21 Eylül 2012 Cuma

Peluş Oyuncaklara Sarılma Zamanı

 
İnsanın küçüklüğünden beri en sevdiği eylemlerden biri de sarılmaktır. Sıcacık ve kocaman bir kucak almak için annemize sarılırız, sevgimizi paylaşmak için arkadaşımıza sarılırız ya da gece yatarken yanımızda masumca duran peluş oyuncak sırdaşımıza sarılırız. Yumuşacık dokusu, pofuduk görüntüleri ile hemen kalbimizi çalan bu peluş oyuncaklar, sevginin belki de en masum tanımlarından biridir.


 Son zamanlarda ünlü oyun karakterlerinden Angry Birds karakterleri ile tanıştınız mı? Bir telefon oyunu olarak tasarlanan Angry Birds, son zamanların belki de en popüler karakterlerinden biri. Oyunun hikayesi şöyle başlamaktadır… Korkunç ve kötü domuzlar, birçok kuşun yumurtasını çalmışlardır. Bunun üzerine kuşlar, domuzlara karşı savaş başlatmıştır. Oyun içerisinde bulunan her kuşun kendine göre özellikleri ve güçleri vardır. Domuzları durdukları yerde sapan yardımı ile vurarak bu savaşı kazanmayı amaçlayan kuşların tek bir sebebi vardır. Onlar, sinirlidir! Bu yüzden onlara Angry Birds (sinirli kuşlar) denmektedir.

Peluş oyuncaklar bu kadar şirin ve sevgi beklerken sizce sinirli kuşları da sakinleştirmek için bir kucak yetmez mi? Angry Birds oyuncaklar ile peluş oyuncaklar birleşti ve ortaya kocaman sevgi bekleyen kuşlar doğdu. Şimdi kucaklaşma zamanı!


1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...