10 Ağustos 2011 Çarşamba

Adidas İle "All Originals Party"



Dün  Rebel takipte  ile adidas Originals dünyasındaki en yeni gelişme ve haberleri öğrenmek için,adidas Sport Style Pazarlama Müdürü Selen hanım ve adidas Marka Pazarlama Müdürü Özlem hanımın ev sahipliğini yaptığı toplantıya katıldık.Toplantı Ortaköy'de ki The House Hotel'deydi.Bizleri en iyi şekilde ağırladıklarını,çok ilgili ve sıcak davrandıklarını söylemeliyim.Şimdi sizlere toplantıda detaylarını öğrendiğimiz parti hakkında bilgi vermek istiyorum.


 İlk kez geçtiğimiz yıl,sokak partisi coşkusunu İstanbul'a taşıyan ve yaklaşık 8 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen çok büyük bir organizasyona ev sahipliği yapan Adidas Originals,bu yılda özel bir partiye imza atacak.Dans müziğinin dünya çapındaki isimlerinden Stereo MCs'in sahne alacağı Adidas Originals partisi,"all originals party" adı ile 10 Eylül Cumartesi günü sürpriz bir mekanda gerçekleştirilecek.

Sokak modasına yön veren ikonik marka Adidas Originals, ilk kez 2009’da “House Party” teması ile başlattığı ve 2010’da “Street Party” konsepti ile sürdürdüğü orijinallik kutlamalarına bu yıl da devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Karaköy Limanı Antrepoları’nda yerli ve yabancı grup ve DJ’ler eşliğinde, yaklaşık 8 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen büyük Adidas Originals partisi bu yıl yeni sürprizlerle geliyor. “all Originals Party”, 10 Eylül Cumartesi günü sürpriz bir mekânda gerçekleştirilecek.
Istanbul’a özel sokak partisi

all Originals Party, “orijinalliğin adresi İstanbul sokakları” konsepti ile 10 Eylül 2011 Cumartesi günü, İstanbul’un en nostaljik mekanlarından birinde gerçekleştirilecek. all Originals Party, İstanbul sokaklarından çıkan, sokağa ait tüm unsurları bir araya getirecek. Dans müziğinin dünya çapındaki isimlerinden Stereo MCs ile birlikte günümüzün yükselen yerli grupları ve FG 93.7 DJ’leri parti katılımcılarını müzikleri ile coşturacak.

Yarışmalar, ödüller ve sürprizler

all Originals Party öncesinde, Adidas Originals tutkunlarına özel sürprizler de sunuluyor.
  • İstanbul sokaklarındaki Adidas anlarını fotoğraflayıp ilgili mail adresine gönderenler arasından seçilen fotoğraflar, hem parti alanında sergilenecek, hem de fotoğraf sahipleri bu muhteşem partiye davetiye ve sürpriz hediyeler kazanacak.
  • Adidas Originals mağazalarında parti stillerini yaratıp fotoğraflayarak verilecek mail adresine gönderebilecek. Adidas Originals’ın Facebook fan sayfası üzerinden duyuruları yapılacak bu yarışmaya katılan en iyi üç parti stilinin sahibi, all Originals Party davetiyesiyle beraber stillerini yaratırken seçtikleri ürünlerin tutarı kadar hediye çeki de kazanacak. Ayrıca kazananlar XOXO The Mag Dergisi’nin Ekim sayısında yer alacak ve Adidas Originals moda çekiminde modellik yapma şansı elde edecek.
Sokakta sınırsız eğlence
all Originals Party atmosferinde, geçmişten bugüne Adidas Originals tarihinin anlatılacağı çok özel bir sergi alanı, aktivite alanı, sahne ve yiyecek ve içecek alanları gibi özel bölümler bulunacak. Profesyonel kaykaycılar ve dansçılar gösteriler yapacak. Trombolin ve grafiti alanlarında parti katılımcıları özgürce eğlenirken, Styling alanında diledikleri Adidas Originals kıyafetlerini deneyip, stil önerileri alacaklar. Saat 15.00 itibariyle kapı açılışının gerçekleşeceği partide, Radio Adidas Originals standından da gün boyu yeni nesil elektronik müzik, house, disco, indie-rock, downtempo ve lounge müzikleri yükselecek.

all Originals Party biletleri, 40 TL’lik satış fiyatıyla Biletix’ten temin edilebilecek.

Not: Party ile ilgili daha sonra sizlere bir sürprizim olacak.Takipte kalın;)

Toplantıya giderken ne giymişim?Buyrun bakalım;)


 Üst,etek,babet: Zara
Çanta: Atlas pasajı





9 yorum:

  1. ne güzel bir gün olmuş:))
    ben eteğine bayıldım hayatım çok güzel gözüküyorsun:))bulüzünde ayrı güzel:))

    http://ennstyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. süpeeeerrr orda olmak istedim :D

    YanıtlaSil
  3. Didocum dün göz kamaştırıyordun,eteğini de bluzunu da çok beğendim,özellikle bluzdaki dantel detaylara bayıldım :))Ehh artık sabırsızlıkla partiyi beklemekte sıra :))

    YanıtlaSil
  4. ayyy canım benim yine çok şıksın yerim seni... ayrıca ne kadar aktif insanlarsınız sen, rebel, aystyle, bonbon... ay kötü hissettim bu stabil hayatta :((

    YanıtlaSil
  5. waayy FG filan diyorsun yaa..:) bu partiler süper olacak gibi geliyor kulağa! sürprizini de merakla bekliyorum :))
    bluzune bayıldım bu arada şekerim, çok şık olmuşsun..



    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Eteginle bluzuna bayildim, çokda yaki$mi$ ;)

    Öpüldün !

    YanıtlaSil
  7. AyçA:Teşekkürler güzelim.

    Rococosh:Tanıdık yüzler görmek iyi olurdu gerçekten.Önümüzde ki toplantılarda olur inşallah;)

    rebeltakipte:evet parti için şimdiden heyecanlıyım;)

    Hamide Tekin:Sağ ol tatlım.Sen de gidersin nasıl olsa üzülmeye gerek yok.

    wear a smile!:Teşekkürler tatlım;)

    Un peu de tenue !:Sağ ol beğenmene sevindim;)

    Calista:çok sağ ol;)

    YanıtlaSil
  8. Süpriz mekan denilince insanın merakı feci şekilde tetikleniyor :) geçen sene 8000 kişiyi ağırladıklarına göre bu sene kaç kişi olur diye de düşünmeden edemedim, fırsatım olursa kesinlikle katılmak istiyorum :)

    Tatlım senin romantik bluzun ve babetlerini resmi ancak şık ve zarif duran eteğinle çok güzel kombinlemişsin, Senem'ciğimle seni Ortaköy'de çok çok beğendim :))


    http://betwinus.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...