8 Mayıs 2012 Salı

MET Gala 2012

Metropolitan Müzesi Kostüm Enstütüsü Galasına bu yıl da ünlüler tasarımcılarla birlikte katıldılar.Dün,kim ne giyecek diye sabırsızlıkla bekliyordum.Herkes çok güzeldi diyemem ama bir kaç elbiseyi beğendiğimi ve giyenlere yakıştırdığımı söyleyebilirim.
 
Bakalım kırmızı halıda kim hangi tasarımcıyı tercih etmiş.
 
Tüylü ve kuyruklu elbiseler bu yıl en çok tercih edilen elbise modellerinden biri olmuş.Beyonce merdivenleri tırmanırken Givenchy couture elbisesiyle oldukça dikkat çekmiş.
 
Lana Del Ray'in elbisesi Joseph Altuzarra'dan.Elbisenin üstüne giydiği uzun siyah pelerinle dramatik bir görünüm elde etmiş.

Diane Kruger,tüylü elbise seçen bir başka isim olmuş.Mor elbisesi Prada.

Rihanna'nın üzerine oturan,uzun elbisesi Tom Ford'dan.Rihanna'dan daha aykırı bir tercih beklerken bu kez beni biraz şaşırttı doğrusu.
 
 Kısa ve kabarık elbiseler de Met Gala'da tercih edilen elbise modelleri arasındaydı.Victoria Justice'ın elbisesi Alexander McQueen,Emma Stone'nunki ise Lanvin'den.

Kristen Stewart Balenciaga elbisesi ile galaya katılmış.Diane Kruger ise önü tamemen tüylü Prada elbisesiyle tüylü elbise sevenler kervanına katılmış.

SJP ve Lily Collins biraz "eski moda" görünüyorlar değil mi?Uzun kollu ve boyunlarına kadar kapalı elbiseleriyle Gala'nın en dekoltesiz görünümünü sergilemişler.İkisi de Valentino'dan giyinmiş.

Cıvıl cıvıl renklere de Gala da yer varmış.January Jones Atelier Versace,Eva Mendes ise Prada'dan giyinmiş.

Sıra geldi Tüllü ve işlemeli elbiselere.Leighton Meester'a bakınca bir an Blair'ı gördüğümü söyleyebilirim.Blair'ın pardon Leighton'ın elbisesi Marchesa'dan.Scarlett Johansson ise Dolce&Gabbana elbisesiyle kırmızı halıda yerini almış.

Uzun kuyruğu olan elbiseleri taşımak zordur.Yürürken takılmamak,dururken de nasıl göründüğünü akla takmamak kolay değil tabii.Renee Zellweger Emilio pucci,Nina Dobrev ise Donna Karan'dan giyinmiş.İkisi de kırmızı halıda kuğu gibi görünüyorlar.

6 yorum:

  1. Lily Collins SJP e nazaran daha şık en azından romantik, peri kızı gibi.
    Kuyruklu modellerden Renee Zellweger i beğendim. Bence Beyonce çok korkunç görünüyor..Moda diye vücuduna yakışmayan bişiyi taşımak artık demode deil mi:)
    Rihanna'nın da saç modeli Lady Gaga'nın geçmiş sezonundan kalma ama yine de elbisesi çok zarif durmuş..
    süper paylaşım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Birtek Renee 'nin elbisesini begendim. Beyonce'ninki cok kotu gorunuyor bence ;)

    YanıtlaSil
  3. Harika bir post olmuş,uzun zamandır böyle bol ünlülü ve bol malzemeli etkinlikler olmuyordu. Beyonce'nin elbisesini yeni doğum yapmış birine göre oldukça cesur buldum :)

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel bir post olmus, eline saglik. Ben bu resimler arasinda en cok Lana yi begendim.

    YanıtlaSil
  5. victoria justice'ınkine bayıldım yaaaa

    YanıtlaSil
  6. Hehe, Lana looks like some super hero here :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...