10 Mayıs 2013 Cuma

Debenhams Yenilendi



Çarşamba günü Cevahir Avm'de bulunan Debenhams mağazasına ne değişikler yapılmış,hangi yeni markalar gelmiş görmeye gittik.

Kozmetik tutkunları için burası gerçekten bir hazine.Orogold, Elemis, Valmont, Make-up Forever, Mancera Paris, Montale Paris, Marni, Tom Ford Private Blend, Michael Kors ve Balenciaga gibi yeni markalar yer alıyor.



En çok merak konusu olan ve denemek için sabırsızlanacağınızı düşündüğüm Orogold'dan biraz bahsetmek istiyorum.

Orogold ürünlerinin içeriğinde 24 karat altın bulunuyor. "Peki altının cilde ne yararı var?" diye merak edenler için söyleyelim.Altının antioksidan özelliği, derinin keratin seviyesine nufüz etmesi, temas ettiği bölgede kan dolaşımını huzlandırması ve hücre yenilenme sürecini arttırması gibi bir çok özelliği var.

Ürün yelpazelerinde peeling jel, yüz serumu, yüz temizlik jeli, kolajen yenileyici krem, Kolajen ve yosun maskesi, göz çevresi yoğun bakım kremi gibi daha birçok ürün var.

Erkekler de düşünülmüş ve onlar içinde yine 24 karat altın içeren nemlendirici, temizleyici, yüz serumu ve traş sonrası kremi mevcut.


Debenhams'in bünyesine katılan bir diğer marka da Make Up Forever olmuş.Makyaj adına her ürün burada var.Özel günlerde takılacak takma kirpiklerde çok eğlenceli görünüyordu.

Make Up Forever kaş boyasını deneme şansım oldu. Fırçayla uygulanan ürün ile kaşlarımın seyrek yerleri doldurularak daha şekilli bir görünüme kavuşturuldu.


 Debenhams de sadece kozmetik markaları yok.Giyim üzerine de birçok farklı seçenek mevcut.Önümüzdeki sıcak günleri de düşünürsek elbise ve bikini seçeneklerini debenhams mağazalarında gözden geçirebilirsiniz.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...