27 Şubat 2012 Pazartesi

Oscar Kırmızı Halı 2011 Vs 2012

Uykuya yenik düşerek Oscar Ödül Törenini izleyemedim,tekrarlara kaldım.Sabah ilk iş neler giyilmiş incelemeye başladım.Açıkcası ne bekliyordum bilmiyorum ama o gece giyilen çoğu elbisenden daha güzel bir şeyler beklediğim kesin.

Bugün nerdeyse her blogda törende neler giyilmiş göreceksiniz biliyorum ama biz beraber geçen yıl ve bu yıl giyilenleri birlikte inceleyeceğiz.Hazırsanız başlayalım;)

Maria Menounos geçen yıl Johanna Johnson siyah bir elbise tercih etmişti.Bu yıl renkli bir tercih yaparak,şu sıralar en gözde renklerden yeşil bir Maria Lucia Hohan giymiş.Kırmızı halıya renkli elbiseler daha çok yakışıyor bence,Maria'yı da siyahtan kurtulduğu için tebrik ediyorum.

Gwyneth Paltrow geçen yıl giydiği metalik Calvin Klein elbisesiyle şıklar arasına girmeyi başarmıştı.Kırmızı halıda siyahtan pek hoşlanmadığım gibi beyaz renk de pek sarmaz beni.Ama bu Tom Ford elbise o kadar asil ve düzgün duruyor ki söyleyecek çok da bir şey bırakmıyor.

 Giuliana Rancic'in bu yıl giydiği Tony Ward elbise geçen yıl giydiği elbiseyi döver.Elbisenin omuzlara kadar uzanan yan şeritleri çok güzel,bayıldım.

Natalie Portman geçen yıl hamile olarak bütün sevimliliğiyle kırmızı halıda poz verip,Oscar heykelciğini de kapmıştı.Bu yıl ise kırmızı Christian Dior elbisesiyle karşımızda.Artık karnı burnunda değil ama sevimliliğinden birşey kaybetmemiş değil mi?;)
Michelle Williams da artık renklenme vakti geldi diyenlerden.Geçen yıl giydiği Chanel elbise sıkıcı değil mi?Bu yıl ki peplum trendinden daha önce ki post da bahsetmiştim.Michelle daha önce katıldığı davetlerde de peplum giymişti.Oscar'a da peplumlu kırmızı bir Louis Vuitton ile katılmış.

Emma Stone 2011 de Vanity Fair after partysine asimetrik Chanel bir elbise ile gitmişti.Bu yıl kırmızı halıda giydiği kırmızı Giambattista Valli elbisesinin boynu ve oradaki kocaman fiyonku beni taaa buradan boğdu açıkcası.

8 yorum:

  1. Süper post olmuş canım ben de en çok Gwyneth Paltrow kıyafetini merak ediyordum geçen yılki çok şık tı bu sene ki kıyafetinide çok beğendim sade ve şık. Natalie Portman hamileyken daha şıktı ben ce bu kıyafetini beğenmedim onun haricinde Michelle Williams kıyafetine bayıldım hem rengine hem modeline çok yakışmış kendisine.

    Sevgilerle canım:))

    YanıtlaSil
  2. Dun gece uyumadim izledim kirmizi haliyi.kesinlikle Gwyneth Paltrow cok sik ve cok asildi.postun devami gelicek diye umut ediyorum cunku cok sik bayanlar vardi :)
    Opuyorum

    YanıtlaSil
  3. boyle karsilastirarak yayinlamak iyi fikirmis, guzel olmus tebrikler :)

    YanıtlaSil
  4. Gwyenth benim favorim:) Sade ve SIK

    www.whiteperla.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. valla bir tek sen böyle yayınlamışsın harika fikir olmş,tebrikler canım...

    YanıtlaSil
  6. 2011-2012 super olmus ama bennn kırmızı elbısede cok fena nefseesszzz kaldım :)))

    YanıtlaSil
  7. Favorim Gwyneth kesinlikle! Emma Stone da geçen seneden bu yana çağ atlamış:) Kesinlikle bu yıl çok daha şık:)

    YanıtlaSil
  8. ilk fotoğraftaki mint yeşili elbise gerçekten çok güzel :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...