8 Eylül 2014 Pazartesi

Sonbahara Merhaba Partisi


Eylül ayı ile birlikte lansmanlar da başladı. Geçtiğimiz hafta Mango ve Forever New'in defileleri ve after partyleri ile oldukça eğlenceli geçti. Maybelline lansmanında ise ilk Türkiye yüzünün Merve Boluğur olduğunu öğrendik.  Beni instagram dan takip edenler bilirler.

Hafta sonu ise ilk defa bir blogger etkinliğine katıldım. Canım kuzenim Hayatı Makyajla 'nın binbir emekle hazırladığı Sonbahara merhaba partisinde hem eğlendik hem de bir çok markayı tanımış olduk. Hayatı Makyajla yı hala takip etmiyorsanız hemen incelemenizi öneririm. 

Etkinlik Bahçelievlerde ki Neria Cafe&Restauran da yapıldı. Harika servisleri için ne kadar teşekkür etsek azdır. Tanımadığım birçok tatlı blogger ile tanışma fırsatı buldum ama maalesef fazla fotoğraf çekilme fırsatı bulamadım.


Davete birçok marka sponsor olmuştu. İşte hediyelerimiz;)
 Sponsorlar;
Dove / Kliksa / Pielor / Ixora/ Senem boutique / Farmasi / Hediye rengi / Berkay mum / Gizem şeker çikolata / Mumyak / Bebak / Cosmed/Otacı / Coca Cola / Keramika / Essence / Gratis / Saç bakım dunyası / Kertil çam / Doa kozmetik / Plus canvas / Doğadan / Dalton kozmetik / Farina bella/ HC hair care / Bakım sepetim / Pakmaya / Özlelm sabun / Nideno / Lotis pharma / Cyrene / carte d'or / CND oje / Diva pırlanta / Watsons / Aspire / Splat / Sudocrem / Dermodolin / Çiftçideneve / Les naturelles Türkiye /

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...