penelope ve Javier bu arada :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş canım benim, biz de seni seviyoruz, iyi ki varsın, sevgi dolu günler dilerim... :)

    YanıtlaSil
  3. rebeltakipte,Sihem:Teşekkür ederim kızlar mutlu ettiniz beni=)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...