15 Ekim 2014 Çarşamba

GUSTO ile MBFWI 2. GÜN

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul  2. gün için tercihim, modası hiç bir zaman geçmeyecek olan siyah kalem etek, bebe yaka taşlı bluz ve bu sezonun trend parçalarından biri olan siyah yelek oldu. Üç parça da GUSTO'nun yeni sezon ürünlerinden olduğu için mağazalarda rahatlıkla bulabilirsiniz.

GUSTO yelek belden iyi oturduğu için üstünüzde gerçekten hoş duruyor ve üzerindeki altın renkli kemeri ile siyah ve altın renginin uyumunu ve ihtişamını bizlerin beğenisine sunuyor. Bu yeleğin bir de mavi rengi mevcut. O da siyah kadar asil duruyor;) Bebe yaka bluzleri her zaman çok tatlı bulmuşumdur. Giyene ayrı bir masumiyet ve şıklık kattığını düşünüyorum. Bu bluzun ise dikkat çeken yanı altın renkli yakası ve yakadaki şık taşları. Siyah kalem etek ise bir klasik, her zaman ve her yere giyebileceğiniz nadir parçalardan. Gusto' da bu sezon bir çok rengi de mevcut. Gitmişken mutlaka deneyin;) 

 Ürünleri fotoğrafların altındaki linklerden inceleyebilirsiniz. Moda haftası boyunca daha fazla Gusto ürünleri ile oluşturulmuş kombinlere bakmak isterseniz Rebel Takipte 'nin sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


GUSTO Bluz //  GUSTO Yelek // GUSTO Etek // FOREVER NEW Çanta // BERSHKA Ayakkabı //

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...