19 Ocak 2012 Perşembe

Yanlış Elbise Seçimi

Bazen çok beğendiğimiz,giymek için can attığımız parçalar üzerimizde tahmin ettiğimiz kadar güzel durmayabiliyor.O yüzden askıda gördüğümüz her parçaya "atlamadan" önce elbisenin kesmini iyice incelemek gerekir.


Shay Mitchell normalde böyle görünün bir kız.

Şimdi yaptığı kötü elbise seçimiyle nasıl görünmüş bakalım;)

Gördüğünüz gibi Shay seçtiği elbiseyle olduğundan çok daha kilolu görünmüş."Neysen o" diye bir şey yok bence kıyafetlerin gücünü hafife almamak gerek.Ne dersiniz?

14 yorum:

  1. hiç yakışmamışşşş dogru:S

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle bazen bir kıyafet sizi kilolu, yaşlı, kalçalı büyük göğüslü gözterebilir...tebrikler güzel paylaşım canım:)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Olduğundan daha yapılı göründüğü kesin. Elbisenin dantelli kısmı çok hoş ama etek kısmı için aynı şeyi diyemeyeceğim. Asıl facia orada :))))

    YanıtlaSil
  4. Hem daha kilolu hem daha yaşlı görünmüş o.O

    YanıtlaSil
  5. Hahahaa bence de neysen o diye birşey yok :D Ben 18 kg. verdiğim ve şuan normal kg.da olduğum halde, bazı kıyafetlerle kendimi kg.lu görüyorum ve giymek istemiyorum . Annem de diyor ki "saçmalama,zayıf olduğun belli zaten,kg.lu falan göstermez" . Tabi ki onu dinlemiyorum çünkü kıyafetlerin hakkaten gücü var :))

    YanıtlaSil
  6. beli 60 olan bir bayan bu tarz kıyafetleri tercih edebilir ama bel biraz kalınlaşınca dahada kotu duruyor bu mıdel. Son elbiseye benzer bir elbise denedım geçenlerde bel oldu bir kütük :) vazgeçtim alamdım tabiki :)

    YanıtlaSil
  7. böööööööööööö kesınlıkleeee kıyafet secımı cok onemlı vezırde eder rezılde:)))

    YanıtlaSil
  8. Kesinlikle katiliyorum. Elbisenin etek kismi cok tombul gostermis. Makyajida cirkin olunca ortaya bu sonuc cikmis :))

    YanıtlaSil
  9. kesinlikle doğruuu,yanlış kıyafet seçimleri insanın hem daha kilolu hem daha yaşlı ve de daha kısa gösterebiliyor

    YanıtlaSil
  10. evet canım haklısın valla o kadar haklısın kii...

    YanıtlaSil
  11. O kadar doğru ki! :) ben de bazı elbiseleri giyince inanamıyorum bu kadar farklı durabilir o yüzden insanın seçtiği parça güzel de olsa kendisinde nasıl durduğu daha önemli, bunun en güzel kanıtı da bu post olmuş tatlım gülümseyerek okudum :)

    YanıtlaSil
  12. Kesinlikle doğru Shay en altta sokaklarda dans eden romanlar gibi olmuş:DKısyaslı paylaşımın için teşekkürler Fallow:)

    YanıtlaSil
  13. nasildi degismis elbiseyle...
    Cok dikkat etmek gerekiyor iste

    sevgiler!

    YanıtlaSil
  14. Çok doğru, vücut tipinizi ve kendinizi tanımanız gerekiyor. Bazen ufacık hatalar bile çok kilolu görünmenizi sağlayabiliyor. Bugün stil hataları ile ilgili bir yazı okudum, pratik bazı öneriler veriyor. İlgilenenler olursa linkini paylaşmak istiyorum:

    http://istanbella.com/moda/still-trend/yapilmamasi-gereken-moda-ve-stil-hatalari/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...