9 Şubat 2012 Perşembe

Wrangler 2012 İlkbahar / Yaz Lansmanı

Ifw birinci günü defile arasında The house Cafe'de yapılan Wrangler 2012 İlkbahar / Yaz koleksiyon lansmanını incelemeye gittik.Koleksiyonda jeanler,renkli tshirtler,kareli gömlekler gibi yazın vazgeçilmezleri yer alıyor.

Wrangler, 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda “Get Your Edge Back” ile denim üreticisi olarak tarihini ve modern yaklaşımını kutluyor, bu sezonu ikonların sezonu olarak belirliyor.
2012 sezonunda selvedge erkekler için 3 farklı kesimde sunuluyor. Yeni bir model olan Evan, dar kesim Spencer ve anti-fit Ben bu sezonun öne çıkan efsane selvedge jean’leri oluyor. Selvedge kendini, dış dikişlerin hemen altında yer alan ve özel olarak dokunan selvedge çizgilerinde gösteriyor ve denim’in izleri olarak koleksiyonun belirleyici unsuru oluyor. Bu dokumaların yapıldığı tarihi makineler, el dokumalarının yerini alıyor ve daha karakterli jean’ler ortaya koyuyor. Wrangler’ın, selvedge için çok uygun koşullarda sunulan selvedge jean’leri, denim’i tutkudan da öteye taşıyarak otantik jean’leri herkesin giyebileceği bir konuma yerleştiriyor.

Kadınlar için 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, moda ikonlarının gözdesi olan flare paçanın sezonu oluyor. Wrangler, 4 farklı çan kesimli jean sunuyor. Wrangler, 4 farklı çan kesimli jean sunuyor. Normal kesim Cary, trompet-flare paça Bryn, bol kesim Bethany ve düşük bel Laney. Get Your Edge Back teması, cep ağızlarında, manşetlerde ve dikişlerdeki çizgilerle ortaya çıkıyor. Jean’lerle kombinlenebilen çizgili üstler ve gömlek ceplerinde selvedge çizgilerin koleksiyona hakim olduğu görülüyor. Aksesuarlar, indigo çantalar ve denim-deri karışımı kemer ve cüzdanlar üzerinde de selvedge çizgi detayları görülüyor.















2 yorum:

  1. Kedili tişörtün ne kadar sevimli. Yine bloggerlar bir araya gelmişsiniz biz yokuz :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...