25 Kasım 2015 Çarşamba

Denedim: Braun Face Yüz Epilatörü Ve Yüz Temizleme Cihazı


Sağlıklı ışıl ışıl bir cilt hepimizin hayali, bu yüzden Braun yüz epilatörü ve yüz temizleme cihazını çok merak ediyordum. Denedim ve sizlerle de paylaşmak istedim.

Öncelikle ben yüzümüzü su, sabun ya da makyaj temizleme sularıyla temizleyebildiğimi düşünürdüm. Braun yüz temizleme cihazını kullanınca ne kadar yanıldığımı anladım. Aslında benim yaptığım sadece yüzeysel bir temizlemeymiş. Cilt temizliği gerçekten çok önemli. Cildimize yapışan toz, kir ve bir de kozmetik ürünleri iyi temizlemezse zarar veriyor. Bu yüzden yüzümüzü iyice temizlediğimizden emin olmalıyız. 

Braun face yüz epilatörü ve yüz temizleme cihazının kutusunda hem epilatör başlığı hem de yüz temizleme başlığı yer alıyor. Ekstra hassas fırça, peeling fırçası ve makyaj süngeri seçeneklerinden kendinize uygun olanı kullanabilirsiniz. Ürün pil ile çalşıyor. Kullanımı çok kolay. Ben yüz temizleyici başlığı kullanmadan önce hem yüzümü hem de fırçayı ıslattım. Kuru cilde kullanmamak gerekiyor, tahriş edebilir. Sabun, temizleyici jel ya da su ile kullanabilirsiniz. Temizleyiciyi yüzüme yaydıktan sonra fırçayı dairesel hareketlerle göz çevremden uzak tutarak yaklaşık bir dakika gezdirdim. Ve makyajımı temizlemiş olmama rağmen (ya da temizlediğimi sanmıştım) suya karışan renkden aslında tam olarak temizleyemediğimi anladım. Temizleme işlemini bitirdikten sonra yüzümü ve fırçayı su ile yıkadım. Benim cildim kuru olduğu için iyice nemlendirdim. 

Kirden, siyah noktalardan, sivilcelerden temizlenmiş cildinize makyaj yapmak da oldukça keyifli. Ben beyaz başlık ile cildimi temizledim ama hassas bir cilde sahipseniz pembe başlığı kullanın. Daha sonra Braun Makyaj süngeri ile fondoten sürmeyi denedim ve pürüzsüz bir görünüm elde ettim. Fondoteni iyi ve eşit bir şekilde yüze dağıtıyor. Kalın yapıdaki fondotenlerinizi bu süngerle kullamayı deneyebilirsiniz.


Yüz epilatörünü, kaşlarınızın arasındaki, üstündeki. çene ve dudak bölgesindeki tüyleri almak için kullanabilrsiniz. Gerçekten en ince tüyleri bile çok güzel alıyor. Tertemiz bir görüntü oluşturuyor. Bu işlem için kuaföre gitmeye de gerek kalmıyor. İp gibi tüyleri kırmıyor, kökünden alıyor. İki hız seçeneği var ben düşük hızda kullandım. 

Sonuç olarak ben Braun yüz epilatörü ve yüz temizleme cihazını beğendim. Her kadının ihtiyacı olan bir ürün. Hem cildimi derinlemesine temizliyor hem de beni kuaför masrafı ve zaman kaybından kurtarıyor;)

 Not:  https://www.everydayme.com.tr/etiket/braun adresinden numune gönderimi ve hediyeli kampanyalara katılabilir, sürpriz ödül ve ürünleri kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...