14 Ocak 2013 Pazartesi

Altın Küre 2013 Saç Ve Makyaj

Gecede giyilen elbiseler kadar,yapılan saç ve makyajlar da merak unsuru değil mi?Genelde saçımızı ve makyajımızı nasıl yapacağımıza elbisemizin modeline göre karar veririz.Bu karar da genelde son ana kaldığı içinde panikleyebiliriz.Hangi elbiseyle,hangi saç modeli gidermiş ünlülerden öğrenelim.Evet herkes toplaştıysa incelemeye başlayabiliriz.

 Baştan söyleyeyim,yüze badana yapılmış gibi makyajlar bekliyorsanız çok yanılıyorsunuz.Bu yıl bir çok ünlünün yüzünde makyaj yok denecek kadar az.Amanda Seyfried de dalgalı saçları ve doğal makyajıyla son derece güzel görünüyor.

Bir diğer sarışın güzel Kate Hudson da,doğal bir saç ve makyaj tercih edenlerden olmuş.

Tina Fey'e gözlerin ön plana çıkarıldığı bir makyaj yapılmış.Omzuna düşen dalgalı saçları da doğallık dalgasına uyum sağlamış.

 Megan Fox
Kırmızı halıdaki ünlülerin hepsi sanki anlaşmış gibi değil mi?Herkesin saçı dalgalı,makyajı hafif ve doğallıktan ölecek.

Saçını açık bırakmayan azınlıktan biri olmuş Sienna Miller.Islak görünümlü saçlarından çok ışıldayan gözlerine takıldım.Annelik yakışmış.

Zooey Deschanel'in toplanan saçlarına tabii ki dalgalar verilmiş.Diğerlerinden ne farkı var değil mi ama?Makyajı da Altın Küre saç ve makyaj modasına son derece uyumlu,yudum kadar hafif.

2 yorum:

  1. :) bencede doğallıklarından ölecekler :D
    ama Kate Hudson un elbisesisin işçiliğine bayıldım mcQueen sanırım

    YanıtlaSil
  2. sarışınların saç stillerine bayıldım ben :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...