23 Nisan 2016 Cumartesi

Avene Güneş Kremi

Atmosferimizdeki Ozon tabakası her geçen gün daha fazla korozyona uğramakta ve bu durum karşısında insanlar güneşin zararlı ışınları olan UV-A ve UV-B’ye daha maruz kalma oranı her sene daha da artmaktadır. UV-B olarak adlandırdığımız zararlı ışınlar, sadece cildin üst yüzeyine nüfus etse de etki güçleri fazla olduğundan bu ışınlara maruz kalanlarda cilt kanserine neden olabilmektedir. UV-A ışınları ise daha çok cildin alt yüzeyleri tarafından emilim gösterirler ve bronzlaşma olarak adlandırdığımız duruma neden olurlar. UV-A ışınlarının bronzlaşmaya neden olması sizi yanıltmasın. Bu ışınlar da en az UV-B ışınları kadar cildimize zararlı. 

Peki, bu zararlı ışınlar karşısında tüm yazı evde oturarak mı geçireceğiz? Hayır. Bu durumda kurtarıcı meleklerimiz ‘’güneş kremleri’’ sahneye çıkıyor. Fakat unutmamak gerekir ki her güneş kremi de kendisinden beklenilen ya da firmaların vaat ettikleri performansları sergilemiyor. Ta ki Avene güneş kremleriyle tanışana kadar. 

Çok yüksek koruyucu özelliğine sahip olan Avene Emulsion SPF 50+ güneşe özel duyarlılığı ya da güneş yanığı olan cilt tipleri ile aşırı açık ten rengine sahip bireylere özel üretilmiş bir güneş koruyucu kremidir. Krem,  özel aktif bileşenlerin birleşimi kullanılarak geniş spektruma sahip bir UV ışını koruması sağlamaktadır. 

 Avene termal kaynak suyunda bolca bulunan E vitaminine sahip olan krem hassas ciltlerin yanı sıra tüm cilt tipleri için tahriş ediciliği düşük ve cildi yatıştırıcı özelliktedir. Kremin içine eklenen en yeni etken maddesi olan Gliseril Laurat ile Avene Emulsion SPF 50+ cildi güneş ışınlarından korurken bir yandan da ciltteki fazla yağı düzenlemeye yardımcı olur ve cilde matlık kazandırır. Ayrıca suya dayanaklı olarak üretilen krem yağ, parafen, alkol ve silikon içermemektedir. Piyasa da bulunan birçok güneş kreminin aksine Avene güneş kremi hafif ve hoş bir kokuya sahiptir. Avene Emulsion SPF 50+ cilt üzerine sürüldüğünde deri hücreleri tarafından anında emilerek ardında beyaz bir krem tabakası bırakmaz. 

Avene güneş kremi yaza özel %45 indirim ile Turuncu Kasa’da sizleri bekliyor. Üstelik Türkiye’nin her yerine kargo ücreti 3,95 TL sabit fiyatıyla!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...