2 Mayıs 2012 Çarşamba

Herbalife Lansmanı

Herbalife adını daha önce duymuştum ama ürünleri hakkında pek bilgi sahibi değildim.Bu yüzden Cuma günü Herbalife hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve ürünlerini yakından incelemek için eat.drink.shoot studio'ya gittim.

Hebalife global pazarlama direktörü Jacquie Carter cilt bakımı,saç ve vücut bakımı ürünlerinin yararlarını anlatmak için bizleri bekliyordu.

1980 yılında kurulan Herbalife,Türkiye faaliyetlerine 1988 yılında başlamış.Hem iç hem de dış beslenme ürünleri satan Herbalife doğrudan satış yöntemi ile satış yapıyor.

Oradayken bazı ürünleri deneme şansım oldu.Özellikle makyaj bazını ve ferahlatıcı yüz spreyini çok beğendim.Makyaj bazı cildi yumuşacık yapıyor,ellerinizi yüzünüzden çekmek istemiyorsunuz o derece=)Ferahlatıcı sprey ise tam yaz mevsimi için.Sıcaktan bunaldığınızda suratınıza püskürteceğiniz sprey,makyajınızı akıtmadan size ferahlık verecektir;)

Daha fazla ürün incelemek isterseniz  Herbalife'ın Türkiye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

8 yorum:

  1. these products must be great!:) Kisses dear!

    YanıtlaSil
  2. çok sağlıklı çok spalı bi post olmuş pek sevdim:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Love Herbalife!!

    Love your blog, follow each other's both with GFC and facebook?
    It would be great!
    Kiss
    Tati ♥ pearls
    Tati ♥ pearls on Facebook

    YanıtlaSil
  4. Annem 10 yıl önce tanıştırdı sağolsun bizim aileyi, aklımda tek kalan çikolatalı tok tutan tozu, sütle karıştırıyordun ve mükemmel lezzet (: Anılarım depreşti, Teşekkürler (:

    YanıtlaSil
  5. vakti zamanında zayıflama ürünleriyle bir hayli kilo vermiştiim bırakınca geri aldım ühü:( tekrar almam gerekiyor:)

    YanıtlaSil
  6. Ben 8 yıl önce kullanmaya başladım bir ayda 10 kilo verdim daha sonra doğumdan kalan 28 kiloyuda herbalife ile 7 ayda verdim şuan formda kalmak için kullanıyorum bilgi almak isteyen veya ürün kullanmak isteyenlere yardımcı olabilirim numaram 0555 521 05 95
    http://www.herbalclub.net

    YanıtlaSil
  7. Herbalife'ın saç bakım ürünü olan Nemlendirici Saç Bakım Kremi ve Herbal Aloe Günlük saç bakım şampuanını kullandım ve çok memnun kaldım. Halen kullanmaya devam ediyorum. Siz de kullanmak isterseniz ürünlere;
    http://www.kilokontrolyontemi.net/ linkinden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. Paylaşım için çok teşekkür ederim. Herbalife'ın ürünleri gerçekten çok kaliteli.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...