9 Haziran 2014 Pazartesi

Rowenta Respectissim 7/7

Rowenta'nın yeni saç şekillendirme ürünleri  Respectissim 7/7 ve Respectissim liss & curl'ün tanıtım lansmanı için La mancha da harika bir etkinliğe davetliydik.

Saçlarım ince telli ve hassas olduğu için çabuk kırılıyor. Bu yüzden saç şekillendirme ürünlerini her gün kullanmak saçlarımın durumunu gün geçtikçe kötüye götürüyordu. Rowenta Respectissim 7/7 saç düzleştirici ile haftanın 7 günü saçlarınızın canlılığını yitirmeden istediğiniz gibi şekil verebilirsiniz. Saçlarımı düz sevdiğim ve genellikle düz kullandığım için bir saç düzleştiricisinden beklediğim ilk performans saçıma zarar vermemesiydi, bu ürünü her gün rahatlıkla kullanabileceğim.

Etkinlikte 7 gün 7 saç şeklinden yola çıkarak bir model seçmemiz istendi. Ben "salı günü modelini" seçtim. Önce rowenta respectissim ürünleri ile saçlarımız yapıldı. Makyajımız da tamamlanınca çekime geçtik. Benim saç modelim Salı gününe geldiği için elimde kupamla "ofis pozu" verdim. Gerçekten çok eğlenceli ve harika bir etkinlikti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

4 yorum:

  1. çok beğendim canım harika olmuş

    YanıtlaSil
  2. çok eğlenceli bir etkinlikti, saç ve makyaj sonrası çekilen fotoğrafında harika oldu <3

    YanıtlaSil
  3. merhaba canım etkinlik sonrası saçın ve makyajın gerçekten hoş olmuş. muhakkak beklerim www.beauthingsforme.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...