29 Ağustos 2013 Perşembe

Mango Sonbahar/Kış 2013 Defilesi


Salı akşamı, Mango'nun Sonbahar/Kış 2013 koleksiyonunu görmek için Four Seasons Hotel'deki defileye gittim. Koleksiyonla beraber Mango için İstanbul'a gelen Jessica Stam'i yakından incelemiş oldum =)  Beğendiğim modellerden biridir ama laf aramızda kuşa dönmüş saçlarını pek sevmedim. Yine de hipnotize edici gözleri ve bakışlarına hayran olmamak elde değil.


 Koleksiyonda ekose bolca kullanılmış, ışıltı, şifon ve deri de dikkat çekiciydi. Triko kazakları oldukça şık ve cool duruyordu. Taşlı deri ceketin gece çıkarken ne kadar yakışacağını görür görmez aklımdan geçirdim. Sonuç olarak bu Sonbahar'da Mango'yu bolca ziyaret edeceğiz gibi görünüyor.

 Mango'da artık çocuk Koleksiyonu da var. Gerçekten çok tarz ve sevimli giysiler bulunuyor. Çocukları olanlar mutlaka bir göz atmalı bence.

27 Ağustos 2013 Salı

Yenilenen Avon Color Lansmanı

Yenilenen Avon Color ürünlerini yakından incelemek için 14 Ağustos'da  Four Seasons Hotel'deydim. Hollywood yıldızlarının makyözü Lauren Andersen ile güzel bir akşamüstü bizi bekliyordu.

Avon için yeni haberlerden biri de Hadise'nin yenilenen makyaj serisinin yüzü olmasıydı.

True Color teknolojisi sayesinde ürünler artık daha canlı renklere sahip. Her cilt tonuyla uyum sağlayacak seçenekler bulunuyor. Özellikle BB kremlerinin, daha fazla renk seçeneğiyle karşımıza çıktığı çok iyi oldu. Farlarının da kalıcılığı gayet iyi.

Lauren Andersen ile yapılan keyifli sohbetten sonra sıra bizi bekleyen makyaj kutularını süslemeye geldi. Çok zaman alan bir aktivite olduğu için çok özenilmiş bir ürün ortaya çıkmadı ama sonuç hiç de fena değil ne dersiniz? ;)

Bu güzel organizasyon için Avon ekibine teşekkür ederim.

22 Ağustos 2013 Perşembe

Trend Alarmı: Hayvan Figürlü Kazak


Önümüzdeki Sonbahar'ın trendleri yavaş yavaş şekillenmeye başladı bile. Bu trendlerden biri de sevimli mi sevimli hayvan figürlü kazaklar.


 HAYVAN FİGÜRLÜ KAZAKLAR
Bu yaz kaplan desenini bolca kullandık. Sıra da diğerleri var. Kedi, kuş, köpek desenleri oldukça sevimli, at figürü de asla hayır diyemeyeceğim desenler arasında.

                  HAYVAN FİGÜRLÜ KAZAKLAR NASIL KOMBİNLENİR?
Jean pantolonlarla rahat kombinler yaratabilir ya da mini etek ve düz çizmelerle hem sevimli hem de çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Günlük Ama Sıradan Değil

Alışverişe çıkdığımızda ya da bütün gün koşuşturma halinde olduğumuzda rahat bir şeyler giyinmek ilk tercihimiz olacaktır. Rahatlık demek paspal bir görünüm demek değil tabiiki. Aksesuarla ya da sadece saçımıza göstereceğimiz özenle bir anda havamız değişebilir.

Bir de benim gibi jean üstüne jean sevmeyenler gelsin, bir şey diyeceğim. Jay Leno değilseniz Jean parçaları üst üste giymeyin derdim ama 3. görseldeki Olivia Palermo'yu görünce fikrim değişti. Olivia gibi, aynı renkleri değil de koyu ve açık parçaları bir arada kullanınca hiç de kötü durmuyor. Ne dersiniz?

20 Ağustos 2013 Salı

Amber Heard İnceleme Altında

Güzelliği ile ve Johnny Depp'in yeni manitası olarak adından söz ettiren Amber Heard benim de şu sıralar takip ettiğim oyuncular arasında.

Hem fizik hem de yüz olarak oldukça güzel bir kadın. Bu yüzden çuval giyse yakışacak kadar şanslı. Şans demişken Johnny'yi de kaptı, daha ne olsun. 


AMBER HEARD STİLİ
Günlük hayatında en çok kullandığını gördüğümüz giysi uzun etekler. Boyuna posuna o kadar yakışıyor ki ben de olsam başka bir şey giymem.

Ayrıca takım elbiseler, pantolon üstü gömlekler de onu aynı parçaları kombinleyenler arasında bir adım öne çıkarıyor.

AMBER HEARD SAÇ VE MAKYAJI
Amber, makyaj ve saç konusunda farklı stiller denemeyi de ihmal emiyor. Yüzü ve saçları zaten çok güzel, makyajda bazen gözler bazen de dudaklar ön plana çıkarılıyor. Saçlarının rengi çok açık sarı olduğunda bile onda sırıtmıyor. 

Dedim ya şanslı bir kadın ;)

19 Ağustos 2013 Pazartesi

Bu Yaz Sokak Modasında Gördüklerimiz

Sokak modasını takip edenler bu yazın trendlerine yabancılık çekmeyecektir. Popüler olan giysilere (yakışan-yakışmayan) neredeyse herkes bir şans vermek istiyor. Bu yüzden sokaklarda pişti olma durumuna rastlanabiliyor ya da herkesde aynı şeyleri görmekden sıkılabiliyoruz.

Trend parçaları kendi stilinize uyarlayarak bir fabrikadan çıkma halinin önüne geçebilirsiniz.

ÇİZGİLER
Çizgili giysileri çok seven bir ablam olduğu için bu trende pek de yabancı sayılmam. Siyah-beyaz, gri-siyah ve mavi-beyaz çizgiler benim de favorim.

GLADYATÖR SANDALET
Gladyatör sandaletler bir zamanlar da trendi. O zamanlar ben de bir denemiştim tabii ama benimki ipli olduğu için pek de hayırlı olmadı. İpleri sürekli açılıp beni rahatsız etmişti. Ayrıca önleri çok açık olan modellerden parmaklar fırladığı için bir hobit ayağı görüntüsü oluşabiliyor. Yani ben sevemiyorum bu sandaletleri ama sevenler güle güle giysin.

KISA ÜSTLER
Kısa üstleri düz ve kaslı bir karına sahip olanlar çok sevdi ve bu yaz oldukça fazla gördük değil mi. Meğer herkes kısa üstlerin 90'lardan gelmesini bekliyormuş.

YIRTIK JEANLER
Yırtık jean ve jean şortların aslında modası hiç geçmiyor. Hem de kombinlemesi kolay. Topuklu ayakkabı ve gömleklerle gece, düz ayakkabı ve tshirtlerle de gündüz kombininizi oluşturabilirsiniz.

BEYAZ AYAKKABILAR
Beyaz ayakkabıları bembeyaz saklamak ve kullanmak isteyenlere Allah kolaylık versin. Çünkü bizim yollarda bunu başarması biraz zor. Yine de seviyoruz bu ayakkabıları bronz tenle çok da güzel duruyor.


DESENLER
Desenleri kullanmak ve sokak modasında takip etmek bana keyif veriyor. Çiçek desenleri ile romantik kombinler yaratmak ya da egzotik desenlerle dikkat çekmek mümkün. Zevkinize ve stilinize göre bir desen seçmek de size kalmış.

Herkese iyi haftalar

16 Ağustos 2013 Cuma

Renkli Yaz Kombini

Renkli giysiler yaz aylarına gerçekten çok yakışıyor ama laf aramızda onları sevmemin nedenlerinden biri de fotoğraflarda insanı daha canlı ve iyi göstermesi.

Renkli giysiler kadar beyaz da yaz aylarının vazgeçilmezlerinden biri. Beyaz etek ve pantolonları hem kombinlemesini hem de sokak modasında takip etmeyi severim. Ben de rengarenk bluzu beyaz etek ve neon ayakkabılarla kombinledim. Ama beyaz her şeyle yakışır, siz de kendi stilinize göre uyarlayabilirsiniz.

Tshirt : Zara           Etek: Koton


Ayakkabı: Zara                Çanta: Mango


13 Ağustos 2013 Salı

Kadife Elbise

Kırmızı/bordo kadife elbiseler bana kız çocuklarına bayram, doğum günü gibi özel günlerde giydirilen elbiseleri hatırlatır. Hatta yeğenimin yılbaşında giydiği elbise geldi aklıma :)

Katy Perry belki beş yaşında küçük bir kız değil ama enerjisi ve sempatik duruşuyla gözümde onlardan çok da farklı değil. Kemeri, elindeki montu ve elbisenin içinden çıkan askıları olmasaymış keşke ama onlar olmadan Katy Perry stili ortaya çıkar mıydı acaba?

12 Ağustos 2013 Pazartesi

Bu Sonbahar'ın Ayakkabı Modelleri

Sonbahar'a adım adım yaklaşırken, bizi hangi ayakkabı modelleri bekliyormuş bakalım dedim. Şimdiden yeni sezon için alışverişe çıkacak olanlar toplansınlar bakalım. Hazırsanız başlayalım.

İPLİ AYAKKABILAR
 Özellikle bileğe, hatta bacağa dolanacak kadar uzun ipli ayakkabılar bana pek pratik gelmez, uğraşmak lazım. Ama kısa ipli ayakkabıları hep sevimli bulmuşumdur. Siz de seviyorsanız yeni sezonda bağcıklı modelleri mağazalarda bulmak zor olmayacak.


 DESENLİ AYAKKABILAR
Desenler giysilerde olduğu gibi ayakkabılarda da oldukça popüler. Başta çiçek ve leopar deseni bilinse de farklı ve espirili desenler de oldukça dikkat çekici. Düz bir kombini canlandırmakda da oldukça başarılılar.

BURNU AÇIK BOT MODELLERİ
Açıkcası hiç bu tarz bir bot kullanmadım. Burnu açık botlar görünüm olarak güzel olsa da kullanımı açısından bana biraz tuhaf geliyor. Kışın parmaklarım donar diye düşünüyorum. Bir de bunları yazın giyenler var. Benim aklım almıyor ama vardır bir bildikleri.
 Sonbahar gibi ara bir dönem tam bu botlara göre, ama bu botlar pek bana göre değil.

LOAFER AYAKKABILAR
Maskülen ama şık bir havası var loafer ayakkabıların. Hem iş yerine hem de arkadaş buluşmalarına giderken uygun. Herkesin sevdiği bir tarz değil belki ama ben verdiği havayı seviyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...