8 Haziran 2011 Çarşamba

Süslü Saçlar

Kıyafetlerimize gösterdiğimiz özeni saçlarımızda fazlasıyla hak ediyor.Bazen sadece tarayıp çıkasımız gelse de saç aksesuarlarını daha fazla kullanmanın vakti geldi.


Özellikle hippi havası veren saç bantları bir kaç sezondur çok gözde.Uzun saçlarına çok yakışacak,kısa saçlarınızı daha da sevimli göstercek;)Bakalım ünlülerimizin saçlarında nasıl durmuş;)







Hippi havasını sevmediyseniz saçlarınızı ufak tefek tokalar ya da farklı aksesuarlarla süsleyebilirsiniz.Nasıl mı?Mesela saçlarınıza küçük bir kelebek kondurabilrsiniz;)




Saçlarda farklılık yaratmak sizin elinizde umarım bunlar size ilham verebilir.Aksesuarları baş tacı edin;)

5 yorum:

  1. kelebekler saçda çok şeker duruyor,h&m de hippi havasında bir çok çeşit saç bandı var ama bana yakışmıyor,bence açık tonlu saçlarda daha hoş duruyor saç bandı.benim için en iyisi kelebek gibi aksesuarla saçımı süslemek :)

    YanıtlaSil
  2. hepsi birbirinden cici tatlım:)

    YanıtlaSil
  3. sondaki kelebeği çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  4. Tatlım bu saç aksesuarlarına bayılıyorum, seçtiğin resimlerin hepsi birbirinden güzel, açık renk saçlara taşlı bantlar muhteşem olmuş. Daha koyu saçlara da kelebekler çok yakışmış, ben de taşlı bir bant aldım ama cesaret edebilirsem takacağım inşallah :)) yine çok ilham verici bir post! öpüyorum kocaman güzelim :)


    http://betwinus.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...