29 Aralık 2011 Perşembe

Adidas Originals’tan Mutlu Yıllar

adidas Originals, eğlenceli bir Facebook uygulaması ile
yeni yıl dileklerine yepyeni bir boyut kazandırıyor.

adidas Originals’tan yılbaşı sezonunu renklendirecek, yepyeni ve sürprizlerle dolu bir Facebook uygulaması geliyor. adidas Originals’ın Facebook sayfasından erişilebilen uygulama ile adidas tutkunları, Snoop Dogg ve Jeremy Scott’ın yer aldığı ve birbirinden renkli görüntülerden oluşan yılbaşı tebriğini sevdikleriyle paylaşabiliyor. Uygulamayı kullananlar, aynı zamanda ‘Hide and Seek’ oyunu ile, görseller içerisine saklanmış adidas ürün ve logolarını bulmaya çalışarak, adidas Originals’ı ne kadar iyi tanıdıklarına dair kendilerini test edebiliyorlar.

adidas Originals bu uygulamayla, marka elçileri, Snoop Dogg ve tasarımcı Jeremy Scott’tan da sürpriz hediyeler kazandırıyor. Bu yıl, arkadaşlarına ve sevdiklerine bir sürpriz yaparak, farklı bir yeni yıl mesajı göndermek isteyenlerin, isme özel olarak hazırladıkları mesajlar arasından,  en orijinal mesajlar seçilecek. Snoop Dogg ve Jeremy Scott tarafından seslendirilecek bu mesajların, yaratıcıları ve alıcıları, yine kendilerinin belirledikleri bir günde adidas Originals’tan gelen tebrik mesajlarını Facebook duvarlarında görebilecekler.

adidas Originals, en orijinal mesajı sevdiklerine ulaştırmaları için herkesi www.adidas.com/originals/getthegift  adresine davet ediyor.

3 yorum:

  1. hmm çok güzel bir uygulamaymış adidası kutlarım..tabii seni de :)

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. adidas'a da reklamlarını da bayılıyorum hediyeleri de bi o kadar enfesmiş :)

    YanıtlaSil
  3. nıce senelereeeeee ask huzur saglık ve mutluluk senınle olsunnn tatlımmmm

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...