20 Şubat 2012 Pazartesi

Dekolte Dozu

Derler ya dekolte sadece bir yerde olmalı,öle her yerden açılmaz diye.Aslında bence bunun söylenmesinin tek nedeni çok açınca basit bir görüntü oluşması değil.Kadının bu kadar dekolteye hakim olmasının ne kadar zor olduğu da akla gelmeli.Mesela Rihanna bu elbiseyle otururken göğüs dekoltesine mi yoksa bacak dekoltesine mi hakim olacak?Hem hangisi olursa olsun elbisenin orasını burasını çekiştirmek hiç güzel bir görüntü oluşturmaz.

Elbisenin rengine diyecek bir şeyim yok ve Rihanna o gece bu elbisenin hakkını vermişse ona da bravo demek gerekir değil mi?;)

12 yorum:

  1. Bu kadın ne kadar zayıfladı şok içindeyim ya ama elbise gerçekten çoook yakışmış!

    YanıtlaSil
  2. Rengi çok hoş. Kadın zaten güzel poz vermeyi de iyi beceriyor fakat bence elbise elbiseden çok gecelik gibi. Çok basit görünmüş.

    YanıtlaSil
  3. Bence elbisenin rengi ve Rihanna harika ama ondan başka biri giyebilirmiydi, böyle durumuydu bilmiyorum:) Biraz daha kısa olsa bihter Ziyagil geceliği yani:)

    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. ben de tek bir yerde dekolte den yanayım =) dediğim gibi basit görünmüş şu rihannayı biri silkelesin de kendine gelsin =)

    YanıtlaSil
  5. ne kadar zayıflasa da kalın bacak erkeksi bence bu örnekteki gibi. bu kadın zaten dekoltesine hakim olmak derdinde değil gibi, bol frikik bol foto bol marka isim etiket fiyatını artıyor napsın :) Begüm e katılıyorum bir an gecelik sandım :)

    YanıtlaSil
  6. haklısın ama işte dünya starı olunca ne kadar çok senden bsahsedilirse o kadar iyi..rihanna da iyi malzeme vermiş:)

    YanıtlaSil
  7. rihannanın bir göğsü öbüründen aşağıda mı? aman tanrım nelere dkkat ediyorum:D

    YanıtlaSil
  8. valla bence çok güzel olmuş yani elbise :)

    YanıtlaSil
  9. Dekolteye karşı değilim ama taşıyan da yakışması ve estetik durması önemli bence...

    YanıtlaSil
  10. Harika benim bu a cok benzer siyah geceligim var birde kirmizi:)) hah

    YanıtlaSil
  11. Göğüs bölümü askıların boyu ile biraz daha yukarı doğru alınsaydı daha hoş bir görüntü ortaya çıkabilirdi ama zaten saten kumaşı taşımak zor bir de bu gecelik modelini seçince pek olmamış bence :)

    YanıtlaSil
  12. Beautiful blog!!!
    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...