16 Ocak 2012 Pazartesi

Altın Küre 2012'den Göze Çarpanlar

Charlize Theron benim beğeniyle izlediğim oyunculardan.Ayaklarını görmezden gelirsek,fiziğini ve duruşunu da beğenirim.Charlize altın küre ödülleri için pudra rengi bir Dior tercih etmiş.Elbisedeki katlı katlı puflara anlam veremediğimi söylemeliyim ama saçındaki vintage Cartier bantı sevdim.

Şu Lanvin elbisenin renklerinin güzelliğine bir bakın.Ama ayakkabılara bakmayın lütfen;)

Emma Stone'nun gözleri smoky eyes makyajla iyice ön plana çıkarılmış,topuz yapılan saçlarıysa gayet yerinde olmuş.

Ne kadar dramatik görünümlü bir elbise değil mi?Kuyrukta başlayan tüyler yerini büyük payetlere onlarda yerini küçük payetlere bırakmış.Bu yeşil Gucci elbise rengiyle de kalbimi çaldı.

Natalie Portman'nın bu pembe Lanvin elbisesinin modelini hiç beğenmedim.Elbisenin yanından çıkarılan kuyruk ne tuhaf durmuş öyle.Zaten kumaşını da hiç sevmedim.Olmamış Natalie'cim.

 Jessica Alba yine melek gibi.Gucci elbisesinin pastel tonunu sevdim.Gecenin şıklarından biri de o olmuş.Takıları Bulgari marka.

Michelle Williams,abartısız ve farklı duran Jason Wu elbisesi,saçındaki vintage Fred Leighton bantı ile pek sempatik geldi bana.

Lea Michele iddaalı bir Marchesa ile karşımızda.Metalik alt kısım güzel olsada üstteki tüyler bana fenalık getirdi.

Bu deniz kızı elbise modellerinden artık çok ama çok sıkılmış biri olarak bu Vera Wang elbiseye hayran hayran baktığımı itiraf etmeliyim.Hem rengi hem de modeliyle harika görünüyor.Sofia Vergara'da gayet güzel taşımış.Tabii bu elbiseyle nasıl yürüdüğünü hala merak ediyorum;)
 
 Mila Kunis takip ettiğim ve beğendiğim isimlerden.Christian Dior elbisesi aslında hiç de kötü değil ama bana çok sıradan geldi.Risksiz evet ama Mila'cığıma uymamış,ben onu renkli bir elbiseyle görmek isterdim.

Nedendir bilmem bu Monique Lhuillier elbiseyi görünce aklıma çamaşır suyuyla rengi beyazlatılmış jeanler geldi=)
Bence Sarah Michelle Gellar minyon tipine uygun kıyefetler giymeye başlasa daha iyi olacak.

Sarah Hyland Dolce&Gabbana dantel bir elbise tercih etmiş.Belindeki siyah kemeri de dantel olmasaymış keşke,hatta o siyah kemeri kullanmasaymış daha iyi olurmuş sanki;)
 
 Jessica Biel Justini kaptı hemen Elie Saab'dan gelinliğe benzer bir elbise giyivermiş=)
 
Angelina Jolie Atelier Versace elbisesiyle nefis kesici görünüyor.Elbisenin duruşu ve Angelina'nın güzelliği insana söyleyecek pek bir şey bırakmıyor.
 

10 yorum:

  1. Yine Angelina diyorum.

    Şahane ve rakipsiz bir görüntüde.

    YanıtlaSil
  2. Michelle Williams ve sofia favorım...

    YanıtlaSil
  3. AJ favorim, Emma, Sofia, Natalie ve Rachel da harikalar bence :)) ozet icin sagol, seyretmemistim iyi oldu bu post :))

    YanıtlaSil
  4. rebel in postunda dediğim gibi angelinanın güzel ama yaka ofsayt kazık gibi hiç beğenmedim
    Lea nın elbisesini çok beğendim ama biri var ki o rebelin postunda yoktu gerçekten harikaymış danteli zaten severim Sarah Hyland mükemmel pudra danteliyle göz kamaştırmış bence:))

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. angelinam benim favorim :) cok begeniyorum kendisini 2. olarak alba yı cok begendim 3. olarakda bielin elie saabı cok hoss :) ahh angelina ahh cok güzelsin :P

    YanıtlaSil
  6. Jessica Alba, Sofia Vergara ve Angelina Jolie favorim. Çok guzel görünüyorlar:)

    YanıtlaSil
  7. mila kunis favorim gene kugu gibi(:

    YanıtlaSil
  8. angelina,charlize enfes yaaa :)

    YanıtlaSil
  9. http://sevimlitatlar.blogspot.com/2012/01/cekilis-vaaaarrr.html

    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. En çok Sofia Vergara ve Jessica Alba'nın elbisesini beğendim, her ikisi de son derece sevkli seçimler ama gönlüm biraz daha Jessica'dan yana sanırım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...