20 Eylül 2011 Salı

Hilary Duff'ın İspanyol Paçayla İmtihanı


Evet ispanyol paça pantolonları ünlülerimiz artık daha sık giymeye başladı.Benim kişisel görüşüm, dar paçalar varken bunlara dönüpte bakılmaması gerektiği yönünde.Ama zevkler farklı tabii.Mesela Hilary'nin giydiği tıhaf pantolonu çöpte bulsam almam.Ama dedim ya zevk işte...

Ya da Hilary'nin bu pantolonu kombinleme şekli yanlış olmuş.Mesela belinde ki kemere ne gerek varmış.Altına giydiği ayakkabılara ne demeli.Peki o çantanın rengi?

Siz sevdiniz mi bu pantolonu ya da Hilary'ye yakıştırdınız mı bakalım?;)

10 yorum:

  1. çok rahat görünüyo ama bu rnk desen filan hayatta bende giymem tatlım anca temizlik yapıp yerleri silerken=)=)=)

    YanıtlaSil
  2. Hiççç ama hiçç olmamış bence de tatlım, şalvardan bozma gözüküyor bir kere hem zaten kilo almış iyice kilolu göstermiş bu desen onu :/ sevmedim ben canım katılıyorum sana.


    Armani Glamour Tote Bag giveaway’imize katılmak isterseniz tık tık:
    BeTwin Us
    ;)

    YanıtlaSil
  3. Kalca kısmını cok cıkarıyo bu tarz kumaslar,burda da aynen öle olmus :) cıdden dedıgın gıbı bı uyumsuzluk goz tırmalıyo ya gıtsın bı kot gıysın adam gıbı ! :p

    YanıtlaSil
  4. korkunc görünüyor ._.

    YanıtlaSil
  5. ay o ne komik başlık öyle canım yaa, cuk oturmuş! :))
    dediklerine katılıyorum, özellikle kemer çok gereksiz..
    geçen gün dolabımı düzenliyordum, o kadar çok bu tarz kemer var ki..bunlar ne işe yarar ki filan oldum, acaba döner mi bu moda geri?? :P
    bununla ilgili bir post yapabilirim aslında..:))


    Wear A Smile!

    YanıtlaSil
  6. yok hiç yakışmamış gercekten yanlış vücüda girmiş o pantolon

    YanıtlaSil
  7. ben ispanyol paçaları uzun ve zayıflara yakıştırıyorum yoksa insanı olduğundan kısa ve şişman gösteriyor bana göre,hele bu desenler felaket!

    YanıtlaSil
  8. Önden görünüş bir nebze iyi olsa da arkadan kalça kısmının görünüşü felaket. Yeniden moda olsa da bana hiç yakışmadığı için istesemde giyemem, ki istemiyorum :)

    YanıtlaSil
  9. I like her Balenciaga bag! Very nice color.

    YanıtlaSil
  10. Ben normalde cok seviyorum bu tarz pantalonları ama bunun rengi, deseni falan olmamış hakkaten. Bir de dediğin gibi çok kötü kombinlemiş. Biraz daha bol transparan veya jean bir gömlek ve geniş şapkayla 70 ler havası yakalanabilirmiş halbuki, çok da güzel olurmuş.

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...