16 Nisan 2012 Pazartesi

Lily Collins'in Maskülen Kombini

Lily Collins diyince aklıma hemen kalın kaşlar geliyor.Tamam doğal görünümlü kaşlar da bir ara trendler arasındaydı ama bu kadar kalını da fazlasıyla dikkati kaşlara çekiyor ve başka bir şeye bakmaya fırsat vermiyor.

Bizim kıyafetlere odaklanmaya ihtiyacımız olduğu için,bir anlığına gözümüzü Lily'nin kaşlarından alalım (biliyorum..biliyorum çok zor).Fırfırlı gömleğinin üstüne giydiği blazerı ve siyah pantolonuyla maskülen bir hava yakalayan Lily,kırmızı ruj ve çantasıyla kombini renklendirmiş.

Yüzük parmağına diğerlerinden farklı renk oje sürmek çok moda.Lily'de bu modaya uymuş ve parıltılı ojeleri tercih etmiş.Ben de bu trendi bol bol tırnaklarıma uyguluyorum.Siz de seviyor musunuz?

7 yorum:

  1. Fırfırlı gömleğine bayıldım. ama kaşlardan odaklanamadım :))

    YanıtlaSil
  2. çok şık görünüyor:)

    YanıtlaSil
  3. şu maskülen havayı bir ben sevemedim sanırım :( istesem de uygulayamıyorum,adı üstünde,kendimi erkek gibi hissedip mutlaka makyajı yoğun yapıyorum,aksesuar kullanıyorum,yine dönüyorum feminen havaya =D
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. I love her clutch!:) Kisses!:)

    YanıtlaSil
  5. Sanırım tek sevmediğim detay fırfırlı gömlek oldu. Onun dışında herşey çok güzel çok yakışmış :)

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. cok maskulen olmamis mi? clutch i guzelmis ama:)

    YanıtlaSil
  7. gerçekten de kaşlarından insan gözünü alamıyor,doğallık da bir yere kadar :)Ben maskülen giyimi beğeniyorum ama yüksek bel pantolonu ona pek yakıştıramadım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...