13 Temmuz 2011 Çarşamba

Blake Lively Marchesa'yı Yakıyor

 Makyajı doğal görünüyor ama burada asıl dikkat çeken küpeleri değil mi? 

Abartıdan uzak topuzu ve aralara serpiştirilmiş örgüler çok tatlı.Biz kuaförden böyle bir şey istesek kesinlikle bu doğallığı yakalayamıyorlar.

Blake bu tek omuzlu Marchesa elbisesini Christian Louboutin ayakkabılarla tamamlamış.

 Böyle bir elbise giymişim savurmadan olmaz demiş Blake;)



9 yorum:

  1. gelinliği andırıyor ama elbise çok güzel .
    blake estetik mücizesi olsada güzel kız =)

    dogal saç konusunda da çok haklısın ...
    sevgilerrrr

    YanıtlaSil
  2. Bayiliyorum bu kiz'a yaaa, nekadar güzel bir hatun :D Elbisesi coook güzel, ve saclarida elbiseyle cok güzel bir uyum saglamis, kesinlikle dogal bir sac yaptirmak her kuaförde olmuyor :S fazla spray, fazla syky bir topuz, abartili duruyor, hele bu elbiseyi görüpte bir model yapmaya kalksalar :D :D oyyy yandin demektir, abartismi abartis birsey cikar ortaya, böyle modelleri evde kendin yapican aslinda, en azindan bi denemek lazim :D

    Öpüyorum canimmmm

    YanıtlaSil
  3. ELBİSENİN ÜSTÜNÜ GÖRDÜM BAYILDIM ÖLDÜM FAKAT ETEK KISMINI GÖRÜNCE MAHFOLDUM,REZALET BENCE..SAÇ ÇOK DOĞAL VE HOŞ,AYAKKABILAR SANIRIM 2 NUMARA BÜYÜK:)) ÇOK DİKKAT ÇEKİYOR AMA GÜZEL:))

    YanıtlaSil
  4. elbise de saç da harika. dediğin gibi biz istesek yapamazlar. zira ben hep beceriksiz kuaförlere denk geldim. ayrıca o ayakkabı niye öyle büyük ya bilerek mi öyle giyiniyorlar ??

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş ya hatun yakıyo valla:D

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bu bayan, bayılıyorum... elbiseyi de çok güzel taşımış.. harika bir gece kıyafeti, rengi, modeli ve simli dantel detayları çok şık!

    işte ben Giz'in düğününde saçımı bu şekilde hayal etmiştim :((

    öptüm
    dujufashion

    YanıtlaSil
  7. Son fotoğrafta direk ayakkabılara gitti gözlerim o ne ya rezaleet

    YanıtlaSil
  8. Yaa çok güzel kız, çok da yakışmış elbise ama ayakkabılar biraz büyük gelmiş ayağına. Ben de o görüntüden nefret ederim, bütün kıyafeti bitirmiş bence. Çok mu kötüyüm ne! :))

    Bodrum resimleriniz çok güzel bu arada, harika görünüyorsun, tatil insanı nasıl mutlu ediyor değil mi, parıldıyor insan resmen.

    Çok teşekkür ederim tatlı yorumun için ce ayrıca.
    Sevgiler

    www.denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. elbise çok hoş ama ben en çok küpe ve ayakkabıları sevdim,keşke ayağına göre bir numarasını tercih etseymiş,Deniz'e katılıyorum çok kötü bir görüntü çıkmış ortaya

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...