7 Şubat 2012 Salı

Adidas İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu

 adidas İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu, sezon boyunca spora ve modaya yön verecek
birbirinden farklı tarz ve beğenilere hitap eden ürünleri kapsıyor. Dünyanın en hızlı ve
akıllı kramponu miCoach uyumlu adizero f50, ilk çıplak ayak antrenman ayakkabısı
adiPure Trainer, tüm özellikleriyle basket sahasının starı olan adiZERO Rose 2.5
koleksiyonda dikkat çeken sportif ürünler arasında yer alıyor.
Ayrıca, adidas by Stella McCartney, adidas Originals by David Beckham,
adidas Originals by Jeremy Scott gibi çok özel koleksiyon serileri ile stil sahibi gençlere hitap eden yenilikçi marka adidas NEO da sezonda adidas mağazalarını renklendirecek koleksiyonlar arasında yer alıyor. 

Dünyanın en hızlı ve akıllı kramponu: miCoach uyumlu adizero f50
miCoach uyumlu adizero f50, hızın futbolda hiç olmadığı kadar büyük önem kazandığı günümüzde,  bu ihtiyaca en iyi şekilde cevap vermek üzere tasarlandı. Çığır açan akıllı teknolojisi sayesinde her saniyeyapılan hareketleri kaydediyor. Çim sahada ve antrenman sırasında her türlü hareketi tespit edip, kayda alıyor. Kullanımı çok kolay; sporcunun, ayakkabı içerisinde özellikle bunun için ayrılan yuvaya yeni Speedpod’u yerleştirmesi ve aktif hale getirmesi tüm bunları yapmak için yeterli. Antrenman bitiminde kablosuz olarak sistemi destekleyen telefon ya da PC/dizüstü bilgisayara bilgiler hızlı ve basit bir şekilde aktarılıyor. 5 saniyede bir hareket analizi kaydı alarak, grafiklerle ihtiyaç duyulan analizleri gösteriyor. Bilgi aktarımı yapmaksızın 8 saate kadar tüm hareketleri kaydetme özelliğine sahip.

Basketbolseverlere adizero Rose 2.5 ve adiPower Howard
adidas’ın 2011’de En Değerli Basketbol Oyuncusu(MVP) seçilen Derrick Rose’a özel geliştirdiği seri adizero Rose’un yeni versiyonu adizero Rose 2.5 Dominate Synthetic, yenilikçi tasarımı ve özellikleri ile basketbolseverlerle buluşuyor. Eşsiz adidas teknolojileri ile donatılan yeni model, her şeyiyle yıldızlara layık bir ayakkabı olduğunu kanıtlıyor. adidas’ın ünlü basketbolcu Dwight Howard’a özel geliştirdiği adiPower Howard serisinde ise yeni t-shirt, şort ve ayakkabılar yer alıyor. 

adidas Men’s Training İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu daha hızlı, daha serin, daha güçlü ve daha doğal  
Erkeklere özel antrenman serilerinden oluşan adidas Men’s Training İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu, adizero ile bu sezon her zamankinden daha hızlı, Clima365 ile daha serin, Techfit ile daha güçlü ve adiPure ile daha doğal ürünler sunuyor.

adidas Clima365 İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu ile 365 gün kuruluk ve konfor sizinle  
adidas’ın ClimaCool®, ClimaLite®, Climawarm™ ve Climaproof® teknolojileri ile sporcu için ideal olan vücut ısısını sadece bir gün için değil, 365 gün boyunca korumak üzere geliştirdiği Clima365 Koleksiyonu, spor yaparken de kuru ve serin kalınmasını sağlayan teknolojik özelliklere sahip kumaşlara adidas şıklığı katılarak tasarlanan ürünler içeriyor. Klasik sportif çizgiler, net üç bant detaylı ve çok yönlü kullanıma uygun parçalar, seride öne çıkan ayrıntılar arasında yer alıyor.

adidas TECHFIT, saha içinde de saha dışında da gücünüze güç katıyor
Dünyaca ünlü futbol yıldızı Nani’nin de tercihi olan adidas TECHFIT, Men’s Training İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu’nun gözdesi olarak öne çıkıyor. Antrenmanlarda, daha da önemlisi oyun esnasında oyuncuyu güçlendirerek, hazırlık ve karşılaşmalardan dinlenme süresine kadar her aşamada destekliyor.

Siz farkında olmadan tüm kaslarınızı çalıştıran ilk çıplak ayak antrenman ayakkabısı
adidas’ın sahip olduğunuzu hiç bilmediğiniz kaslarınızı bile çalıştırmak ve güçlendirmek için tasarladığı adiPure Trainer, ilk çıplak ayak görünümlü antrenman ayakkabısı. Vücudun doğal işleyişine uyum sağlayarak yalın ve doğal hareket imkanı sunan adidas adiPure Trainer, kasları harekete geçirerek güçlendiriyor, denge sağlıyor ve yeteneği geliştiriyor.

adidas Women’s Training 2012 Koleksiyonu konfor ve şıklık  isteyen kadınlar için çok ideal
adilibria, Lumina, Cool Culture ve Clima Serileri ile öne çıkan adidas Women’s Training İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu, 17-25 yaş ve üzeri kadınların antrenman ihtiyaçlarına hitap eden, son derece konforlu ve aynı zamanda şık sportif ürünlerden oluşuyor.

Fitness tutkunlarına adidas adilibria yakışır
Women’s Training İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu içinde yer alan adidas adilibria, modayı yakından izleyen kadınlara hitap ediyor. Özellikle fitness trendlerini takip eden ve grup aktivitelerine katılan, maksimum hareket özgürlüğü isteyen kadınların ilk tercihi oluyor. Seride yer alan ürünler, teknolojik özellikleri, güçlü renk ve grafik desenleri ile öne çıkarak, feminen ve şık tasarımlı atletik bir stil sunuyor. 



Yoga, pilates ve jimnastik yaparken konfor arayanlara adidas Lumina Koleksiyonu
adidas’ın yoga, pilates ve jimnastik sporu ile ilgilenenler için geliştirdiği adidas Women’s Training İlkbahar/Yaz 2012 Lumina Koleksiyonu’nda vücudu saran, yumuşacık ve dökümlü, yüksek kaliteli kumaşlardan üretilen tekstil ürünlerinden çanta ve ayakkabılara kadar pek çok seçenek bulmak mümkün. Seride yer alan tekstil ürünleri, dikişsiz oluşları, yumuşak geçişleri ve grafik desenleri ile spor yaparken feminen görünmeyi sağlıyor ve sade bir şıklık sunuyor.      

adidas Cool Culture, şehirli ve dinamik bir seri
adidas İlkbahar/Yaz 2012 Cool Culture Serisi, şehir hayatını seven, dinamik bir hayat süren, kıyafetlerine ve nasıl göründüğüne önem veren, genç kadınlara hitap ediyor. Performans teknolojileri ve sokak stilinin bir arada kullanıldığı ürünlerde, farklı logo uygulamaları, grafik desenler, pamuklu kumaşlar, fonksiyonellik ve stil öne çıkıyor.

adidas by Stella McCartney Koleksiyonu’nda moda ve üstün performans bir arada
Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney’nin tasarladığı adidas by Stella McCartney Koleksiyonu, 2012 İlkbahar/Yaz sezonuna, son derece sade, modern ve konforlu bir ürün yelpazesi ile giriyor. Yeni koleksiyonda, koşu, yoga, yüzme, tenis ve temel sporlar için birbirinden şık ve üstün performans sunan ürünler bulmak mümkün. 

Sokak modasının en orijinal markasından yine orijinal bir İlkbahar/Yaz Koleksiyonu
Sokak modasının ikonik spor giyim markası adidas Originals, “özgünlük, yaratıcılık ve bireysellik”ten ilham alan ve orijinalliği sembolize eden Trefoil logosunun 40. yaşını kutluyor. Trefoil’in 40. yılı dolayısıyla kadın, erkek pek çok adidas Originals ürününde logonun özel uygulamalarını bulmak mümkün. Ayrıca, yeni ve çağdaş Glam Rock, kampüs günlerini anımsatan Collegiate, günlük kullanıma uygun sportif ürünlerden oluşan Core Sport ve orijinal bir klasik haline gelen adicolor koleksiyonları da adidas Originals İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu’nda sezon trendleri olarak öne çıkıyor.

David Beckham ve Jeremy Scott imzalı koleksiyonlar yine çok ayrıcalıklı
Markanın vazgeçilmezleri arasında yer alan adidas Originals by David Beckham Koleksiyonu, zevkle tasarlanmış sade görünümlü ve Beckham’ın kişiliğini yansıtan zengin bir ürün grubu sunuyor. adidas Originals by Jeremy Scott Koleksiyonu ise, bu sezon Amerikan pop kültürü ve urban jungle konseptlerinden esinleniyor. Ürünlerde, yıldız ve şeritler, jukebox, gitar ve müzik, Vahşi Batı Tarzı, hayvan baskıları ve özellikle ayakkabılarda goril kullanımı dikkat çekiyor.   



adidas Originals İlkbahar/Yaz 2012 Blue Koleksiyonu sokak modasına şıklık katıyor.
Dört sezondur sokak modasına ve jean dünyasına farklı bir yön veren adidas Originals Blue Koleksiyonu, yeni sezonda da trendleri takip eden modaseverlere hitap ediyor. Koleksiyon, günlük giyimde şıklığı tamamlayan orijinal denimlerden, kampüs günlerini geri getiren ceketlere ve yenilikçi topuk tasarımı ile öne çıkan renkli ayakkabılara kadar pek çok ürün sunuyor.





adidas NEO ile genç, rengarenk ve eğlenceli bir sezona hazır olun
adidas’ın modayı takip eden, günlük yaşamda spor giyim tarzını seven, dinamik gençlere hitap eden yenilikçi markası NEO, İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu ile yine rengarenk, aktif, eğlenceli ve ilgi çekici ürünler sunuyor. Koleksiyonda genç kızlar için; feminen kesim ve renkler, jean ve taytlar, elbise ve etekler ile t-shirt ve gömlekler, erkekler için ise;, David Beckham’ın tarzından ilham alan jean, gömlek ve t-shirt tasarımları öne çıkıyor. adidas NEO İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu’ndaki kadın ve erkek ayakkabıları da tıpkı tekstil ürünleri gibi çok renkli. Ayrıca, aksesuar ve çantalar da tüm bu şıklığı tamamlıyor.

1 yorum:

  1. aaaayyy harika bunlarrr giyip giyip spor yapasım geldii :)jeremy scottlar zaten sanat eseri:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...