19 Ağustos 2013 Pazartesi

Bu Yaz Sokak Modasında Gördüklerimiz

Sokak modasını takip edenler bu yazın trendlerine yabancılık çekmeyecektir. Popüler olan giysilere (yakışan-yakışmayan) neredeyse herkes bir şans vermek istiyor. Bu yüzden sokaklarda pişti olma durumuna rastlanabiliyor ya da herkesde aynı şeyleri görmekden sıkılabiliyoruz.

Trend parçaları kendi stilinize uyarlayarak bir fabrikadan çıkma halinin önüne geçebilirsiniz.

ÇİZGİLER
Çizgili giysileri çok seven bir ablam olduğu için bu trende pek de yabancı sayılmam. Siyah-beyaz, gri-siyah ve mavi-beyaz çizgiler benim de favorim.

GLADYATÖR SANDALET
Gladyatör sandaletler bir zamanlar da trendi. O zamanlar ben de bir denemiştim tabii ama benimki ipli olduğu için pek de hayırlı olmadı. İpleri sürekli açılıp beni rahatsız etmişti. Ayrıca önleri çok açık olan modellerden parmaklar fırladığı için bir hobit ayağı görüntüsü oluşabiliyor. Yani ben sevemiyorum bu sandaletleri ama sevenler güle güle giysin.

KISA ÜSTLER
Kısa üstleri düz ve kaslı bir karına sahip olanlar çok sevdi ve bu yaz oldukça fazla gördük değil mi. Meğer herkes kısa üstlerin 90'lardan gelmesini bekliyormuş.

YIRTIK JEANLER
Yırtık jean ve jean şortların aslında modası hiç geçmiyor. Hem de kombinlemesi kolay. Topuklu ayakkabı ve gömleklerle gece, düz ayakkabı ve tshirtlerle de gündüz kombininizi oluşturabilirsiniz.

BEYAZ AYAKKABILAR
Beyaz ayakkabıları bembeyaz saklamak ve kullanmak isteyenlere Allah kolaylık versin. Çünkü bizim yollarda bunu başarması biraz zor. Yine de seviyoruz bu ayakkabıları bronz tenle çok da güzel duruyor.


DESENLER
Desenleri kullanmak ve sokak modasında takip etmek bana keyif veriyor. Çiçek desenleri ile romantik kombinler yaratmak ya da egzotik desenlerle dikkat çekmek mümkün. Zevkinize ve stilinize göre bir desen seçmek de size kalmış.

Herkese iyi haftalar

2 yorum:

  1. canım cızgı gormekten fenalık gelsede hepımızın oldu degıl mı:)

    YanıtlaSil
  2. Çok eğlenceli bir yazı olmuş, yaz trendlerinde benim favorim çizgili elbette :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...